Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Breskva
    26. Studeni 2019. 15:52

Justagirl,bas mi je zao 😪
    Budi pozitivna i idemo dalje... 💋

Mallla
    26. Studeni 2019. 16:20

Jesi radila betu na istom mjestu ili? Ok, vjerojatno je biokemijska ali ja bi s noćurkom sačekala dok beta nije 0. Šta ja znam, podatci uvijek mogu safrknuti.
    Želim ti da već idući ciklus imaš plus s izostankom M. Ovo ćeš proraditi, ostani pozitivna i polako. 

url=https://lilypie.com]

• justagirl2201
    26. Studeni 2019. 16:21

Hvala vam curke puuuno na podrsci!! Bile ste super! Od ❤ hvala! Idemo u nove pobjede 💪

• justagirl2201
    26. Studeni 2019. 16:37

Da, na istom mjestu Malla. Hvala vam sto ste tako pozitivne...s vama je sve ovo tako lakse. Bas ste sve odreda divne zene! I zelim nam svima sto prije veeelike + - eve!! Znam da cemo sve to ostvarit...kako i ne bi kad ih toliko želimo?? Ljubim vas sve! Idemo dalje!!❤💪 i sad zelim slusat o vasim simptomima, gdje ste, kak ste osjecate, koji dc ili dpo....ja vam mozda mogu pomoc sa svojim simptomima nakon oplodnje pa se mozd neka nade:

1. Odmah nakon O bolne grudi ali na mahove, ne bol sa strane vec u sredini oko bradavica osjetljivost
    2. 10 dpo jaaako slabi spotting i jaaaki grcevi ko prvi dan menge
    3. Slabi grcevi od O pa sve do M na mahove
    4. Inace sam pred M uvijek napuhnuta al ovaj put nisam uopce bila!! Ko da sam se ispuhala cak i smrsavila - to mi je npr.pored spottinga odmah bilo sumnjivo
    5. Mucnine nikakve nisam imala 
    6. Glavobolja! 3 dana prije ocekivane M sam morala pit tablete koliko me boljela glava

I to je to :) mozda nekom pomogne iako znam da smo sve individualne. Navijam za vas!! Pisite 😍

Napokon 2804
    26. Studeni 2019. 16:44

justagirl2201

Da, na istom mjestu Malla. Hvala vam sto ste tako pozitivne…s vama je sve ovo tako lakse. Bas ste sve odreda divne zene! I zelim nam svima sto prije veeelike + - eve!! Znam da cemo sve to ostvarit…kako i ne bi kad ih toliko želimo?? Ljubim vas sve! Idemo dalje!!❤💪 i sad zelim slusat o vasim simptomima, gdje ste, kak ste osjecate, koji dc ili dpo….ja vam mozda mogu pomoc sa svojim simptomima nakon oplodnje pa se mozd neka nade:

1. Odmah nakon O bolne grudi ali na mahove, ne bol sa strane vec u sredini oko bradavica osjetljivost
    4. Inace sam pred M uvijek napuhnuta al ovaj put nisam uopce bila!! Ko da sam se ispuhala cak i smrsavila - to mi je npr.pored spottinga odmah bilo sumnjivo
    6. Glavobolja! 3 dana prije ocekivane M sam morala pit tablete koliko me boljela glava

I to je to :) mozda nekom pomogne iako znam da smo sve individualne. Navijam za vas!! Pisite 😍

Draga drzi se. Za svaki slucaj ponovi betu sutra ili prekosutra. Nastavi piti folnu, a ostalo pričekaj dok beta na zalost ako je biokemijska ne bude 0

26. Studeni 2019. 16:55

Justagirl2201 ej..drz se ti nama...prosle smo i neke same to. Znamo da nije lako ali se ide dalje. Super je da si tako pozitivna u svemu jer tako jednostavno mora biti. Bolje pricekaj sa nocurkom dok se organizam ne ocisti a Folnu mozes piti dalje. Dapace. Ona pomaze kod oporavka. Sljedeci ciklus vec u nove pobjede i dao Bog pod borom lijepi poklon u obliku ➕. Eto kod mene grcevi neki. Iscjedka mljecno vodeni na obilje tak da mislim da skoro stize crvena. Tempica pomalo u padu a testic jutros negativan. Danas je 11DPO ili 30DC. 🤷‍♀️

26. Studeni 2019. 17:05

justagirl2201

Da, na istom mjestu Malla. Hvala vam sto ste tako pozitivne…s vama je sve ovo tako lakse. Bas ste sve odreda divne zene! I zelim nam svima sto prije veeelike + - eve!! Znam da cemo sve to ostvarit…kako i ne bi kad ih toliko želimo?? Ljubim vas sve! Idemo dalje!!❤💪 i sad zelim slusat o vasim simptomima, gdje ste, kak ste osjecate, koji dc ili dpo….ja vam mozda mogu pomoc sa svojim simptomima nakon oplodnje pa se mozd neka nade:

Drz se i u nove pobjede.
    Hvala na svim savjetima.
    Ja pijem kapsule konopiljke i isto je ko nocurak puna sam sluzi evo u vrijeme O.
    I jos sam uzela kinderwunsch gel ovaj put.
    Tako da sva sam mokra😂😂
    Drzim fige da opet sljedeci mjesec ugledas plusic i bude super❤

Arwen87
    26. Studeni 2019. 17:06

Justagirl,jako mi je zao da se situacija nastavila ovako razvijati!
    Ja sam nekako bas mislila i nadala se da ce na kraju to sve zavrsiti dobro!
    Ali evo,sto je tu je!
    Ostani pozitivna i samo hrabro dalje,neka ti vec sljedeci ciklus bude dobitni!
    Isplaci se ako moras,tuguj,a onda idemo sve skupa u nove pobjede!
    Bolje mozda i da je sad tako zavrsilo nego da je u kasnijoj trudnoci bilo problema i komplikacija!
    Kazu da ni biokemijska trudnoca nije losa, ipak je znak da do oplodnje i trudnoce moze doci,tako da ja iskreno vjerujem da si ti jako blizu cilja☺️
    Ja evo nikad ni plus na testu nisam ugledala,cak ni lazni na onim kinezima...ti se bar imas cemu nadati!
    Sretno dalje!❤️

• justagirl2201
    26. Studeni 2019. 18:57

Martina i ja sam imala mlijecno bijeli iscjedak i na 11dpo neg.test ak se dobro sjecam 🤔 taaak daaa drzim 🤞🤞

• justagirl2201
    26. Studeni 2019. 18:59

Arwen doci ce i tebi plusic...ja sam mislila da ga nikad necu vidjet pa evo...nazalost nije kak treba bit al je bio tu...nesto smo napravili...hrabro naprijed samo 💪💪💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.