Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    28. Travanj 2021. 13:30

Malala nadam se da do novog postupka ni nece doci drzim fige! I javi nam ako bude kakvih simptomcica 

Joli 🌟
    28. Travanj 2021. 15:02

💎 💌Doris-S 🌠🐇

Joli 🌼

Zoe držim fige da što prije dođe, jer vjerujem da je to užasna igra sa živcima. 🤞🤞
    Toniabaš mi je drago što je došla, sad si bez antibiotika ovaj ciklus i možeš u lov na pik. 🥳🥳 Ako sam dobro shvatila…
    Mejanako ćeš kod betty samo naglasi da ne želiš plave, jer su jače osjetljivosti pa su zbunjujuće, a moje evo nisu nešto.
    Simba opis ti je Jako slikovit 😅
    Hope moram naručiti nove trakice, pa ako do tada ne ugledam plus, kada dođu mogla bih se zezati
    Anchy 🤗🤗
    Inače, ovo je od danas, ove plave su definitivno za smeće, jer nešto nije u redu, a imam ih još 30-40… 😤😤
    https://ibb.co/XYPGmc4

Uhuhu po ovom s mullera pik je vrlooo blizu
    Ja isto nisam bila zadovoljna s plavima.

Užasno ... Ponovit ću za uru pa ćemo vidjeti... Jer meni pik kratko traje, a žica me desni jajnik... 😉

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

maybenewmom
    28. Travanj 2021. 15:46

A draga moja proljeće a došla malo na selo. Pa sam mami pomagala dosta vani legnem umorna. Na telefonu sam 2%hehehehe. Ali pročitam vas ponekad i pratim. Sad sam opet u toku sa vama 🤣🤣🤣🤣. Još 7 dana do ciklusa tamam kad prestane ja kod muža. Lh trakice me čekaju 🤣🤣🤣🤣🤣 . Što mislite o nekom čaju da pijem???? Šta preporučujete? Da možda podpomogne malo.

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

Tonkica111
    28. Travanj 2021. 17:23

Curke sutra su vam traperice za trudnice u lidla... Ja bi čak uzela al nemam pojma koji broj... Jel itko zna kakve su njima veličine...normalno ako ih uopće bude ostalo šta jer mogu tek iza posla ić 😭😭😭

Tonkica111
    28. Travanj 2021. 17:24

Kriva grupa naravno... Jer vas uvik pratim! Oprostite molim vas 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Anchy_23 🌈 🌸
    28. Travanj 2021. 17:28

maybenewmom

A draga moja proljeće a došla malo na selo. Pa sam mami pomagala dosta vani legnem umorna. Na telefonu sam 2%hehehehe. Ali pročitam vas ponekad i pratim. Sad sam opet u toku sa vama 🤣🤣🤣🤣. Još 7 dana do ciklusa tamam kad prestane ja kod muža. Lh trakice me čekaju 🤣🤣🤣🤣🤣 . Što mislite o nekom čaju da pijem???? Šta preporučujete? Da možda podpomogne malo.

Caj od vrkute ti je super za reproduktivni sustav pila sam ga. Trenutno pijem kapi aqua femina a u njima ima vrkute tako da sam sa cajem stala sad malo. 
    Samo ti nama pisi kad stignes i uzivaj na selu 😉

Anchy_23 🌈 🌸
    28. Travanj 2021. 17:29

Tonkica111

Kriva grupa naravno… Jer vas uvik pratim! Oprostite molim vas 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Nema veze draga! 
    I ja pratim tebe i sve nase curke trudnice 😘

28. Travanj 2021. 17:35

Tonkica111

Jesi me nasmijala 😂 jos ja gledam prvi post reko sto tonkica nas pita to,pa ona je odavno na drugoj temi 😂 ovo mi je bas popravilo dan,hvala ti 😘 mogla bi i ja sebi uzet jedne,ako nista da mi ne krenu pucat hlace po savovima kad se najedem 🤣🤣

Tonkica111
    28. Travanj 2021. 17:38

Anchy_23 🌈

Tonkica111

Nema veze draga!
    I ja pratim tebe i sve nase curke trudnice 😘

Nekako uvik prvo odem u ovu grupu... Jednostavno volim trakice i testove pratit i veselit se...🤣  

Tonkica111
    28. Travanj 2021. 17:39

Tamo sam u jesenske naravno morala napisat da sam prvo promašila grupu 🤦🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.