Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Travanj 2021. 08:21

Lucky drzim fige da temp lijepo poraste jos i da odbrojavamo. 🤞🏻🥳

Joli 🌟
    29. Travanj 2021. 08:35

Anchy to sam i ja sebi jutros ponavljala, i žalila što 01.05. nije radni dan ... 😂 Doći će M, praškići su počeli djelovati 🤞🤞
    Zoe nadam se da će doći čim prije, mrzim to kad je osjećam, a ništa...
    Lucky mislim da je i ovaj mali rast tempice bitan, lijepo mi to izgleda.
    Bella slažem se sa Hope, ako je već morala doći mala je pobjeda da se L faza produžila... Sljedeći ciklus je tvoj.
    ___
    Ja sam jutros osjetila O bolove, mislim da će trakice već popodne posvijetliti, oko 16 ću to provjeriti. Sad sam znatiželjna kako će mi izgledati tepm... 

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

29. Travanj 2021. 08:38

Joli super za trakice jucer, odbrojavamo 💪🏻🤞🏻🍀😘

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Travanj 2021. 08:47

Zoe samo ti odstopavaj meni je to jednom pomoglo  Nadam se stvarno da ce nam uskoro M krenuti!
    Lucky ja pijem ove praskice isto imaju folne u sebi tako da ne pijem zasebno folnu. Citala sam na mpo temi da je taj inozitol isto dobar za kvalitetu js. Tako da ja trenutno taj inozitol i praskice koje mi je rekla da uzimam koji imaju svasta nesto u sebi od vitamina pa sve do folne. I onda uz to aqua femina i jod jadrankina otopina. I to mi je za sad dosta. Nekako se nadam da ce inozitol uz ostatak nesto napraviti. 
    M pije almagea Man ali mislim da nece vise. Primjetila sam a i on je da se od njih udebljao Jel netko od vasih M pije to i da li ste primjetili da su se od toga udebljali? Inace on jede normalno kao i uvijek...pa nema od cega biti osim toga...

annboleyn
    29. Travanj 2021. 09:02

Jutro. Mi dobili termin konsultacija za MPO, 12.05., vidjet cemo sta ce dr predloziti od dodatnih pretraga i kojim tempom ce to sve ici. 
    MM smatra kako mozda jos uvijek nema potrebe za tim 🙄 (kao, nije da smo se bas pretjerano trudili, istina je da nismo bas uvijek mogli pokriti kljucne dane zbog prirode njegovog posla i cestih putovanja ali vise od 2 godine vec pokusavamo). Ipak, slaze se ukoliko ja mislim da je vrijeme za to da krenemo sa pripremama i poslusamo sta ce nam strucnjaci iz te oblasti reci. 

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Travanj 2021. 09:05

annboleyn

Jutro. Mi dobili termin konsultacija za MPO, 12.05., vidjet cemo sta ce dr predloziti od dodatnih pretraga i kojim tempom ce to sve ici.
    MM smatra kako mozda jos uvijek nema potrebe za tim 🙄 (kao, nije da smo se bas pretjerano trudili, istina je da nismo bas uvijek mogli pokriti kljucne dane zbog prirode njegovog posla i cestih putovanja ali vise od 2 godine vec pokusavamo). Ipak, slaze se ukoliko ja mislim da je vrijeme za to da krenemo sa pripremama i poslusamo sta ce nam strucnjaci iz te oblasti reci.

Jooj super! Najbolje cete znati nakon prvih konzultacija sto i kako. Svakako nam javi kako je proslo i sto su vam predlozili  I sama kazes da zbog prirode njegovog posla niste u mogucnosti uvijek pokriti plodne dane. Bolje ovako nego se muciti jos 2 godine.

annboleyn
    29. Travanj 2021. 09:10

Javljam sve i pratim vas i dalje, navijam za plusice 🤗

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

29. Travanj 2021. 09:15

Anchy moj pije ali prekratko, javim ti nakon nekog vremena jel ima kakvih promjena☺️
    _
    Ann super za konzultacije, da vidite kako i sto dalje😊🤞🏻

29. Travanj 2021. 09:20

annboleyn

Super sto se slozio da idete na konzultacije,bar se pomicete s mrtve tocke i ne tapkate u mraku,a nekad je i to jako veliki korak. Nadam se da ce Vam oni objasniti sve sto je na stvari i da se konacno rijesi taj problem jer je stvarno vise od 2 godine pokusavanja puno,bez obzira sto mozda neke cikluse niste mogli pokriti,ali i da ste na hrpi zbrojeno samo godinu dana imali pokusavanja,a ne ide,to je sasvim dovoljan razlog da se malo pronjuska po slucaju i vidi se sto je na stvari. Nadam se da cete cuti samo lijepe vijesti i da cete i vi konacno imati svoj plusic 🤗🤗🤗

Joli 🌟
    29. Travanj 2021. 10:13

Ann dvije godine su dugo razdoblje, bolje je istražiti sve opcije. Nakon razgovora s dr. Mislim da ćete biti sigurniji u kojem prsvcu želite ići.
    Meni je dr rekao da uzimam inofolic za kvalitetu jajne i ublažavanje PCOS-a. Dosta je skup, ali ću pokušati par mjeseci, ako ne bude dalo učinka prestat ću.
    Mislim da folnu za sada neću piti, (a taman naručila), Jadrankinu otopinu ću nastaviti i vitamin D. Čekam da mi dođe Ubiquinol i macu sam ubacila. Iskreno previše toga, ali eto par mjeseci ovako pa, ako ne idemo dalje.

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.