Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Travanj 2021. 13:27

Anchy bas je skupo to da,ali su stvarno dobre recenzije i ja stvarno vjerujem u pozitivan ucinak. 

_
    Pine posto su mani isto jajnici blago policisticni, ginekologica je rekla isto kako treba naci uzrok tome da bi se lijecilo, da ne bi forsirala ovulaciju nego bi radje rjesila uzrok tome kako bi O sama dosla. Tu mi je predlozila napraviti hormone, IR i GUK i posebno TSH, meni su hormoni ispali OK,a ovulacija mi je koliko toliko redovna, pa zasad nisam isla dalje u pretrage 
    sad mi je na meti muž, da napravi idući mjesec spermiogram pa ćemo vidjeti. 

22. Travanj 2021. 13:28

Anchy mislim da je to super pristup lagano hormone dovoditi u red, je da je duži put, ali sigurno će se isplatiti to srediti, ipak mi idemo po još bebica odmah nakon prve

Joli 🌟
    22. Travanj 2021. 13:48

Doris sad se već vidi crtica... 🤩🤩
    Zoe još ima nade i za ovaj ciklus još je rano... 😉
    Anchy ti ćeš sad s nama uhvatiti O sigurna sam 🤞🤞
    Lucky želim ti da se javiš danas s odličnim novostima... 😉
    ____
    Ja macu nisam uspjela sinoć popiti, danas ću pokušati s jogurtom. Moram uspjeti.... 🤮🤮 
    Trenutno su mi ti svi pripravci najveći izdatak, ali eto mora se, ima neki učinak. 😊
    ____
    Da nisam vas pratila ne bih znala puno toga, jer kad bi čitala sve mi je to bilo apstraktno, ali sam mislila da sam dosta pametnija po tom pitanju, a sada kad netko dođe s nekim pitanjem vidim da još uvijek ništa ne znam. 😅😅

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Travanj 2021. 13:53

Pine sad u 3 mj sam vadila hormone. Lh i Fsh su u inverziji. LH mi je 15 a trebao bi biti puno nize. Uz to na svoju ruku sam vadila AMH da vidim rezervu jajnih stanica (  mislila sam si ako cu morati na mpo pa da imam i taj podatak)
    Kad ono AMH previsok referentne vrijednsti su od 5.1 -54.2 a meni ja amh 131!!! Visok amh upucuje na PCOS tako kaze dr google.
    Znaci inverzija Lh i Fsh plus previsok amh je jednako PCOS. Uz to imam jedan od glavnih simptoma policisticnih jajnika a to je izostanak menstruacije i ovulacije.Sasvim dovoljno za dijagnozu. 
    Nisam radila nikakve dalje nalaze ni testove za IR. Pokusavam inozitolom popraviti LH tj kako moja gin kaze malo primiriti te hormone ne bi li doslo do Ovulacije. Jer moja zadnja prirodna O je bila u 6 mj 2020. Ove ostale koje sam imala su bile sa klomifenom.
    Ubiti ako se ne pojavi moja O kroz mjesec dva onda cemo jos malo pokusati sa klomifenom ili letrozolom. Mozda i uspije tako ako te inovo tabletice malo srede hormone pa klomifen za Ovulaciju...
    Sad sam se raspisala ali evo. Samo ti pitaj, nije problem natipkati a mozda nekome i pomognu informacije. 

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Travanj 2021. 13:57

Zoe da i ja sam uvijek za da se pokusa na sve moguce nacine ovako , a ako ne ide hvala Bogu imamo lijecnike , strucnjake pa cemo na drugi nacin. A za sad opusteno pa mozda i uspijem nekako ovako  Ja se nadam jer sam uspjela i 2019 ostati T sasvim prirodno, bez ikakvih preparata. Niti folna niti vitamini niti sam znala za kojekakve kapi lh trakice i bazalnu temp...Ocito se moraju hormoni ustabiliti 

Antonela122🐘🌠
    22. Travanj 2021. 14:35

Lucky sretno danas🍀🍀🍀

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Tonia♥️
    22. Travanj 2021. 15:35

Pozdrav curice, nisam jučer ni danas baš stigla popratiti pa idemo redom 
    Zoe sad kad naš gynositol proradi, doduše tebi možda neće niti trebati 
    mala96 dobrodošla u svijet bazalne temp, ja sam isto još početnik ali već sam se i navikla  čak me veseli svako jutro kad ju izmjerim i upišem pa gledam kak taj graf izgleda  Sad ćeš ti ubit idući ciklus, nema lošeg raspoloženja, novi ciklus, nova nada
    Dajana nadam se da si ga opasno zaskočila i iskoristila lijepi pikić jučer... 
    Doris ti si nama nova trudnica 
    Joli držim figice za piškenje i drugu crticu
    Pine nemam ništa u planu poslije toga...onda krećem u napad, nema više cile mile, jako ili nikako, već sam rekla, jadan ovaj moj  Nadam se da se pratimo u idućem ciklusu
    Hope inzistiraj na brisevima, ako ništa reci da imaš čudan iscjedak
    Bella nadam se da je samo neka virozica prolazna 
    Lucky pregled samo što nijeeee, željno isčekujemo vijesti 
    Meni ujutro fino toplomjer zaštekao i baterija prazna  tak da ju danas nisam mjerila iako sam se probudila kad treba 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Travanj 2021. 15:37

Tonia vidis kako lijepo grafic izgleda. Bas se vidi porast tempice. Zato volim mjeriti tu bazalnu. 

Tonia♥️
    22. Travanj 2021. 15:38

Ancy da, postala sam malo frik, svako mjerenje me veseli izgled tog grafa :)))) navukle ste me 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Piamia
    22. Travanj 2021. 15:44

Pozdrav drage djevojke, nova sam općenito na forumu, jučer sam pisala na jednoj drugoj temi no evo da i ovdje ukratko napišem. Trudimo se par mjeseci, posebno ovaj i nekako sam bila uvjerena da je uspjelo(valjda sam umislila simptome) no danas je došla M. Bila sam nedavno na pregledu i sve je u redu(osim blage upale na papi-idem na briseve cim mi prođe M), UZV isto uredan, prije sam se godinama borila s mikropolicističnim jajnicima, no kažu da cistica više nema, minimalno nešto, no zanemarivo. Inače ovulaciju pratim trakicama i bile su redovite(14.ili 15. dan pokažu tamnu crtu.
    Ono što me muči jest činjenica da možda imam problem s hormonima, odnosno da imam višak muških hormona jer imam očite znakove a to su užasno jako znojenje još od puberteta, jako sam tamna i dlakava i taj PCOS koji je bio godinama no sada se izregulirao. I 3,4 dana prije menge imam smeđi iscjedak(to sam možda posumnjala da je manjak progesterona). Ima li neka od vas slične probleme i koje ste hormone vadile? Išla bih privatno izvaditi kako bih to što prije vidjela.
    Hvala svima koji mogu bilo što napisati na navedenu temu i oprostite na podužem postu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.