Pozdrav cure ❤️
Nadam se da ste dobro, da sve tece po planu, da suplementi djeluju i da cete/cemo sljedeci mjesec sve biti 🤰
Meni M ovaj mjesec uranila, stigla prije 2 dana nakon samo 26 dana ciklusa, vec sam bila u filmu kako polako ulazim u menopauzu, skracuje se ciklus i tako to... 😂danas uradila hormone i situacija nije tako losa 😊 https://ibb.co/1rNPnt0
Cekam jos amh, on bude gotov tek za 7-10 dana ali na osnovu fsh i estradiola, izgleda da rezerve jajnika jos nisu potrosene 💪 nadam se...
Moram cim prije zakazati konsultacije u vezi sa mpo, malo se bojim svega sto slijedi ali moram prevladati strah
Vama svima drzim🤞najjace da sto prije ostvarite trudnocu a osobito lucky, tonia, anchy, zoe, hope (joja je vec “presla na drugu stranu” 😂) 💜💜💜
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Heeej Ann! Bas mi je drago da si nam se malo javila! Zao mi je sto je dosla M ali mi je drago da su nalazi hormona ok.
Vadila sam ih i ja nedavno pa mi je lh i Fsh u inverziji a AMH 131 sto ukazuje na PCOS.
Pa sad pijem inozitol i pokusavam hormone dovesti u red. Jel znas ti mozda dal se taj AMH smanji kad se hormoni dovedu u red...jer bas me zanima prava slika i rezerva jajnih stanica
Pozdrav svima, nova sam na forumu - procitala sam dosta postova al moram priznat imate lijepu kolekciju postova na ovu temu! Moguce da se negdje vec i pisalo al ja nisam nasla pa bi vas molila za pomoc ako ko zna. S prvom trudnocom nisam koristila lh trakice - nije bilo potrebno. U drugoj trudnoci koristila sam ih jedan ciklus i tad sam 14. dan uhvatila peak i odmah se ulovilo. Na zalost trudnoca je prekinuta u 16tt. Od prekida je proslo 14 dana. Iz znatizelje sam jucer navecer radila test i bio je pozitivan. Jutros sam test ponovila i opet pozitivan. Posto sam prije trudnoce samo jednom koristila lh trakice nisam bas expert. I tada su bile pozitivne samo jedan dan. Sad me interesira vase misljenje da li se sada pokazalo dva dana za redom jer je bio kratak razmak izmedu testiranja ( cca15h) ili je moguce da sam jos pod hormonima trudnoce i da on zeza lh testic?
S obzirom na situaciju ne planiramo jos novi pokusaj do oporavka, al voljela bi pratit O kad se vraca u normalu.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Anchy u svemu ovome je najgore to cekanje, samo nesto cekamo, a sve nestrpljive😅 a sta cemo😊
_
Ann bas mi je drago da si se javila, nadamo se da ces i ti s nama brzo na drugu stranu❤️
Evo sam napravila obje i ova koja bi trebala biti osjetljivija ništa ne pokazuje. Jer plave su osjetljivije koliko kužim, mislim da mi plave ne vrijede. 🤦🏼♀️
https://ibb.co/fxxX429
https://ibb.co/Xb76hGZ
Pokušala sam slikati bolje, ali su mi sve loše, ako se ne vidi kasnije će na prirodnom svjetlu.
Lucky sretno i jedva čekamo da čujemo što kaže dr
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Joli ima tu jos do pika, samo nastavi piskit 2x dnevno, budes ga vec ulovila😄
Pozdrav cure ❤️
Nadam se da ste dobro, da sve tece po planu, da suplementi djeluju i da cete/cemo sljedeci mjesec sve biti 🤰
Meni M ovaj mjesec uranila, stigla prije 2 dana nakon samo 26 dana ciklusa, vec sam bila u filmu kako polako ulazim u menopauzu, skracuje se ciklus i tako to… 😂danas uradila hormone i situacija nije tako losa 😊https://ibb.co/1rNPnt0
Cekam jos amh, on bude gotov tek za 7-10 dana ali na osnovu fsh i estradiola, izgleda da rezerve jajnika jos nisu potrosene 💪 nadam se…
Moram cim prije zakazati konsultacije u vezi sa mpo, malo se bojim svega sto slijedi ali moram prevladati strah
Vama svima drzim🤞najjace da sto prije ostvarite trudnocu a osobito lucky, tonia, anchy, zoe, hope (joja je vec “presla na drugu stranu” 😂) 💜💜💜
Cekam te na drugoj strani 🤞🙏
Super za hormone!!!!! Kakva menopauza jos si ti mlada..... Hehe ne brini i samo bez straha!!! Stres nam je najgori neprijatelj !! 💙
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ann naša draga, pa evo tebe
Hajmo samo jako :)) nema straha za malu buhtlicu, znaš da smo ti potpora i da ćeš skupa s nama uloviti Zimske <3<3<3
XOXO lako moguće da ti je beta HCG još dosta visoka u organizmu...Meni se nakon zadnje biokemijske zadržala još dobra tri tjedna, na način da je svaki test pokazivao veliki plus i LH su bile kao da je O
Joli kako Zoe kaže, mislim da ima još dana do O...možda ti je ovaj mj nešto utjecalo na ciklus, nekima čak i promjena godišnjeg doba utječe
Zoe imaš ti koji kinezić doma???
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Joli ima tu jos do pika, samo nastavi piskit 2x dnevno, budes ga vec ulovila😄
Hoću, hoću, nadam se da ću ga uhvatiti. 🤞🤞
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Hope imam cistica, a sljedeći ću ciklus vaditi hormone pa ću znati što i kako. Kao što si rekla imamo još tjedan dana, neću se nervirati još. Piškim pa što bude... Ovo je prvi mjesec da mjerim bazalnu pa ću znati više.
Tonia vidim i ja... Baš me zanima kada će biti i hoću li ga uhvatiti. Ma patim zadnjih tjedan i pol od umora, a i zadnji ciklus mi je sve nekako bilo čudno. Možda je postcovid, a i stres, što zbog posla, što zbog života općenito. Nemam pojma. Sve skupa vjerojatno. 🤦🏼♀️
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji