Jutro cure
Tonia evo i ja se nadam svaki čas da će procurit pa da skupa krenemo u odbrojavanje.
Cure,upravo stigla M 🥳🥳🥳🥳🥳 31.dc 🥳🥳🥳
Wuhuuu.
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
cure pozdrav! evo da se i ja prikljucim :)
zanima me gdje nabavljate LH trakice?
ja sam prije kupovala u Mulleru i bile su mi odlicne ali sada bih narucila jeftinije verzije putem e-bay-a ili aliexpressa imate li kakvu preporuku?
Hvala! :)
Jutro cure
Tonia evo i ja se nadam svaki čas da će procurit pa da skupa krenemo u odbrojavanje.
Huhuhu supeeeer da zajedno piškimo idući ciklus 🤞🍀🥳
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Mejan ja ih s Ali expressa narucujem ali treba im min 3 tjedna da stignu i to ako imam sreće 😅 ima neka opcija da platiš tipa shipping oko 2 dolara pa onda dodju tak za 2-3 tjedna
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Mejanja ih s Ali expressa narucujem ali treba im min 3 tjedna da stignu i to ako imam sreće 😅 ima neka opcija da platiš tipa shipping oko 2 dolara pa onda dodju tak za 2-3 tjedna
E tu opcija ja uzmem. Naručila sam ih 17.4. i eto baš mi je stigla obavijest da je kod dostavljača na dostavi.
Znači čak malo manje od 2 tjedna.
Ciklusi 30-36 dana
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Zoe držim fige da što prije dođe, jer vjerujem da je to užasna igra sa živcima. 🤞🤞
Tonia baš mi je drago što je došla, sad si bez antibiotika ovaj ciklus i možeš u lov na pik. 🥳🥳 Ako sam dobro shvatila...
Mejan ako ćeš kod betty samo naglasi da ne želiš plave, jer su jače osjetljivosti pa su zbunjujuće, a moje evo nisu nešto.
Simba opis ti je Jako slikovit 😅
Hope moram naručiti nove trakice, pa ako do tada ne ugledam plus, kada dođu mogla bih se zezati
Anchy 🤗🤗
Inače, ovo je od danas, ove plave su definitivno za smeće, jer nešto nije u redu, a imam ih još 30-40... 😤😤
https://ibb.co/XYPGmc4
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Zoe držim fige da što prije dođe, jer vjerujem da je to užasna igra sa živcima. 🤞🤞
Toniabaš mi je drago što je došla, sad si bez antibiotika ovaj ciklus i možeš u lov na pik. 🥳🥳 Ako sam dobro shvatila…
Mejanako ćeš kod betty samo naglasi da ne želiš plave, jer su jače osjetljivosti pa su zbunjujuće, a moje evo nisu nešto.
Simba opis ti je Jako slikovit 😅
Hope moram naručiti nove trakice, pa ako do tada ne ugledam plus, kada dođu mogla bih se zezati
Anchy 🤗🤗
Inače, ovo je od danas, ove plave su definitivno za smeće, jer nešto nije u redu, a imam ih još 30-40… 😤😤
https://ibb.co/XYPGmc4
Uhuhu po ovom s mullera pik je vrlooo blizu
Ja isto nisam bila zadovoljna s plavima.
Ciklusi 30-36 dana
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Zanimljivo kako mislite da je temperatura stabilniji pokazatelj ovulacije od UZV-a…
Sretno svima!🍀🍀
Ja osobno ne mislim. I temp te može zajebati. Vidjeli puno puta. Ali, UZV radi ginekolog, a on je čovjek. I fulaju puno puta. Nisam jednom pročitala da su ženice ostale T u ciklusu u kojem je ginić rekao da nema O. Uostalom, meni je prošli mj fulao sa ultrazvukom. Većina nas je njima samo još jedna pacijentica taj dan, koju se trude obavit što prije, jer već čekaju druge. Ako razumiješ što želim reći.
👩33g
👨42g
👦4g
Sortiraj odgovore
Najstariji