Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida 🍀
    19. Travanj 2021. 12:12

Doris  svu sreću zelim! Ja vjerujem da ce se plusic kroz koji dan fino vidjeti! 😊 Kad ne trebas dobiti??

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Travanj 2021. 12:18

mala96

Sad i ja imam pitanje u vezi FF
    Zasto ne pokazuje koji je dc , Pise samo chart not updated a u aplikaciji fino stoji 28dc

Kad kopiras link tu na forum treba mu jedno dan dva da se skulira i pokaze koji si dc 

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    19. Travanj 2021. 12:19

mala96

Doris svu sreću zelim! Ja vjerujem da ce se plusic kroz koji dan fino vidjeti! 😊 Kad ne trebas dobiti??

Za ovaj chart ne znam što da ti velim, jer i moj tako već stoji cca 2 tjedna. 
    Trebam NE dobit u petak/subotu po mojoj računici. 

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Lida 🍀
    19. Travanj 2021. 12:40

Anchy hvala, valjda se bude sam namjestio 😊
    Doris ahaa, tako negdje i ja...ali ne usudim se praviti jos test. Drzim fige ➕🤰

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Travanj 2021. 13:40

Pine

Cure hvala na tumačenju, pišnem poslije posla pa stavim sliku današnjeg stanja. Od ovog ciklusa svakako ništa jer sad nakon antibiotika pauziramo 3 tjedna do ponavljanja nalaza, ali predivan je osjecaj znati da je ovulacija ipak tu, i to ranije nego ikad ☺
    E sad pitanjce malo neugodno, koliko vas cura osjeća napuhnutost i 'vjetrove' tijekom ili poslije O? 😬😂 iskreno ponekad me nešto kratko zaboli, taman se ponadam da je ovulacijska ili implantacijska bol, i onda se 'olaksam' (oprostite na opisu 🤦🏻‍♀️) i odmah bude lakse 😂😂😂 valjda nisam jedina

Nadutost za vrijem i poslije O je normalna. Ja sam zadnju O bas bila napunuta (doduse pila sam klomifen taj ciklus za O)

Tonia♥️
    19. Travanj 2021. 15:27

Pine

Cure hvala na tumačenju, pišnem poslije posla pa stavim sliku današnjeg stanja. Od ovog ciklusa svakako ništa jer sad nakon antibiotika pauziramo 3 tjedna do ponavljanja nalaza, ali predivan je osjecaj znati da je ovulacija ipak tu, i to ranije nego ikad ☺
    E sad pitanjce malo neugodno, koliko vas cura osjeća napuhnutost i 'vjetrove' tijekom ili poslije O? 😬😂 iskreno ponekad me nešto kratko zaboli, taman se ponadam da je ovulacijska ili implantacijska bol, i onda se 'olaksam' (oprostite na opisu 🤦🏻‍♀️) i odmah bude lakse 😂😂😂 valjda nisam jedina

Ti i ja smo očito u istoj "kakici" ja sam imala pik isto prije tri dana, al još dva dana pijem antibiotik pa onda pauza do brisa...taman ću prije nove O imati rezultate brisa :D

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Joli 🌟
    19. Travanj 2021. 15:55

mala96

Sad i ja imam pitanje u vezi FF
    Zasto ne pokazuje koji je dc , Pise samo chart not updated a u aplikaciji fino stoji 28dc

Meni je FF tek ažurirao graf kada sam počela unositi bazalnu. Onda je oživio... Nez ima li to veze.
    Doris samo opušteno i pozitivno, bit će tada plusčina... 🤭🤭

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Joli 🌟
    19. Travanj 2021. 15:57

Anchy ja sam uvjerena da će sad brzo tvoja ovulacija, tu smo se za petama 🤞🤞
    ____
    Čitam prošli post i gledam da dok se borim s tipkanjem na ovom forumu rečenica ispadne nepismena i besmislena.
    Doris mislila sam krajem tjedna.... 😅😅

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

19. Travanj 2021. 16:23

Doris samo neka tamniiii, i kroz par dana prava plusčina to mora biti 
    _
    Pine ja oko O znam toliko biti napuhnuta ko trudnica u 6-om mjesecu trudnoće, strašno nešto 
    Što se tiče pika, ja prošli mjesec sam piškila iako mi muža nije bilo, i ulovila sam takav pik, ovaj mjesec on se vratio, i ja pik nisam ulovila, znači uopće nemam pojma šta se dogodilo. Očito i psiha tu odigra svoju ulogu

19. Travanj 2021. 16:28

Anchy nadam se da je to bila M i da ces za 2 tjedna uloviti svoj pik
    ako i nije,ako je nekakva cistica puknula i to je definitivno pomak prema naprijed, samo neka se organizam očisti, tako da, go girl

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.