Anchy vidis da je moguce da cistice pucaju i neka bas mi je drago ako su ciste,to je najmanji problem kada dode do vanrednog krvarenja,znaci da organizam jako dobro reagira na terapijicu i sve se cisti. Neka,bit ce ljeti plusica za koji mjesec auuuuu,sto cemo radat za novu godinu i Uskrs vec smo se poredale ☺️☺️☺️☺️🥳🥳🥳🥳
Inace meni temp opet roknula,doduse odspavala sam 5 sati u komadu pa nije da nije povjerljiva,al nadam se da ce krenuti u porast iduci vikend tamo bar 🙈 pred pregled ima da skoci u nebesa da doktor kaze vidim zuto tijelo 😂 M zavrsila i idemo daljeeeeee 🥳🥳🥳🥳
Inace meni temp opet roknula,doduse odspavala sam 5 sati u komadu pa nije da nije povjerljiva,al nadam se da ce krenuti u porast iduci vikend tamo bar 🙈 pred pregled ima da skoci u nebesa da doktor kaze vidim zuto tijelo 😂 M zavrsila i idemo daljeeeeee 🥳🥳🥳🥳
A meni i dalje temperatura pleše gore dolje. Ne kuzim ja to...vjerovatno radi hormona
A meni i dalje temperatura pleše gore dolje. Ne kuzim ja to…vjerovatno radi hormona
kod tebe graf izgleda kao da si imala O i sad raste tempica 🙈
Da sam bar ginekolog pa da si svaki dan u ordinaciji sama mogu uzv-om pogledati stanje
Pineti isto imas vidim trnovit put i kalvariju iza sebe,nadam se da je tome kraj i da ce uskoro doci lijepa,pametna i genijalna beba na svijet kao posljedica sve te muke. Sto se tice vrkute i tih praskica,ja sam pocela na svoju ruku piti vrkutu iskljucivo jer sam citala da ublazava jako bolove i simptome PMS-a,a nekima cak regulira ciklus. Meni je prvo bilo daj ako ima nesto sto moze bar bolove za pocetak ublaziti jer ja bi jedan dan izdrzala nekako,drugi dan od bolova i krvarenja bi me bolile stifne kosti i ne mogu hodati,mene su bas bolovi ubijali u pojam ponekad. S vrkutom sam krenula pred kraj jednog ciklusa i nastavila cijeli iduci po 3 cajne zlice dnevno,nekad dvije,samo sam pila na poslu u uredu ujutro i jos pred spavanje sam podijelila. Meni ti je prvi ciklus nakon vrkute u kombinaciji s gynositolom ciklus od zadnja dva u trajanju od 72 dana pa 65 pao na 28 dana,PMS nisam uopce osjetila do par sati prije nego sam ugledala svjezu krv bez ikakvih upozorenja kao inace,a znala sam imat smedarenje 3,4 dana prije nego to krene bas M i to mi je na psihu bas jako utjecalo. Evo sad nisam pila vrkutu kako me scepala korona al vec gledam danas morala bi poceti da bar nemam tih bolova,a ljeto i vrucine kad dodu meni je to najbolniji dio,vise me boli ljeti nego zimi pa imam jos fore koji ciklus bar da nemam tih bolova ako uskoro ne budem s plusom. Jesu mali djecji koraci,ali samo polako,meni je to pomoglo,vrijedi probati,ali ne i siliti ako primijetis da ti vise odmaze nego pomaze ☺️
meni tvoji simptomi upućuju na endometriozu, bar ono što sam čitala po netu. jesi o tome već pisala? provjerila?
👩33g
👨42g
👦4g
A meni i dalje temperatura pleše gore dolje. Ne kuzim ja to…vjerovatno radi hormona
Da sam bar ginekolog pa da si svaki dan u ordinaciji sama mogu uzv-om pogledati stanje
A ja da sam med sestra pa da i meni gledas 😂😂😂
Jel kasno da upisem medicinu sa 30 godina? 😂
Simba Ma ja sam privatno otisla izmedu ostalog bas zbog toga jer mi je sestra koja je imala par spontanih u roku 6mj na kraju omala
dijagnoze endometrioze pa reko ic cu platit znam da moze i genetski da me to ne bi zezalo. Endometrij je trolinijski bio,na 10DC je vec bio 9,5 rekla ne vidi nikakve izrasline i ne osjeti nikakva tkiva okolo da se prosirilo,samo je lijevi jajnik prepun mikrocisti pa je ona pomislila da je pcos u pitanju po izgledu jajnika,iako je hormonski status Bogu hvala uredan i on ne upucuje na pcos. Svejedno sam pila taj gynostiol bas sad moram dalje kupit novu turu i vrkuticu pijem pa pomalo. Primarna dijagnoza mi je od 20god zivota sekundarna dismenoreja i doktor socijalac kad sam mu rekla da sam isla privatno zbog guzve kod njega da moram napravit hormonski status radi sumnje na PCOS samo je rekao ako imas dijagnozu sekundarne dismenoreje odnosno jako bolnih menstruacija,nema govora o PCOS-u jer jajnici normalno rade,endometrij se jace ljusti jer ti se lijepo zadeblja i to je logicno,kaze nikada nije cuo za nekoga da ima sekundarnu dismenoreju i pcos al da povadim nalaze i samo je rekao kad sam ga zvala za tumacenje da je znao da nema govora o pcos-u da su samo to mikrociste koje su se naslagale,ali da ionako zna da vodim borbu s vodenim cistama godinama i to je jednostavno nesto sto mi je genetski od mame preneseno pa kaze da je bitno da su tu O,da bi ga brinulo da nemam O,a ni pcos..pa vidjet cu sad se spremam da mi napravi briseve koje u zivotu jos nisam radila,nadam se da ce to obavit 🙈
A ja da sam med sestra pa da i meni gledas 😂😂😂
Jel kasno da upisem medicinu sa 30 godina?😂
To sam se i ja vec pitala zadnjih 5 godina 😂😂😂
Tak je naša Ann uvijek bila tu za nas po pitanju savjeta 😍
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Cao cure. Poato sam citala postove, vidjela sam da mnoge spominiu ciste, miome... e sad ne znam da li je neka vec cula za grupu na facu Prirodna kozmetika *pahuljica* . Tu imaju kreme, samponi, vaginalete, cajevi. Vec dugo pratim tu grupu, i vidjela sam da mnogi hvale vaginalete i da su mnigima pomogle za upale, ciste, neke su pisale da su istale trudne...posto vaginalete sadrzi 90% biljnih masti.
.pa eto ukoliko neka zeli moze pogledati na fb tu grupu, i vidjeti iskustva sto su objavljivale druge zene. Svi proizvodi su prirodni. Cilj mi nije da reklamiram grupu, nego mozda nekoj pomogne. Ja sam pretprosli mj narucila vaginalete, kostaju 30 KM, dodje 10 Komada. Prije toga nisam isla ginekoologu, nisam ostala trudna, s obzirom da nismo sve iste nekima pomogne, nekima ne...ali vrijedi pokusati.... neki su koristili po 2pakovanja vaginaleta, ja sam samo jedno pakovanje... pa eto da znate, da postoji i to...
Sortiraj odgovore
Najstariji