Maty Evo da se nadovežem na Pine, ako radiš privatno za par sati su ti nalazi gotovi. Ja sam radila prošli mjesec
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Draga Matyy dobrodošla, s obzirom da imam slične probleme,meni je ginekologica sugerirala da provjerim štitnjaču te IR.
Također mi je rekla da nema potrebe za spolnim hormonima još, jer ako mjesečnica dolazi redovno biti će uglavnom sve u granicama normale. Ja sam ih svejedno napravila, i sve je bilo normalno kako je i rekla.
Štitnjača me malo zezala, sad je ok
Pine strah me spermiograma ko crnog vraga bojim se ako loše bude da će muž potonuti i loše to podnijeti. ali moramo
Cure popratim vas uskoro, moram prije svega Doris od srca cestitati, sad to ide prema pravoj crtici !!!! 🥳❤🥳❤🥳 kazes da si na otprilike 8dpo pocela testirati?
Eto zoe , jos ti nije kasno 😁
Pine pišala sam ja i prije 🙊 al nadam se da je ovo sad prava crtica ❤️
Anchy, Antonela, Zoe danas se bas vidi razlika za razliku od ostalih dana. 🤞Čekamo subotu. ❤️
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Tonia čekamo da vidimo ostale testove u subotu 🙏❤️
Lucky, Joli ❤️😍
Vidim da spominjete gynositol, kad sam u prvom mjesecu bila privatno kod ginekologice, ona mi je preporučila 2x dnevno inofolic koji je potpuno isto ko gynositol. I ja skroz koristim po 2 vrećice dnevno. 😊
Ciklusi 30-36 dana
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Zoe ima još vremena za tvoj plusić ovaj mjesec ❤️ držim 🤞🙏.
Ciklusi 30-36 dana
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Pine strah me spermiograma ko crnog vragabojim se ako loše bude da će muž potonuti i loše to podnijeti. ali moramo
Zoe tako je i meni bilo, jer sam se bojala kako će njemu biti, jer on je opušteniji od mene. Ohrabrila sam ga u smislu bio problem u meni ili u tebi svejedno je, naš je problem i svi su rješivi. Medicina je napredovala, uz neke dodatke prehrani i to se može popraviti kao i u nas js. Samo nije želio tamo dati uzorak nego smo išli od kuće, nalaz je bio gotov za 20 min, a kako smo ga radili privatno, odmah su mu ponudili da poslije ostane kod dr. Ako bude loš.
Na kraju sam ja bila u većoj panici od njega, zbog njega, i kako smo bili u knap s vremenom on je izletio, a ja prešla na vozačevo mjesto, nastala gužva u 30 sek, neki mi je bezobraznik cijelo vrijeme svirao i u pokušaju da se izvučem sam na stupić udarila auto. Tako da je dok je čekao rezultate gledao kolika je šteta. To je bila prava distrakcija... 😂😂
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
ahahahahaha Joli ovo je baš bio doživljaj bio vidim i za njega a bome i za tebe
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
+ 28.10.
Zoe eto baš neki dan vidjela curu tu iz sela kako vozi blizančeke. Njen dragi nije uopće imao upotrebljivih pravilnih pokretnih spermija, znači spermio=0. I očito, ne znam sad priču, ali spermio se popravio, išli na umjetnu i imaju dvije bebice blizančeke :)))))
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
+ 28.10.
Maty dobro dosla u veselu druzinu trudilica. Nadam se da ces uskoro na one trudnicke teme. Ja sam u poliklinici synlab vadila hormone. Nalazi isti dan na e mail. Svaki spolni hormonn ima cijenu. Ovisi sto vadis ispalo bi te od 500 do 900 kn...ako mozes odi preko uputnice. Zatrazi gin pretragu spolnih hormona neka ti napise sto moras sve izvaditi...
Sortiraj odgovore
Najstariji