Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    23. Travanj 2021. 12:34

Jelušićkaa

Anchy_23 🌈

Jelušićkaa

Ponovit cu test za par dana nešto ne vjerujem dok ne bude plus da se vidi iz aviona. Ali evo čitajući vas dosta ovakvih testova je bilo stvarno pozitivno. Ovo sam kupila neki u DM–u obični. Bit ce da inofolic radi svoj posao…

To mi daje nadu da ce i kod mene profunkcionirati i da ce doci do O🙏

Vjerujem da hoće ali ne vjerujem da ce baš za mjesec dana. Evo ja pijem više od 4 mjeseca. S tim da mi je rekao strogi dijetu bez šećera i vježbe hodanje meditiranje. To je za Pcos. A ti ga piješ kakoi koliko?

Pijem inovo tabl slicno infolincu ima taj inozitol u sebi i jos neke stvari. Znam znam,  ne moze to odmah pomoci. Evo mjesec i pol ih tek pijem. Rekla je gin uzimati to i ostalo sto mi je prepisala minimalno 2 mj da bi se neki rezultat vidio. Tako da sam se oboruzala strpljenjem pa kad bude bude.,samo neka se srede ciklusi 

Anchy_23 🌈 🌸
    23. Travanj 2021. 12:35

zoe 🤞🏻🍀 🔜🤰🏼

Tonia

Mica zakaj ti nemaš nikakav ticker

A zato što ne znam točno koji sam dpo ni kada trebam dobiti, kad dobijem M opet stavljam od 1 dc

Tak sam i ja maknula jer pise dpo a ja nisam ni ovulirala hahahah 

23. Travanj 2021. 12:36

Antonela122🐘🌠

Koji dpo? Imas jos 4 dana do menge,dok ne dode vjestica nije gotovo,ali ako vec mora doc nek dode sto prije i sto tocnije pa da sto prije krenes u nove pobijede😘

10 dpo, barem mislim, ali krenuli su mi menga grčići i pms tako da sam otpisala ciklus, nisam se ni razočarala jer je cijeli neki čudan bio, ni sluzi,ni pika, još sam koristila canesten u početku ciklusa radi nekakvog peckanja. tako da, samo neka novi ciklus krene,već sam nabrijana na lov na O

23. Travanj 2021. 12:37

Ma ima da si nakon naših tabletica stavimo ticker na 28 dana, i da tak bude uvijek

Antonela122🐘🌠
    23. Travanj 2021. 12:39

zoe 🤞🏻🍀 🔜🤰🏼

Antonela122🐘🌠

Koji dpo? Imas jos 4 dana do menge,dok ne dode vjestica nije gotovo,ali ako vec mora doc nek dode sto prije i sto tocnije pa da sto prije krenes u nove pobijede😘

10 dpo, barem mislim, ali krenuli su mi menga grčići i pms tako da sam otpisala ciklus, nisam se ni razočarala jer je cijeli neki čudan bio, ni sluzi,ni pika, još sam koristila canesten u početku ciklusa radi nekakvog peckanja. tako da, samo neka novi ciklus krene,već sam nabrijana na lov na O

Onda u lov na O i u nove pobijede💪💪💪💪

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

DajanaT2106
    23. Travanj 2021. 12:46

Lucky 🍀

Dajana dobro ste vi to zabetobirali 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 ja sam si narucila te cepove ko i ti, nadam se da ce bit od koristi 😂

Drzim 🤞 da bude 😁 🥰

Ja se isto nadam cure da ce iduci mj biti kraj ovom odbrojavanju da okrenem na tjedne brojati 😁😍

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

Joli 🌟
    23. Travanj 2021. 14:53

Taman se vraćam s pregleda, imam septum, ali najblaži mogući, ako sam dobro shvatila 3 mm samo, tako da mi ne bi smio stvarati problem i nije za operaciju.... 🥳🥳 Pao mi je takav kamen sa srca jer sam se bojala operacije.
    Moram sljedeći ciklus vaditi hormone (svašta nešto mi je napisao). Jedino mi nije spomenuo da vidi folikul, niti stanje endometrija. Danas mi je 9 dpo. A ja se cijela zbunila, pa nisam pitala... 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    ___
    Kad dođem s posla piškim lh...

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

23. Travanj 2021. 15:04

Joli odličnoo! baš mi je drago da je okej stanje i da nije za operaciju. tako mi je sad 
    žao što nije rekao ništa za folikul prati trakicama pa ćemo vidjet. 

Anchy_23 🌈 🌸
    23. Travanj 2021. 15:06

Joli bas mi je drago sto se tice septuma i da je minimalan!
    Pisni lh pa nam javi stanje 

Tonia♥️
    23. Travanj 2021. 15:23

Joli odlične vijesti i stvarno velika dobra stvar... Svakako sada provjeriti hormone da znaš na čemu si ak one daj Bože treba neka terapija da ih izniveliraš :) Čudno da nije napisao veličinu endo, to barem uvijek napišu :D al nema ni veze, sad znaš kaj trebaš za dalje

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.