Cure jel mislite da je i ovo pik?
Nekako mi mutan 🤣🙈
https://ibb.co/1dqYCmyDajana ja mislim da još nije (ali je blizu), ili je prošao. Imaš kakve simptome?
Jucer je bio pik.. Pa se cudim kako i danas nije
Ali jos cu jednom vcrs piskiti..
Danas nista od simptoma
Ali jucer me je zato rasturao jajnik desni 🙈
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Nekako mi mutan 🤣🙈
https://ibb.co/1dqYCmyDajana ja mislim da još nije (ali je blizu), ili je prošao. Imaš kakve simptome?
Jucer je bio pik.. Pa se cudim kako i danas nije
Ali jos cu jednom vcrs piskiti..
Danas nista od simptoma
Ali jucer me je zato rasturao jajnik desni 🙈
Onda je prošao...još malo akcije i onda odbrojavanje
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Dajana sjecam se tvog jucerasnjeg testica mislim da polako pik slabi... bitno da ste pokrili a pokri i danas
Doris jeeej sjena se pretvara u jasnu crtu. Cekam neki digitalac da ti sluzbeno cestitam ali sve znas❤️
I da zaboravih napiati jos Malala super ti je i endo i jajna stanica! Drzim fige
Cure popratim vas uskoro, moram prije svega Doris od srca cestitati, sad to ide prema pravoj crtici !!!! 🥳❤🥳❤🥳 kazes da si na otprilike 8dpo pocela testirati?
Eto zoe , jos ti nije kasno 😁
dobro kazes nije ni za Zoe kasno
Jutro!
Ja sam uzbudena ceka pregled od nase Lucky kao da je moj!
Takoder cekamDoris i njen testicBella nadam se da je samo umor ili prehladica i da ce te proci!
Zoe kad ono kreces piskiti
Ja cu nastaviti piskiti i dalje, nikad ne znas kod mene!Luna55 da sa 5 tt bi se bar Gv trebala vidjeti. Cekaj nalaze bete. Drzim fige da nije vanmaternicna.
Anchy evo mog testića 🙉🙈
https://ibb.co/QmD7DF4
Tamni lijepo,preksutra rokni neki kupovni testic pa da krenu padati cestitke🤗🤗🤗🤗
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Ma sumnjam da ne bi bacio bar neku sjenu sjenine sjene ali vidjet ćemo sutra sve. Već sam si izorganizirala sve šta ću napraviti još ovaj mjesec pošto nisam trudna, imam jedan tretmančić, i još par puta solarij i farbanje, pa napad za 2-3 tjedna opet kad budem kao nova haha
_
Doris čekamo za vikend digitalac, baš se veselim
Nekako mi mutan 🤣🙈
https://ibb.co/1dqYCmy
Jos jedan keks rokni da se to zbetonira💪
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Dajana ma ono što si jučer slala je definitivno bio pik, zabetonirat još danas i odbrojavamo
Mala96 ja sam 95. godište, gazim u 26. uskoro ali tu smo negdje
Pine piškim ja još sutra pa ćemo vidjet, simptomi 0 bodova, ali eto bilo je i ciklusa kad sam imala sve žive simptome, il sam ih umislila, ali bili su prisutni pa ništa
Jedino tu i tamo neki grčić u maternici kao pred M i mliječni iscjedak, također tipičan za razdoblje pred M .
Nema veze, ovo je bila ovulacija na lijevom jajniku, idući ciklus bi trebala biti na desnom, uzdam se u desni koji prije ovulira
Pine to sam i ja mislila da je gynositol skup kad mi ga je gin preporucila prije 2 godine. Tad sam ga kratko koristila jedno 2 mj. Problem je sto je meni gin rekla 2x dnevno da ga pijem sto znaci kutija ode za 1 mj..Ovaj inovo je jos skuplji...al jbg sta da radim.. ovo mi je sad zadnji vlak da pokusam srediti cikluse, ako ne uspije ovako samo od sebe onda klomifen a ako mi ni to ne upali onda mpo tamo na jesen/zimu. Nadam se ipak da cu uspjeti prirodno.
Mislim da ti je za sad kad planiras i radis na T dovoljno folne iz gynositola. Kad ostanes T dr ce ti vec prepisati neku folnu.
Sortiraj odgovore
Najstariji