Pine e vidis to nisam pitala gin za amh. Ali pretpostavljam ako se hormoni malo poslihtaju da se onda i amh vrati u neku normalu...eto ako netko zna odg neka mi pojasni..
Fale mi Ann i Silver za ova pojasnjenja one su bas sve znale 🙃
U pravu ste žene, i hvala vam na savjetima i vašim iskustvima
Nema smisla odgađanje to sigurno, ali eto sve si kao mislim da ću zatrudnit pa ne treba
obavit ćemo to sigurno kroz mjesec dana
Lucky sretno na pregledu, čekamo izvještaj
navijam za barem dva prekrasna folikula
U pravu ste žene, i hvala vam na savjetima i vašim iskustvima
Nema smisla odgađanje to sigurno, ali eto sve si kao mislim da ću zatrudnit pa ne treba
obavit ćemo to sigurno kroz mjesec dana
Daj ti i njemu malo gynositola hehehe šalim se naravno hehehe
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
draže žene, hvala na savjetima, izvadim hormone pa javim rezultate. Što koristite od suplemenata? Čitala sam zadnjih par str pa vidim da koristite dosta toga, ja koristim folnu(solgar), b vit, d vit(u kapima) i magnezij. Imam i femisan kapi i vrkutu, no to me strah jer je kao štetno u ranoj trudnoći(a ne mogu znati barem 2 tjedna od oplodnje).
Daj ti i njemu malo gynositolahehehe šalim se naravno hehehe
Treba sve probat
Cure popratim vas uskoro, moram prije svega Doris od srca cestitati, sad to ide prema pravoj crtici !!!! 🥳❤🥳❤🥳 kazes da si na otprilike 8dpo pocela testirati?
Eto zoe , jos ti nije kasno 😁Pine pišala sam ja i prije 🙊 al nadam se da je ovo sad prava crtica ❤️
Anchy, Antonela, Zoe danas se bas vidi razlika za razliku od ostalih dana. 🤞Čekamo subotu. ❤️
Jel to onda ona sjenica u rubovima što je bila? 😁 znaci kod tebe su crvena maca i cikla učinile svoje
Da da, ta sjenica. 😃 I inofolic sam pila 3 mjeseca. 😊
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
draže žene, hvala na savjetima, izvadim hormone pa javim rezultate. Što koristite od suplemenata? Čitala sam zadnjih par str pa vidim da koristite dosta toga, ja koristim folnu(solgar), b vit, d vit(u kapima) i magnezij. Imam i femisan kapi i vrkutu, no to me strah jer je kao štetno u ranoj trudnoći(a ne mogu znati barem 2 tjedna od oplodnje).
Nema te sta strah biti vrkute i femisan kapi. Meni je ginekologica rekla da vrkutu mogu skroz do pozitivnog testa. Ona dize progesteron i jaca maternicu i regulira cikluse. Ne znam sto ima u tim frmisan kapima ja pijem aqua femina kapi na biljnoj bazi one u sebi sadrze vrkutu to je ja mislim slicno tim femisan.
Vitamin d je takoder bitan vidim da to pijes...i eto folna nju svi preporucuju kad krenes sa planiranjem T.
Svakako javi nalaze spolnih hormona nadam se da ce biti uredni 🤞
Evo mene sa pregleda, endic 7mm 💪🏼 folikulic na desnom jajniku (nisam bas sretna sto je desna strana al sta je tu je), u utorak idem ponovo da gin provjeri i da ubodemo u pravi trenutak, ali kako sad izgleda u srijedu bi trebala biti O 🤞🏻🤞🏻
Suuuper 🤩🤩 nema veze što je desni, on će iznenadit sad kad je prohodniji 😉😉
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Maty dobrodosla i jos prije otisla! Ne znam odakle si,ali ja sam hormonski status kompletni radila u Vinogradskoj (osim amh jer je doktor pretezak za to psihicko opterecenje u mojoj dobi kaze🤣) nalaz mi je bio gotov isti dan,tako da za 900kn ti je bolje kupiti gynositola,ili testice kad hormonski status stvarno bude brzo gotov. Ja sam vadila sve osim AMH,a progesteron sam obavezno vadila na 21DC,ali se vadi obicno 7.dan nakon O pa ako ulovis O,onda si tako poriktaj 🙈 a hormonski status je najbolje izmedu 2-5 DC vadit,ja sam odma drugi vadila da sam mirna i srecom sve je ok,sad mi ostali brisevi 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji