Jutro ekipa! Jutro je po satu, a vani kao da je mrak 🌧🌧🌧 Ono točno da uživaš u ovom proljetnom raspoloženju😂
Nekako je atmosfera na forumu, kao dan poslje izlaska sa konzumacijom puno alkohola. 😂Ne znaš tko je s kim i šta, ali glumimo da se ništa nije desilo.😁😂
Lucky, jesi radila jučer uopće trakicu? Ne bediraj se đabe, nego za 9-10 dana komotno radi test!
Ja M trebam danas dobit, i nema je. Nadam se da će ju sinoćja ljubav pogurat konačno.😁
Jedva čekam da dođe i prođe i da pišam konačno nove trakice!
👩33g
👨42g
👦4g
Bella sto se tice briseva privatno,za tjedan dana budu otprilike,cak si ja mislim mozda to privatno napravit da kod socijalca ne cekam mjesec dana iako mi se nigdje ne zuri al vidjet cu jos ☺️
Lucky pa ti si nam zivaaaa! Daj si vdii tempicu danas,roknula je sto znaci da je danas O ili je bila rano jutros pa je pala tempicaa 🥳🥳🥳🥳 sad kad sutra ona poraste,to ce biti to jeeeeeeeej 🤞🏻 Neka ste vi pokrili,sad kad bude lijepi plusic na kraju svih ovih sokova jooooj 🥰🥰🥰🙏🏻
Ja se moram pohvaliti,meni je danas FF pomaknuo unazad O na dan pika i to bi značilo da bi M trebala doći sutra/prekosutra, znači ciklus od 33 dana 🥳🥳🥳 cure moje koji uspjeh 💪💪💪 zadnji takav ciklus sam imala prije skoro dvije godine kad sam prvi put ostala trudna 😍😍😍 bas sam hepi i pozitivna za idući ciklus 🤞🤞🤞
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Ja se moram pohvaliti,meni je danas FF pomaknuo unazad O na dan pika i to bi značilo da bi M trebala doći sutra/prekosutra, znači ciklus od 33 dana🥳🥳🥳 cure moje koji uspjeh 💪💪💪 zadnji takav ciklus sam imala prije skoro dvije godine kad sam prvi put ostala trudna 😍😍😍 bas sam hepi i pozitivna za idući ciklus 🤞🤞🤞
Gynositol radi svoje 🤞 🥳
Ja se moram pohvaliti,meni je danas FF pomaknuo unazad O na dan pika i to bi značilo da bi M trebala doći sutra/prekosutra, znači ciklus od 33 dana🥳🥳🥳 cure moje koji uspjeh 💪💪💪 zadnji takav ciklus sam imala prije skoro dvije godine kad sam prvi put ostala trudna 😍😍😍 bas sam hepi i pozitivna za idući ciklus 🤞🤞🤞
Jeeeeeej! Vidim da i ti koristis gynositol,izgleda da su se jajnici procistili i LH napokon radi posao kako treba. Ma bravoooo 🥳🥳🥳🥳🥳
Zanimljivo kako mislite da je temperatura stabilniji pokazatelj ovulacije od UZV-a...
Sretno svima! 🍀🍀
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Lucky ma to je sigurno bilo tako, a nisi osjetila jer nisi obracala paznju posto si ju ocekivala tek kasnije, mi odbrojavamo🥳
_
Pine samo cekanje i cekanje, bas se moramo naoruzat strpljenjem🙈 ali vrijedit ce🥰
_
Bella bas mi je zao😰 tako je sve super zvucalo, 6dpo kao implantacijsko. Nadala sam se da je to to.. nista, glavu gore i idemo u nove pobjede❤️
_
Tonia odlicno! Ja se nadam takvom iducem ciklusu, danas sam 34 dc, nemam vise strpljenja 🙄🙄
Tonia ijuju 🥳🥳🥳
Hope da sto se tempice tice i kad gledam unazad cikluse desi se da mi na dan O padne tako jako, pa sad vidjet cemo, sutra je dan koji ce nas sve prosvijetliti 😂 ja ne osjecam nista sto bi ukazivalo na O, ni prije ni poslije 🤷🏻♀️
Pas mater kako te zeznuo folikulic. Sve mi drzi vodu osim LH trakica..kako to da one nisu pokazale da ce pik? I egg sluz je tu i prvi uzv je pokazao lijepi folikulic i kak sad to trakice nisu detektirale. U svakom slucaju tu je bazalna i ona ce nam sutra potvrditi O i onda odbrojavas. Uvijek postoje sanse, jer vojska je u nedjelju stigla u zasjedu.
Dobro jutro.
Nisam stigla baš sve popratiti tokom jučerašnjeg dana.
Uglavnom vidim da je bilo vrijeđanja i svega.
Nisam dugo aktivna na ovom forumu, pa neću nešto previše pametovati.
Ali opet dovoljno dugo da mi nije drago gledati napade na Martinu, ženu koja je svima ovdje pomogla i nikad nikog nije uskratila za savjet.
Svima želim uredne i mirne trudnoće, ali na kraju same ćemo odlučiti da li će stvarno tako biti ili ne.
Lucky ja za 14 dana očekujem tebe prvu na listi sa velikom plusčinom
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Cure,upravo stigla M 🥳🥳🥳🥳🥳 31.dc 🥳🥳🥳
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g