Lucky drzim fige da temp lijepo poraste jos i da odbrojavamo. 🤞🏻🥳
Anchy to sam i ja sebi jutros ponavljala, i žalila što 01.05. nije radni dan ... 😂 Doći će M, praškići su počeli djelovati 🤞🤞
Zoe nadam se da će doći čim prije, mrzim to kad je osjećam, a ništa...
Lucky mislim da je i ovaj mali rast tempice bitan, lijepo mi to izgleda.
Bella slažem se sa Hope, ako je već morala doći mala je pobjeda da se L faza produžila... Sljedeći ciklus je tvoj.
___
Ja sam jutros osjetila O bolove, mislim da će trakice već popodne posvijetliti, oko 16 ću to provjeriti. Sad sam znatiželjna kako će mi izgledati tepm...
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Zoe samo ti odstopavaj meni je to jednom pomoglo Nadam se stvarno da ce nam uskoro M krenuti!
Lucky ja pijem ove praskice isto imaju folne u sebi tako da ne pijem zasebno folnu. Citala sam na mpo temi da je taj inozitol isto dobar za kvalitetu js. Tako da ja trenutno taj inozitol i praskice koje mi je rekla da uzimam koji imaju svasta nesto u sebi od vitamina pa sve do folne. I onda uz to aqua femina i jod jadrankina otopina. I to mi je za sad dosta. Nekako se nadam da ce inozitol uz ostatak nesto napraviti.
M pije almagea Man ali mislim da nece vise. Primjetila sam a i on je da se od njih udebljao Jel netko od vasih M pije to i da li ste primjetili da su se od toga udebljali? Inace on jede normalno kao i uvijek...pa nema od cega biti osim toga...
Jutro. Mi dobili termin konsultacija za MPO, 12.05., vidjet cemo sta ce dr predloziti od dodatnih pretraga i kojim tempom ce to sve ici.
MM smatra kako mozda jos uvijek nema potrebe za tim 🙄 (kao, nije da smo se bas pretjerano trudili, istina je da nismo bas uvijek mogli pokriti kljucne dane zbog prirode njegovog posla i cestih putovanja ali vise od 2 godine vec pokusavamo). Ipak, slaze se ukoliko ja mislim da je vrijeme za to da krenemo sa pripremama i poslusamo sta ce nam strucnjaci iz te oblasti reci.
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Jutro. Mi dobili termin konsultacija za MPO, 12.05., vidjet cemo sta ce dr predloziti od dodatnih pretraga i kojim tempom ce to sve ici.
MM smatra kako mozda jos uvijek nema potrebe za tim 🙄 (kao, nije da smo se bas pretjerano trudili, istina je da nismo bas uvijek mogli pokriti kljucne dane zbog prirode njegovog posla i cestih putovanja ali vise od 2 godine vec pokusavamo). Ipak, slaze se ukoliko ja mislim da je vrijeme za to da krenemo sa pripremama i poslusamo sta ce nam strucnjaci iz te oblasti reci.
Jooj super! Najbolje cete znati nakon prvih konzultacija sto i kako. Svakako nam javi kako je proslo i sto su vam predlozili I sama kazes da zbog prirode njegovog posla niste u mogucnosti uvijek pokriti plodne dane. Bolje ovako nego se muciti jos 2 godine.
Javljam sve i pratim vas i dalje, navijam za plusice 🤗
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Anchy moj pije ali prekratko, javim ti nakon nekog vremena jel ima kakvih promjena☺️
_
Ann super za konzultacije, da vidite kako i sto dalje😊🤞🏻
Super sto se slozio da idete na konzultacije,bar se pomicete s mrtve tocke i ne tapkate u mraku,a nekad je i to jako veliki korak. Nadam se da ce Vam oni objasniti sve sto je na stvari i da se konacno rijesi taj problem jer je stvarno vise od 2 godine pokusavanja puno,bez obzira sto mozda neke cikluse niste mogli pokriti,ali i da ste na hrpi zbrojeno samo godinu dana imali pokusavanja,a ne ide,to je sasvim dovoljan razlog da se malo pronjuska po slucaju i vidi se sto je na stvari. Nadam se da cete cuti samo lijepe vijesti i da cete i vi konacno imati svoj plusic 🤗🤗🤗
Ann dvije godine su dugo razdoblje, bolje je istražiti sve opcije. Nakon razgovora s dr. Mislim da ćete biti sigurniji u kojem prsvcu želite ići.
Meni je dr rekao da uzimam inofolic za kvalitetu jajne i ublažavanje PCOS-a. Dosta je skup, ali ću pokušati par mjeseci, ako ne bude dalo učinka prestat ću.
Mislim da folnu za sada neću piti, (a taman naručila), Jadrankinu otopinu ću nastaviti i vitamin D. Čekam da mi dođe Ubiquinol i macu sam ubacila. Iskreno previše toga, ali eto par mjeseci ovako pa, ako ne idemo dalje.
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji