Sto se tice spermiograma ja se vec mjesec dana pripremam pitat muza jel voljan to napravit dok ja briseve napravim pa da sve znamo unaprijed i ako ima problem da se rijesava,samo sto znam da osobno nema sanse da ode,a ne znam ni koja mi je privstno klinika najblize. U Breyeru ne rade u srediscu mislim a to pljunem do posla i sad ne znam kako to iskombinirati,ali bolje to obavit pa znate na cemu ste i kako se nositi s time,samo hrabro!
Evo mene sa pregleda, endic 7mm 💪🏼 folikulic na desnom jajniku (nisam bas sretna sto je desna strana al sta je tu je), u utorak idem ponovo da gin provjeri i da ubodemo u pravi trenutak, ali kako sad izgleda u srijedu bi trebala biti O 🤞🏻🤞🏻
Ma do srijede endic dode do 9-ke bez problema! Krenula si ti bildat ta jajasca,sad je vrijeme za dvojke ili trojke,mozda ti bas desni jajnik bude dobitan,nikad se ne zna 🙈
A evo i moj update ukratko..popila gynositol jutros sa sokom dok sam se silila doruckovat,kao unosim zdrave navike u zivot 😂 popila i vrkutu na poslu,od popodne me desna strana jajnika tako probada da imam osjecaj ko da trebam dobiti opet 🙄 bas me zanima sto se dogada,da mi je imat onaj njihov uzv da se prikljucim i promatram sto se dogada 😂 sad pravim veceru i kontam kad idem pisat da umocim koji LH 🙊🙈
Lucky jeeeej za endo i jajasce. Ma sad kad si propuhana i kad M spici vojsku da vidis u 5-tom mj si trudnica 😉😊🍀
Lucky znale smo da će biti lijepe i dobre vijesti... pusti sad taj desni/lijevi, idemo pozitiva i bit će to sve dobro, huhuhuuuuuu brzo će taj idući tjedan
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Lucky to je to, baš sam sretna što je sve super prošlo ❤️ sad čekamo O i kreće odbrojavanje 🙏😊
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Malala inovo sadrzi inozitol, krom i biotin.
Gynositol i infolinc koliko znam imaju inozitol i folne u sebi. E sad zasto su te inovo bolje, i sto taj krom i biotin rade nemam pojma. Znam samo da je moja gin rekla da su inovo jakoo dobre. A mislim da sam i na mpo temi procitala da je nekome ginekolog nahvalio te tablete. Eto ne znam 🤷🏼♀️ ali ako mi pomognu da dodem do svog cilja piti cu ih!
Cure moje da jucer bila pikcina 🙈😁
A jutros pogledam lh ono bljedo reko koji k 🙊🙈😁 ali one mj sam radila tri dana za redom sve pikcine bile cjeli dan.. Tako da me ovo jutros iznenadilo..
I dosla ja sa posla idem pod tus bla bla reko idem ja jos jedan
I evo gle sad 🙈 nezz sta mislit hh
https://ibb.co/T1g2SfG
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Hope, nadam se da će muž pristati na spermio. Ne znam čemu bauk. Moj je odmah pristao. Želi dijete, vidi da ne ide i idemo vidjeti u čemu je problem. Jedino ga bilo sram tražiti dr uputnicu, pa sam to ja obavila. 😂😂 I davao je uzorak u bolnici jer smo predaleko za nositi uzorak od kuće.
Kad sam dolazila za postupak na mpo, hrpa muškaraca dolazi tamo davati uzorak, bez pratnje žena. Ono, moj je htio podršku, ali ima muških koji sami to obave bez problema. To je samo još jedan aspekt života koji nažalost neki od nas moraju iskusiti. Ljudi su tamo profesionalni i nema nikakvih neugodnosti.
Treba to muskom biku objasnit da mu rogovi ne iskacu. Ma on je inace musliman,bilo mu je pred mojima bed ljeti hodat u bermudama po dvoristu jer kao polugol je i ne znam ni ja sta,tako da ga razumijem sad i za ovo. Mislim moze bit udarac na ego,a i inace sam ga jedva dobila da mi da pusu pred mojima i zagrli me,bas ga je njegov stari odgajao da ne pokazuje tu njezniju stranu sebe i znam da ne bi mogo obavit posao u klinici jer kad cuje auto na dvoristu za vrijeme akcije,a vrata zakljucana vec se cima i skoro pa vise ne moze,tako da ima tu neku barijeru jos iz doba odrastanja pa gledam alternativu jutarnji seks,da sve izbaci u posudicu i negdje stic za 45min autom,a to ono,posao bi mi bilo najblize al je ispalo da tamo u toj poslovnici ne preuzimaju uzorke,mozda bi napravili iznimku kad ionako treba platit,vec sam razmisljala da ih pitam i objasnim situaciju 🤷♀️🙈
Cure moje da jucer bila pikcina 🙈😁
A jutros pogledam lh ono bljedo reko koji k 🙊🙈😁 ali one mj sam radila tri dana za redom sve pikcine bile cjeli dan.. Tako da me ovo jutros iznenadilo..
I dosla ja sa posla idem pod tus bla bla reko idem ja jos jedan
I evo gle sad 🙈 nezz sta mislit hh
https://ibb.co/T1g2SfG
E i mene ovo jebe,bude skoro pik,pa LH padne i ovo se zna dogadat danima 😂😂🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji