Anchy pokusala sam citirati tvoj post i odgovoriti, otkucala roman ali ne ide 😡 uglavnom, ne moras se brinuto zbog rezervi jajnika, smatra se da zapravo zene sa pcos imaju vece rezerve u odnosu na one koje nemaju. Amh secerniraju granuloza stanice antralnih i nezrelih folikula kojih kod pcos ima dosta, zato i je visok, sa godinama se moze popraviti situacija ali zapravo nije ni vazno koliki je, bitno je da je otkiriveno o cemu se radi, postoje dobra terapijska rjesenja za ovo stanje 😉 dokazano je i povoljno dejstvo inozitola kod pcos-a, utice na lucenje fsh i inzulina tako da drzim 🤞 da se uskoro sredi situacija
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Anchy pokusala sam citirati tvoj post i odgovoriti, otkucala roman ali ne ide 😡 uglavnom, ne moras se brinuto zbog rezervi jajnika, smatra se da zapravo zene sa pcos imaju vece rezerve u odnosu na one koje nemaju. Amh secerniraju granuloza stanice antralnih i nezrelih folikula kojih kod pcos ima dosta, zato i je visok, sa godinama se moze popraviti situacija ali zapravo nije ni vazno koliki je, bitno je da je otkiriveno o cemu se radi, postoje dobra terapijska rjesenja za ovo stanje 😉 dokazano je i povoljno dejstvo inozitola kod pcos-a, utice na lucenje fsh i inzulina tako da drzim 🤞 da se uskoro sredi situacija
Jaooooo..mnogo, mnogo mi se svida tvoj nick 👍👍👍👍sve sam si o njoj popratila i pogledala sve moguce serije,filmice i dokumentarce 🤭
Zenske moje lud mi je dan, nista nisam popratila od jutra, sad cu zaostatke procitat, samo da se javim da sam dosla s pregleda i da je moje jajce koje je bilo tu u cetvrtak danas nestalo, gin kaze endometrij super, danas sam imala takav dobar egg da sam se divila, i onda mi kaze da nema nista, eto rastuzilo me bas bas moram priznat. Jedino ako je puklo bas danas u nekom trenu pa on sad nit vidi js nit zuto tijelo, jer u cetvrtak je reko da bi O trebala sutra. Sve u svemu razocarenje danas. Cekam M pa ponovo klomi
Bas mi je zao,ipak se nekako nadam da je mozda bas danas puko pa se nista nije vidjelo pogotovo ako je endometriji super😘
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Bella drzim fige da se sutra crtica pojavi❤️❤️
_
Lucky ma sigurno je folikul pukao, nije mogao nestat🤯 mjeri tempicu pa cemo vidjeti, i odbrojavamo🥰❤️🥳
_
Mašo cestitam! Nitko nije ljubomoran, niti ista lose misli. Upadas na temu gdje imamo nekoliko cura koje su u visokim tjednima trudnoce izgubile bebu radi bakterije, a ti s druge strane ulazis svjesno u trudnocu s bakterijom. Naravno da nitko nece bit odusevljen, pogotovo ne na ovoj temi. 😬
Nadam se da ce kod tebe ishod biti dobar bez obzira na tvoj pristup.😊
Mi si dajemo savjete i prijedloge na temelju nazalost losih iskustava koja su prozivljena, i to je veca podrska od lijepih rijeci, tko tako ne misli postoje i druge teme😄
Zenske moje lud mi je dan, nista nisam popratila od jutra, sad cu zaostatke procitat, samo da se javim da sam dosla s pregleda i da je moje jajce koje je bilo tu u cetvrtak danas nestalo, gin kaze endometrij super, danas sam imala takav dobar egg da sam se divila, i onda mi kaze da nema nista, eto rastuzilo me bas bas moram priznat. Jedino ako je puklo bas danas u nekom trenu pa on sad nit vidi js nit zuto tijelo, jer u cetvrtak je reko da bi O trebala sutra. Sve u svemu razocarenje danas. Cekam M pa ponovo klomi
jesi piškila danas lh? nisam vidjela. ugl, ja idem kod privatnog ginekologa. Plačam ga. Iako sam u suštini zadovoljna, prošli mj je totalno fulao. totalno. na dan pregleda je rekao da je O bila prije 3-4 dana, ja niti osjetila niti išta. kako mi je M kasnila po tom njegovom računjanju, radila sam test, neg naravno.
u M kalendar sam dan prije pregleda upisala da imam Ovul sluz. Ali sam vjerovala njemu. Ugl, ja sam bila u pravu. A on fulao. Isto tako, vrlo moguće da si jednostavno noćas/jutros ovulirala. Ja držim fige da je tako!🍀🍀🍀
👩33g
👨42g
👦4g
_
Lucky ma sigurno je folikul pukao, nije mogao nestat🤯 mjeri tempicu pa cemo vidjeti, i odbrojavamo🥰❤️🥳
_
Mašo cestitam! Nitko nije ljubomoran, niti ista lose misli. Upadas na temu gdje imamo nekoliko cura koje su u visokim tjednima trudnoce izgubile bebu radi bakterije, a ti s druge strane ulazis svjesno u trudnocu s bakterijom. Naravno da nitko nece bit odusevljen, pogotovo ne na ovoj temi. 😬
Mi si dajemo savjete i prijedloge na temelju nazalost losih iskustava koja su prozivljena, i to je veca podrska od lijepih rijeci, tko tako ne misli postoje i druge teme😄
šta su to beštije? bakterija? kakva? vidjela sam na drugoj temi da je o tome riječ, ali ja zbilja ne znam o čemu je točno riječ?
