Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Travanj 2021. 20:37

Bajo kako si nam ti? Uzivas li s malom Marijom? ❤️❤️
    Ovako kad nas pratis svakodnevno jel si pozelis jos jednu bebicu? Hehe🙊

Anchy_23 🌈 🌸
    27. Travanj 2021. 20:50

Daaa bajo kako nam je Maree 😍😍😍🥰🥰🥰

27. Travanj 2021. 20:54

Bokić curkeeeee evo mene opet. Kako ste? Dobro,a? neka neka, čujem ja da ovdje malo GORI? A i navodno se neka druga tema isto zapalila, nemojte samo srušit forum, ne znam što ćemo od sebe ako dođe do toga

Aaaaa evo vidim imamo našeg povratnika-padobranca koji je došao malo protrljati nama sol na ranu kada se prije 2 tjedna trljalo i nešto drugo iako nije trebalo? E pa Mašo naša draga, ja ti želim prvo i osnovnu laganu i bezbrižnu trudnoću. Kad mislim laganu, mislim bez antibiotika, odlaske na hitnoj zbog urinarnih infekcija i svašta nešto što bakterije mogu uzrokovati ako ih se ne riješava na vrijeme. Kad mislim laganu, želim prije svega lagani razvoj toj bebi koja je došla u ne baš idealnom trenutku, ali Bože moj, nije beba kriva i nije ona silila da dođe na ovaj svijet, bebi prije svega želim laganih idućih devet mjeseci jer sam Bog zna da će Vam oboje trebati puno puno sreće i da Vas čuva. Kad kažem bezbrižnu mislim na to da nećeš stalno negdje u kutu mozga imati hoće li ti neuredan nalaz papa brisa uzrokovati probleme, što tebi, što bebi tokom razvoja, a nedaj Bože da dođe i do puno goreg razvoja cijele situacije. Kad kažem bezbrižnu, nadam se da nećeš hodati svako malo doktoru i visiti na telefonu sa doktorom radi ovih ili onih simptoma i da nećeš svako malo morati na neke pretrage. Želim ti što manje posljedica oviih nalaza koje si radila, a što više mučnina na početku i da stanu prema kraju trudnoće. Želim da u miru i spokoju dočekaš što ljepši početak slijedeće godine. Međutim, ne bi ja bila ja kad bi pregrizla jezik i zašutila na neke stvari. Prvo moram reći što su ti vjerojatno i sve druge cure navele jer se slažem sa njima u potpunosti. Bilo je stvarno neodgovorno s tvoje strane ulaziti u nezaštićen spolni odnos sa partnerom kada si ZNALA da papa test nije uredan i da je postojala neka upala. Prije 5 dana si trebala ići obaviti briseve, jesi ih napravila ili nisi,što je s njima?

27. Travanj 2021. 20:54

Mislim sad više nije ni bitno, daj Bože da nisi pozitivna na neku beštiju, ali što ako ispadne da jesi i moraš piti antibiotik? Zar je dobar početak trudnoće da beba odmah dobiva antibiotik i to samo zato što nisi htjela pričekati dva ciklusa da riješiš aposlutno sve i napraviš čisti i prije svega - ZDRAVI teritorij za to malo klupko čuda i sreće? Evo, ne znam..moje mišljenje je iskreno da za još jedan ciklus nikako ne bi propala jer bi do trudnoće došlo, imala si ionako kemijsku trudnoću, što znači da bi bilo, ali možda je ta biokemijska upravo bila uzrokovana nekom beštijom i upalom kako je na kraju papa pokazala. Evo ne znam, nadam se od srca da te ne čeka jako ružan završetak cijele ove priče i da beba neće imati nikakve posljedice zbog ovakvog neodgovornog ponašanja i ako zbog nikoga drugoga, barem onda zbog bebe ako sve ispadne super na kraju, pokušaj ubuduće imati odgovorno ponašanje - ipak ćeš biti nečiji uzor na kraju cijele ove priče. 
    P.S. ova crtica je nemoguća na 9DPO to sam morala reći...Dakle ili je ovulacija poranila ili...Da, nema drugog objašnjenja jer od jednog odnosa 6 dana prije ovulacije ne možeš ostati u drugom stanju pošto kod pubertetlija spermiji mogu preživjeti maksimalno 5 dana, o prosječnom muškarcu sa i bez ikakve dijagnoze nećemo ni diskutirati.Dakle, ovulacija nije bila kada si računala. Ali svejedno čestitam na prinovi i želim vam lakih i bezbrižnih idućih 9 mjeseci
    P.S.S Dolje sam stavila sliku tvog posta prije 19 dana, da ne bi bilo da sam nešto izmislila, slagala ili da možda nisi rekla nigdje kako ste radili pauzu!

Želim Vam svu sreću, svima troje, Bog zna kao i mi sve ovdje da ćete to trebati!

simba
    27. Travanj 2021. 21:06

Lucky 🍀

Ja cu se samo kratko nadovezat na ovu raspravu o Masinoj trudnoci…. Kratko i jasno - meni je totalno van svake pameti svjesno se seksat bez zastite, a znas da ti papa, brisevi, sto vec nije 100% cisto, bez obzira na to jel se seksas iz gusta ili zbog bebe, dok god dolje nesto postoji seks bez zastite NE IDE! sto zbog sebe, sto zbog partnera, sto zbog moguceg produzetka iste te agonije. I molim sve cure koje citaju ove nase teme neka se skuliraju i dobro razmisle o tome. Mislite na svoje i partnerovo zdravlje, da nebi doslo do toga da zbog nestroljivosti jednog dana necete niti moci imati djecu. Sve mi vam to govorimo s dobrom namjerom, a ne zbog ljubomore i kompleksa.

Znaš šta, i dalje je život neprevidiv. Evo ti primjera. 
    Cijelu trudnoću sam bila aktivna, bez mučnina, vjezbala na lopti za porod- imala ultra težak porod
    Nikad pušlila, dojila 2,5 god, djetetu nakuhavala sve i svašta posebno, neka je samo zdravo - dijete mi ima neutropeniju (jako loš imunitet).
    Jedna prijateljica sve je radila kontra, rodila samo tako, malac zdrav, ko bumbar.
    I sad ću ja opet o Ciganima😂😂😂 al et, ima ih u mom gradiću dosta, pa viđam.
     Znači djece kao u priči, to nit pazi, ma ništa.. KAKO? 
    Kad sam ja bila trudna i čekala red kod ginića, dugo čekala, jer je muž doveo ženu Ciganku, jer žena nikako da rodi, a bila već u 40 tj, 6 dijete, i et PRVI pregled, a ona tada 25 god. Pa jebem ti sreću. Ne, ne želim njihov život niti rađat u nedogled, ali šta mi radimo krivo pa ne ide? Da li je do neke rasne genetike?😂 

👩33g
    👨42g
    👦4g

27. Travanj 2021. 21:39

Simba cesto i ja o tome svemu razmisljam. Mamina prijateljica je dobila dijete u 45-oj, dugo su se borili, onda kada je rodila sina, toliko su na sve pazili, brisanje podova svaki put kada mali puza i slicno. Posebna hrana itd. Decko stalno bolestan, sa 16 godina nakon detaljnih pretraga ispostavilo se da ima imunitet na razini trogodisnjaka.🤯🤯
    Tako da dijete ipak treba malo pustiti, i da pojede s poda i da bude svinjica🐷 u granicama normale sve. Ja se nadam da cu moci tako jer bas sam uredna i toliko pazim na higijenu😂
    A sto se tice njihovih zatrudnjivanja i radjanja nekako mislim da je tu presudno jer krecu s 13 godina🤣🤣 bar se nadam. Inace ne znam ima li sve ovo smisla hahah
    _
    Pine bas sam te se sjetila. Kada ce tebi doci novi nalaz? Kad ides s nama na listu i u odbrojavanje?☺️🥰

27. Travanj 2021. 21:41

Btw Simba moja sestra radi u bolnici i kaze da im na zaraznu nikada nije dosao cigan s proljevom🤣🤣🤣 
    Nema kod njih toga, imuni na sve bakterije i viruse🙊

BAJOMA
    27. Travanj 2021. 21:58

Anchy_23 🌈

Daaa bajo kako nam je Maree 😍😍😍🥰🥰🥰

Evo me .
    Ovo nam je od jucer slika no dobro🥰🥰🥰
    https://ibb.co/L16bJQB

27. Travanj 2021. 22:07

Bajo prekrasna je❤️❤️❤️ Uzivajte

27. Travanj 2021. 22:16

Pine pa ti si nam ziva 🥰 jesi nam dobro? Jesi izgurala antibiotik do kraja ili imas jos toga za popiti? Vidim da si u DPO danima,brzo ce M i onda u nove pobjede 🥰🥰
    Joli cistice ti mogu biti razlog odskakanja LH iz ciklusa u ciklus,ako cistica pukne onda se LH vraca na normalu,a dok je prisutna onda su stalno testne crtice prilicno tamne skoro kao pik pa to isto moze biti pokazatelj necega ako nije mozda rana trudnoca u pitanju 🥺
    Zenske ja piskila i ovo je rezultat:

Odjavljujem se za veceras pa se cujemo sutraaaaa 🥳🥳🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.