Znaci ginekolog je sad javio da je beta 101,zato se jos nista nije vidjelo..narucio me opet za srijedu..ali ipak je rekao da se jos ne moze iskljuciti vanmaternicna trudnoca..nadam se da ce sve biti u redu🙏
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Zoe ja sam si ocito umisljala evaporacijske na testovima od 10mlU. Bolje da ne baca nista, ovako se razocaras 😂 vec sam i datum poroda racunala 😂😂😂 vidim da smo isto godiste, jupiiiiiii, a i ciklusi nam se skoro poklapaju 😁👏👏
Lucky naravnooo, idemo popuniti vrh liste s plusicima➕➕➕. Ne pisem bas cesto jer sam nova ovdje i zelena sto se tice nekih ozbiljnijih tema, a opet ne zelim da ispadne da se dodem samo pojadat i kukat 😅 kod mene stoji ona pametnija sam kad sutim 😂 ali sve pratim, tko piski, kome baca sjenice, nista ne propustam 😍
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Luna drzimo fige. Strpljivo do srijede odmaraj ❤️❤️❤️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Zoe i Mala96 zao mi je zbog minusica ali novi ciklus nova nada. Nadam se da cu ja sa vama uspjeti uloviti O!
Malala meni je gin rekla da pijem inovo i pala sam skoro na dupe kad sam vidjela cijenu. Dok kupim inovo muzu almage man i sebi proxed praskice dam 800 kn uzas...ali sve za bebu nema mi druge...
malala WOOOW! Prekrasni endic i folikullll,znaci tamo nedjelja,ponedjeljak moguca O? Evo meni je privatnica preporucila gynositol jer ima vise vrecica,manja je cijena a ima jos aktivnu folnu uz sami inozitol pa ti budi pametan vise 🤷♀️ Mislim ja sam jucer bas uzela novih 60 vrecica gynositola za 300 kn i komotno sam 2mj mirna iako bi ona kao 2 vrecice dnevno,ali mislim da ne bude potrebe posto se vraca ciklus u normalu a i vidjet cu nakon pregleda kod socijalca za 2 tjedna sto se dogada 🤷♀️
Lucky jesi vidla? Ocekujemo iste rezultate od tebe ili bar da je endic iznad 7 a folikuli da su krenuli rasti 🙈
Cure jel mislite da je i ovo pik?
Nekako mi mutan 🤣🙈
https://ibb.co/1dqYCmy
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Cure jel mislite da je i ovo pik?
Nekako mi mutan 🤣🙈
https://ibb.co/1dqYCmy
Dajana ja mislim da još nije (ali je blizu), ili je prošao. Imaš kakve simptome?
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Jutro!
Ja sam uzbudena ceka pregled od nase Lucky kao da je moj!
Takoder cekamDoris i njen testicBella nadam se da je samo umor ili prehladica i da ce te proci!
Zoe kad ono kreces piskiti
Ja cu nastaviti piskiti i dalje, nikad ne znas kod mene!Luna55 da sa 5 tt bi se bar Gv trebala vidjeti. Cekaj nalaze bete. Drzim fige da nije vanmaternicna.
Anchy evo mog testića 🙉🙈
https://ibb.co/QmD7DF4
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Zoe još je rano, držim fige da se pojavi kroz koji dan. ❤️🤞
Ciklusi 30-36 dana