Doris svu sreću zelim! Ja vjerujem da ce se plusic kroz koji dan fino vidjeti! 😊 Kad ne trebas dobiti??
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Sad i ja imam pitanje u vezi FF
Zasto ne pokazuje koji je dc , Pise samo chart not updated a u aplikaciji fino stoji 28dc
Kad kopiras link tu na forum treba mu jedno dan dva da se skulira i pokaze koji si dc
Doris svu sreću zelim! Ja vjerujem da ce se plusic kroz koji dan fino vidjeti! 😊 Kad ne trebas dobiti??
Za ovaj chart ne znam što da ti velim, jer i moj tako već stoji cca 2 tjedna.
Trebam NE dobit u petak/subotu po mojoj računici.
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Anchy hvala, valjda se bude sam namjestio 😊
Doris ahaa, tako negdje i ja...ali ne usudim se praviti jos test. Drzim fige ➕🤰
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Cure hvala na tumačenju, pišnem poslije posla pa stavim sliku današnjeg stanja. Od ovog ciklusa svakako ništa jer sad nakon antibiotika pauziramo 3 tjedna do ponavljanja nalaza, ali predivan je osjecaj znati da je ovulacija ipak tu, i to ranije nego ikad ☺
E sad pitanjce malo neugodno, koliko vas cura osjeća napuhnutost i 'vjetrove' tijekom ili poslije O? 😬😂 iskreno ponekad me nešto kratko zaboli, taman se ponadam da je ovulacijska ili implantacijska bol, i onda se 'olaksam' (oprostite na opisu 🤦🏻♀️) i odmah bude lakse 😂😂😂 valjda nisam jedina
Nadutost za vrijem i poslije O je normalna. Ja sam zadnju O bas bila napunuta (doduse pila sam klomifen taj ciklus za O)
Cure hvala na tumačenju, pišnem poslije posla pa stavim sliku današnjeg stanja. Od ovog ciklusa svakako ništa jer sad nakon antibiotika pauziramo 3 tjedna do ponavljanja nalaza, ali predivan je osjecaj znati da je ovulacija ipak tu, i to ranije nego ikad ☺
E sad pitanjce malo neugodno, koliko vas cura osjeća napuhnutost i 'vjetrove' tijekom ili poslije O? 😬😂 iskreno ponekad me nešto kratko zaboli, taman se ponadam da je ovulacijska ili implantacijska bol, i onda se 'olaksam' (oprostite na opisu 🤦🏻♀️) i odmah bude lakse 😂😂😂 valjda nisam jedina
Ti i ja smo očito u istoj "kakici" ja sam imala pik isto prije tri dana, al još dva dana pijem antibiotik pa onda pauza do brisa...taman ću prije nove O imati rezultate brisa :D
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Sad i ja imam pitanje u vezi FF
Zasto ne pokazuje koji je dc , Pise samo chart not updated a u aplikaciji fino stoji 28dc
Meni je FF tek ažurirao graf kada sam počela unositi bazalnu. Onda je oživio... Nez ima li to veze.
Doris samo opušteno i pozitivno, bit će tada plusčina... 🤭🤭
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Anchy ja sam uvjerena da će sad brzo tvoja ovulacija, tu smo se za petama 🤞🤞
____
Čitam prošli post i gledam da dok se borim s tipkanjem na ovom forumu rečenica ispadne nepismena i besmislena.
Doris mislila sam krajem tjedna.... 😅😅
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Doris samo neka tamniiii, i kroz par dana prava plusčina to mora biti
_
Pine ja oko O znam toliko biti napuhnuta ko trudnica u 6-om mjesecu trudnoće, strašno nešto
Što se tiče pika, ja prošli mjesec sam piškila iako mi muža nije bilo, i ulovila sam takav pik, ovaj mjesec on se vratio, i ja pik nisam ulovila, znači uopće nemam pojma šta se dogodilo. Očito i psiha tu odigra svoju ulogu
Anchy nadam se da je to bila M i da ces za 2 tjedna uloviti svoj pik
ako i nije,ako je nekakva cistica puknula i to je definitivno pomak prema naprijed, samo neka se organizam očisti, tako da, go girl
Sortiraj odgovore
Najstariji