Lucky hvala. Na zalost nemam bacila sam, imala sam probadanja 3 dana u lijevom jajniku, pratila sam sluz bila je skliska i rastezljiva, imala sam osjecaj vlaznosti. Sigurna sam da mi je trebala nastupiti ovulacija, medjutim bila sam u izolaciji tako da nisam bila u mogucnosti prije kupiti lh trakice. Tako da sam tek juce kupila, ali sta znaci to ovulcijsko krvarenje? Da li znsci dobro ili lose, malo sam zbunjena.
Bokic komadi!
Stigla doma pa da vam se javim. Proletio mi je vikend stalno smo nesto radili negdje bili i eto...
Pao je keksic cim smo dosli doma..🤭
Procitala sam u autu al nista iskreno nisam mogla pohvatati. A tipkati bas ne mogu dok se vozim 😂
Sutra ujutro iscitam redom pa vam tipkam 😘
Hvala curke.
Lucky nisam bas tu cesto mogu te zamolit kad Sara navrati ovdje i javi se da ju pozdravis od mene i cestitas! Ako meni promakne. Hvala ti i svu srecu ti zelim da odes na drugu temu kao i svim curama tu😄🥰
Good morning ženice 😁
Hajmo odraditi ovaj manic monday 💪
Nadam se da ste se dobro i lijepo se naspavale, puse šaljem ☺️
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Jutro svimaaa 🥰
Oh, prva sam na listi za ne dobit. 😂
Prijavljujem jos uvijek bolne cicke (prestanu prije M) , i vec dva dana lagane bolove u ledima kao da cu dobit. 🙈
Idemo lagano u novi tjedan i nove pobjede ❤️❤️❤️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Jutro curke! Nadam se da ste mi dobro. Ja jucer imala sok na sok doma pa sam bila svugdje negdje samo ne aktivna bas poslijepodne. Vidim da ova moja pratilica Lucky koja je na klomiju ima lijepu temp,a meni i dalje roka dolje iako ce M danas do kraja zavrsit. Jos cekam Anchy mozda se bar s njom mogu pratit u tempici ako nista drugo 🤣
Inace,Lucky,slobodno me pisi za 21.05. Ne dobit pa cemo to korigirati kada i ako ulovim pik i O. 6.5 cu znati jel se dan pomice ili ne kad bi trebala na pregled,vec se sad veselim i brusim 😂 imamo nekakvo piskenje danas,ajmo curke testice na sunce da uljepsamo ovaj tmurni pocetak tjedna 😘
Meni je evo danas 5 dc, još uvijek me boli, osjećam kao neki pritisak i ništa mi ne pomaže, zbog nekih drugih problema ne mogu popiti brufen, lekadol ne pomaže.
Sinoć sam pokušala s normabelom da mi opusti mišiće i da iscurim kako je hope pisala, međutim, nema nekog pomaka.
Jedva čekam da prođe, ovaj mjesec mi je drugačiji i odavno nije bio ovako bolan. 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Nadam se da je vama ovaj tjedan počeo bolje 😁😁
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Meni je evo danas 5 dc, još uvijek me boli, osjećam kao neki pritisak i ništa mi ne pomaže, zbog nekih drugih problema ne mogu popiti brufen, lekadol ne pomaže.
Sinoć sam pokušala s normabelom da mi opusti mišiće i da iscurim kako je hope pisala, međutim, nema nekog pomaka.
Jedva čekam da prođe, ovaj mjesec mi je drugačiji i odavno nije bio ovako bolan. 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Nadam se da je vama ovaj tjedan počeo bolje 😁😁
Hej! Jel mozda imas u povijesti dijagnoza ciste kakve na nekom jajniku da malo vole napadat s vremena na vrijeme? Mozda je krenula pucati pa stvara taj pritisak i nelagodu? Ne znam jesi mozda probala koristiti flastere za bolove? Imas u mulleru 30-ak kn 2 komada koje naljepis direkt na kozu ili na gacice kako vise volis pa on nekih 8 sati ima djelovanje da siri vrucinu na podrucje zdjelice,jajnika i maternice pa se misici toliko ne grce. Ako si vise tip koji je primijetio da ti reagiraju misici na toplinu probaj s tim,nemas sto izgubiti. Ja sam to prije nekih 5-6 mj krenula koristiti pa sam se preporodila sto se bolova tice,al mi se tijelo mucilo sa smedarenjem po 4,5 dana prije nego je to krenulo kako treba i bili bolovi svasta nesto pa reko neces vise,roknula normabel pred spavanje i onda je bas krenulo teci i nemam vise takve bolove sto moze isto biti od vrkute koju sam pila cijeli ciklus,osim sad zadnjih tjedan dana kako me korona scepala pa nisam ni bila za caj 😂 inace ti flasteri su ti marka Duchesse i ne mozes ih nikako fulati 😉
Jutro!
Ponedjeljak i to jos tmuran
Hope meni ti je temperatura cudna od kad ju mjerim. stalno ide cik cak. Ne znam dal je to od pcos-a ili sta...Kad sam bila na klomiju bila je jako niska 35.9 36.1 i onda nakon O skok na 36.6. i bas se to lijepo vidjelo...a sad Boze pomozi...
Jolie nadam se da ce popustiti i proci uskoro!
---
Moram vam priznati da se cijelo vrijeme pitam jel ono bila M ili nije. Jer tako slabo nikad nisam imala, a opet mislim da je bilo prejako da bi rekla da je implantacijsko, plus hcg je bio snjeguljica niti imam ikakvih simptoma...
Pada mi na pamet da sam mozda nekakvu cistu imala pa da je puknula...
Cak razmisljam da se javim gin da pitam nju sto ona misli...
Sortiraj odgovore
Najstariji