👩33g
👨42g
👦4g
_
_
Ja sam mislila da se radi o papi test koji je pokazao promijenu stanica odnosno CIN odnosno sumnju na HPV za koji nema terapije tipa antibiotik jer je to virus,pa da ona uopce nije bila na terapiji,ja sam kriva, javila se na temi zimske bebe gdje sam joj cestitala i komentirala kako sam ocito propustila njen plus na temi trakica,na sto mi je rekla da nije objavila radi Martine,ja sam joj rekla da se ne sekira i da javi curama(vama) da ce biti sretne jer je to vesela vijest, nisam znala za tenzije izmedu nje i ove teme,sjecam se da je bilo sa Romale slucaj ali ocito sam s njom propustila sta god je bilo,nisam stvarno zeljela da se itko svada,vjerojatno se ne bi javila da joj ja nisam rekla.
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Mašo skužila sam da je jedan od zadnjih tvojih posteva bio da pauziraš zbog loše pape i mogućnosti za HPV... Kao osobi koja je ostala trudna potpuno zdrava, a tek u T dobila bakteriju i u konačnici zbog toga i izgubila dijete je potpuno suludo i nepromišljeno forsirati trudnoću dok nisi sigurna da li su svi nalazi uredni. U konačnici i sama si imala biokemijsku ničim izazvanu jel tako, a mislila si da si zdrava tada... Zar ti stvarno treba da cijelu T strepiš da li će sve biti ok s bebom jer si u startu ušla u trudnoću s mogućim rizikom? Naravno, puno trudnica znam koje su lijepu i zdravu T iznijele sa raznim bakterijama koje su dobile u T ali sve one znače kljukanje antibioticima i strepnju u konačnici. Koliko puta smo govorile da si mlada, da ima vremena, da nigdje ne gori i da je zdravlje djeteta a pogotovo majke u trudnoći najbitnije. Što se Martine tiče i tvog ponašanja prema njoj, tu ću ti reći da zaista trebaš još puno puno cornflakesa papati da bi došla do njenog nivoa i bila barem dijelićem osoba kao što je ona... Ne ona nije pomogla 10 osoba svojim pozitivnim bodrenjem, razmišljanjima i savjetima koje ni sam doktor nebi bio voljan dati nego pola foruma. Tvoje ponašanje prema njoj pokazuje tvoju nezrelost i nepoštovanje. Čitajući svoje posteve unazad i sama bi shvatila kakva su bila tvoja pitanja i neki zaključci na koje ti je i ona lijepo i kulturno odgovarala. Ali svatko od nas ima drugačiji način izražavanja i ne možemo biti svi isti. Ne dam niti ću ikada dati da ju netko pljuje!
Zaista ti želim urednu trudnoću i da stvarno sve bude u redu i bebica dođe na ovaj svijet zdrava i vesela, to je u konačnici najbitnije.
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Ajme sto ja to propustam! 🙈
Ja sam na rodendanu maminom i bas sam u dobrom raspolozenju. 🥳
Prvo Ann hvala do neba na odg. sad mi je lakse. Nesto mi je tog tipa i gin rekla al ne tim tvojim rijecima pa ju pol nisam skuzila 🤭 ali ja sam si to isto prevela da imam ok zalihu js , ali da ipak taj visok amh ukazuje na pcos tako sam nasla i na netu da za to pise...
Kada ti kreces na mpo? Imas neke konkrrtne datume. preglede?
Lucky ovo tvoje da nema folikula mi je kao san. Pa di je nestao 🙄 nadam se samo da je puknuo i da ce vojska u zasjedi napraviti svoje. I da cemo imati iznenadenje!🍀
Kakve su lh jel piskis jos veceras..zanima me i temperatura sutra. I imas li jos koji uzv ili je to za sad to?E i jos jedno pitanje kolika je js bila na zadnjem uzvu?
Maso Cestitam! Od srca ti zelim da bude sve ok usprkos mogucim losim nalazima brisa.
Curke nemojte se nervirati i da vas rasprave izbace iz takta. Mislite na sebe i svoje jajne stanice. #samopozitiva ❤
Evo cure da i vama javim. Nadam se da ce se martina ovaj put suzdrzat svojih zlih komentara.
https://ibb.co/qNdZ6Gr
Cestitam ti odsrca i zelim ti urednu i školsku t. Do kraja 🤞🙏🏻🥰
Međutim ne zelim da bude itko zloban prema osobi koja je od pocetka na ovom forumu , osobi koja nikome nije (pa ni meni) uskratila odgovor pa ponekad i na bezazleno pitanje.
Ovo je forum gdje zena ženi treba pružit potporu,a ne bit vuk,ti si poput mene *brzo* ostala t. Ne boriš se godinama, ne filujes se hormonima itd...Cuvaj svoju bušu i okani se loših vibri prema nekome uopce❤
Sortiraj odgovore
Najstariji