Haha…. i ja sam pred 6 dana, debeli minus… :) sad sam rekla, čekam kašnjenje…. 🤣
Vuky ja neznam kako ti izdrzavas da opet ne pisnes na trakicu ja bih izludila.
Zelim ti plusic ko kuca,ajde vise da smamjimo i ovaj mjesec broj trudilica🤗🤗😍
Cure, evo da prijavim da je lov na pik završen i odbrojavanje je počelo. Po SMEP planu kojim sam se vodila, danas pauza i sutra još jedno alcijanje i to je to 😁
Da sumiram, onako za sebe: koristila vrkutu ovaj ciklus i još ću par dana, prije 4-5 počela prenatal Novalac pit, akciija bila po SMEP planu, i ovaj ciklus nisam nikakve svjeće pravila poslike akcije 😁
Iako nisam uspjela uhvatit pik, nisam se posebno uznemirila, akcije je bilo dovoljno tako da lad god je bio pik, pokrive je 😁
Da se ne bih izluđivala stalnim praćenjem simptoma, proglašavam se trudnom dok vještica ili test ne pokažu drugačije 😂😂😂😂😂
A vi ćete me bodrit da test radim tek na dan NEočekivane vještice 😁 Ako opet ne porani 😔
Sretno nam svima!
Bas bi bilo lijepo da te potrefi jedan plus😁😍
Cekamo skupa s tobom!🤞🤞🤞🦋🦋🦋🦋🦋
Teško izdrzavam, ali tako sam odlučila, a tvrdoglava sam jako ;) Iako sad u šetnji osjetila ko da ću dobiti, tako da se manje nadam plusicu ... 😞 nemam nikakve druge simptome, jedino mi je bio taj jaki iscjedak dva dana... i boluckanje prije toga ... a svi drugi koliko sam čitala imaju već neke simptome prije plusa ....
Ja svaki mjesec umislim da se primilo al nikad jos nisam napravila test, al kad dode vjestica onda cijeli dan u suzama :D
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Nisam u suzama, ali sam tužna, jer osjetim da će doći.... ovaj mjesec znam da nećemo moći jer nećemo u te dane biti skupa, u biti svaki drugi mjesec imamo šansu... a dobro... sad ću se zabaviti sa suplamentacijom....
Pozdrav svima, od početka vas pratim ali nikako se priključiti. 😂 Drago mi je da sam našla ovu stranicu i da ste sve potpora jedna drugoj pa kako stalno čitam imam osjećaj da vas sve poznajem😉 uglavnom pokušavamo tek koji mjesec, nabavila popriličan broj lh trakica i krenula s tim ima par dana. Inače ciklusi 29 dana a zadnja dva 35 pa 33, pomjerilo se skroz. Ništa na trakicama ovih dana do danas(15.dan ciklusa) svijetla linija, znači ima nade za ovulaciju iako sam mislila da je nema ovaj mjesec. Ili se varam, ne znam ni sama. Ispričavam se radi dugog posta i samo da vam svima poželim plusiće kroz što kraće vrijeme. Lp
Dobro nam dosla 😁 …samo ti nastavi i dalje piskiti dok crta ne bude tamnija od kontrolne ili ista kao kontrolna i akcija na najjace i to je to …..javljam nam dalje kak ide 🤞💋
Hvala😉😉 evo danas mi izgleda iste boje kao kontrolna pa ćemo vidjeti šta će biti, nastaviti ću pratiti još koji dan da vidim šta se dešava za svaki slučaj💋
Ovo sluti na pik skoro😉
Hej danas je crtica svijetlijaa nego jučer, ili je skoro ista, više ne vidim dobro 😂😂😂 malooprije urađena, valjda je to jučer bio "taj dan"😉 kako god pokrivamo još par dana pa šta bude, mogu se nadati ovaj mjesec za razliku od prije;-)
II. ODBROJAVANJE
VUKY - 0 dana - 5.5.2019 ♡
BABY - 4vdana - 9.5.2019 ♡
ZVJEZDICA 37 -19 dana - 24.5.2019 ♡
MALLLA - 21 dana - 26.5.2019 ♡
SUNCICA5 - 14 dana - 19.5.2019 ♡
LADY_E - 17 dana - 22.5.2019 ♡
LJUBICICAX - 13 dana - 18.5.2019 ♡
LALAAA - 11 dana - 16.5.2019 ♡
Evo trakica
Zar nebi trebala biti tvoja crtica tamnija za pozitivno?
Pa da. Ali nisam jucer radila lh trakicu pa mislim da nisam uhvatila pik.
Cijeli ovaj ciklus mi je cudan jer 9 dc je krenula tamniti pa svijetliti i sad opet tamnija a idem na folikulometrije i nikako se trakica uslkaditi s onim sto ultrazvuk pokaziva.
Tako da ni sama neznam u cemu je problem ovaj ciklus.
Mozda mi se nakon spontanog sve nesto poremetilo
Kad ided na folikumetrije? Zao mi je za spontani. Ako smijem pitat kad je bio? Jel zavrsilo kiretazom ili? (Oprosti ako si prije napisala a ja nisam vidla.)
Nisam u suzama, ali sam tužna, jer osjetim da će doći…. ovaj mjesec znam da nećemo moći jer nećemo u te dane biti skupa, u biti svaki drugi mjesec imamo šansu… a dobro… sad ću se zabaviti sa suplamentacijom….
Ne biti tuzna. Mozda i ne dode. Znas i sama da simptomi nekad znaju biti isti. Moja sestra i prijateljica su imale bolove identicne za😈 koja im nije dosla 9 mj. Tako da dok god ne dode za pravo nadamo.se.🤞❤🤗
Pozdrav svima, od početka vas pratim ali nikako se priključiti. 😂 Drago mi je da sam našla ovu stranicu i da ste sve potpora jedna drugoj pa kako stalno čitam imam osjećaj da vas sve poznajem😉 uglavnom pokušavamo tek koji mjesec, nabavila popriličan broj lh trakica i krenula s tim ima par dana. Inače ciklusi 29 dana a zadnja dva 35 pa 33, pomjerilo se skroz. Ništa na trakicama ovih dana do danas(15.dan ciklusa) svijetla linija, znači ima nade za ovulaciju iako sam mislila da je nema ovaj mjesec. Ili se varam, ne znam ni sama. Ispričavam se radi dugog posta i samo da vam svima poželim plusiće kroz što kraće vrijeme. Lp
Dobro nam dosla 😁 …samo ti nastavi i dalje piskiti dok crta ne bude tamnija od kontrolne ili ista kao kontrolna i akcija na najjace i to je to …..javljam nam dalje kak ide 🤞💋
Hvala😉😉 evo danas mi izgleda iste boje kao kontrolna pa ćemo vidjeti šta će biti, nastaviti ću pratiti još koji dan da vidim šta se dešava za svaki slučaj💋
Ovo sluti na pik skoro😉
Hej danas je crtica svijetlijaa nego jučer, ili je skoro ista, više ne vidim dobro 😂😂😂 malooprije urađena, valjda je to jučer bio "taj dan"😉 kako god pokrivamo još par dana pa šta bude, mogu se nadati ovaj mjesec za razliku od prije;-)
Da.da super. Kazem.glavno.da.su dani pokriveni. A to tako mora biti. Sad samo opusteno.🤞😁❤
Sortiraj odgovore
Najstariji