Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Travanj 2021. 08:19

Anchy ako imas mogucnost zovi,zapisi pitanja na papir da ne pobjegne i samo si biljezi. Moj ginekolog je polako na rubu zivaca,do sad je imao 5000 pacijentica,opet upisuje nove jer u drugoj smjeni imaju 2 penzica koja zajedno odrade 4 sata pa sad to vidi,raspasoj 🙄 moguce je i da su cistice pod gynositolom popucale isto pa je bilo krvarenje,moguce je da je lazna M,moguce je samo nedaj Boze neka upala zdjelice,ma tu ima X razloga za neka vanredna krvarenja,ako mozes do nje ikako,samo zovi i raspitaj se,mozda ce ti rec da odmah dodes na obradu da te i pregleda 🤞🏻🤞🏻

BAJOMA
    19. Travanj 2021. 08:37

Anchy_23 🌈

Jutro!
    Ponedjeljak i to jos tmuranHope meni ti je temperatura cudna od kad ju mjerim. stalno ide cik cak. Ne znam dal je to od pcos-a ili sta…Kad sam bila na klomiju bila je jako niska 35.9 36.1 i onda nakon O skok na 36.6. i bas se to lijepo vidjelo…a sad Boze pomozi…
    Jolie nadam se da ce popustiti i proci uskoro!

Moram vam priznati da se cijelo vrijeme pitam jel ono bila M ili nije. Jer tako slabo nikad nisam imala, a opet mislim da je bilo prejako da bi rekla da je implantacijsko, plus hcg je bio snjeguljica niti imam ikakvih simptoma…
    Pada mi na pamet da sam mozda nekakvu cistu imala pa da je puknula…
    Cak razmisljam da se javim gin da pitam nju sto ona misli…

Aj pisni il lh trakicu il hcg 

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Travanj 2021. 08:50

Poslala sam e mail gin. Opisla joj situation pa cekam odg. 
    Pisnem ja nesto kad dodem doma  ali piskila sam ja u sub kad je roknula temp hcg za svaki slucaj  pa je bila snjeguljica.
    Bitno mi je samo da znam jel da racunam to kao M ili ne. Nikad nisam mislila da ce mi faliti slapovi niagare  jer tad bar znam na cemu sam !!

Joli 🌟
    19. Travanj 2021. 09:57

Hopeforyou

Jutro curke! Nadam se da ste mi dobro. Ja jucer imala sok na sok doma pa sam bila svugdje negdje samo ne aktivna bas poslijepodne. Vidim da ova moja pratilica Luckykoja je na klomiju ima lijepu temp,a meni i dalje roka dolje iako ce M danas do kraja zavrsit. Jos cekam Anchymozda se bar s njom mogu pratit u tempici ako nista drugo 🤣
    Inace,Lucky,slobodno me pisi za 21.05. Ne dobit pa cemo to korigirati kada i ako ulovim pik i O. 6.5 cu znati jel se dan pomice ili ne kad bi trebala na pregled,vec se sad veselim i brusim 😂 imamo nekakvo piskenje danas,ajmo curke testice na sunce da uljepsamo ovaj tmurni pocetak tjedna 😘

Desni jajnik mi je kao ementaler, vodone ciste. Moguće da je to... Nadam se da je za dva dana gotovo... Hvala za savjet, primjetila sam da dobro reagiram na toplinu, ali mi i ovako traje 7 dana, ako će mi još produžiti, poludila bi, pa ću još razmisliti

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Tonia♥️
    19. Travanj 2021. 10:24

Curke koje se kuže u bazalnu, ujutro mi je skočila, jel to znači da je O bila?

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Tonia♥️
    19. Travanj 2021. 10:25

Anchy znaš, slažem se sa Bajo, mogla bi ti opet nekaj piškiti :)))
    Nadam se da će ti ginić brzo odgovoriti il barem da dogovorite da dođeš na pregled pa da vidi kaj za dalje :/ Javi kaj će ti reći

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Travanj 2021. 10:25

Tonia

Curke koje se kuže u bazalnu, ujutro mi je skočila, jel to znači da je O bila?

Ako ti nastavi rasti ili ostane visoko jedno 2 3 dana ff ce onda oznaciti da je bila O. Nadam se da je 

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Travanj 2021. 10:32

Ja sam jos u prepisci sa gin. Znam da je zauzeta pa ce mi vjerovatno kasnije odg jos.
    Ali kaze da je moguce da je cista i pitala me je kad je bila zadnja M . Rekla sam joj i da je hcg negativan.
    A mislim kuzim nemre ona ovak na pamet reci sta je...jedino da dodem na uzv. A iskreno ne da mi se sad samo da pogleda pa uzme 200 kn. Rade cu ja dalje bazalnu mjeriti piskiti lh cekati O pa kad popijem ovu turu tabletica tamo oko 17.5 na novi uzv i dog za dalje.

Tonia♥️
    19. Travanj 2021. 10:36

Pišni ti domeka još nekaj bilo kaj pa da budemo sve mirnije... najbolje znaš kaj ti je pametnije... ALi vjerujem da je svaki njen savjet dobrodošao... Al i kak su cure rekle, možda je i zbog tih dodataka M takva bila.. svakak se nadam da će se riješiti i da krećeš u lijepu O kroz dva tjedna, naravno ako se nije već nekaj zakuhalo 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

Tonia♥️
    19. Travanj 2021. 10:39

Pine

Dobar dan drage cure, želim svima uspješan tjedandoris sutra opet piškiš ? imaš nešto od simptoma?
    hope hvala ti što si me prosvijetlila za antibiotik i alkohol :D znači mogla sam slobodno uzimati ova 3 propuštena dana, tako da ću sad vjerojatno nastaviti još 2-3 dana.
    ____
    cure koje ste aktivnije, skinula sam FF app, dajte objasnite mi kako ću zalijepiti sticker ovdje u potpis
    u sljedećem postu vam stavim svoje jučerašnje trakice, šok sam doživila na 12dc.

Kad uđeš u App gore lijevo imaš tri točkice one crte, klikneš na to pa opcija Share Chart and data, i onda Share an Auto-updated web page, pa create i share graphical ticker... Napraviš ticker i zalijepiš si ga u opis :) mislim da je to to ak nisam nekaj fulala 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.