Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maslacak92
    19. Travanj 2021. 19:38

Cao cure, evo mene opet. Pisala sam juce(inace bebidol, ali sam zakomplikovala, pa sam morala ponovo da se regi.) Eh ovako imam neka pitanja, pa ako ste u mogucnosti da mi odg. 
    Mjesecnicu sam imala 4.4 do 9.4...  po kalendaru mi pokazuje da su mi plodni dani  od 13 - 19, eh posto sam bila u mogucnost uraditi lh trakice tek 17( inace 14 dan ciklusa) oko pola 15h sam radila test i odmah su mi pokazale obje tamne crte (tu noc oko 20h imali smo odnose, i nismo vise imali, jer sutradan sam ponovo radila test bile su obje svij. lnije) u 23h iz mene izlazi  krvava sluz, sutradan nije mi bilo krvi, a danas vec opet na papiru mi bilo... mene sad zanima da li postoji mogucnost da smo potrefilo kad trebamo imati odnose, ili smo  zakasnili? I ako smo potrefili dan, da li mi ta krv odmah znaci da od oplodnje nema nista? Sorrry ako smaram, ali me kopka. Vec sam pisala o ovome, ali nisam bila postavila konkretna pitanja.

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Travanj 2021. 20:59

maslacak92

Cao cure, evo mene opet. Pisala sam juce(inace bebidol, ali sam zakomplikovala, pa sam morala ponovo da se regi.) Eh ovako imam neka pitanja, pa ako ste u mogucnosti da mi odg.
    Mjesecnicu sam imala 4.4 do 9.4… po kalendaru mi pokazuje da su mi plodni dani od 13 - 19, eh posto sam bila u mogucnost uraditi lh trakice tek 17( inace 14 dan ciklusa) oko pola 15h sam radila test i odmah su mi pokazale obje tamne crte (tu noc oko 20h imali smo odnose, i nismo vise imali, jer sutradan sam ponovo radila test bile su obje svij. lnije) u 23h iz mene izlazi krvava sluz, sutradan nije mi bilo krvi, a danas vec opet na papiru mi bilo… mene sad zanima da li postoji mogucnost da smo potrefilo kad trebamo imati odnose, ili smo zakasnili? I ako smo potrefili dan, da li mi ta krv odmah znaci da od oplodnje nema nista? Sorrry ako smaram, ali me kopka. Vec sam pisala o ovome, ali nisam bila postavila konkretna pitanja.

Koliko ti dugo traju ciklusi? Jesu li redoviti i uredni?
    Na ove kalendare se ne mozes bas osloniti. Najbolje je mjeriti bazalnu temperaturu i piskiti lh trakice.
    Mozda ste pogodili pravi trenutak a mozda i ne. 
    Krv moze biti od ovulacije, mozda ti je puknula kapilarica neka, moze biti i od keksica sa M. 
    Sad prati simptome pricekaj da M zakasni i napravi testic. A ako bude minus sljedeci ciklus kreni sa bazalnom i trakicama da si sigurna da si 100% ulovila pik 😊

simba
    19. Travanj 2021. 21:01

maslacak92

Mjesecnicu sam imala 4.4 do 9.4… po kalendaru mi pokazuje da su mi plodni dani od 13 - 19, eh posto sam bila u mogucnost uraditi lh trakice tek 17( inace 14 dan ciklusa) oko pola 15h sam radila test i odmah su mi pokazale obje tamne crte (tu noc oko 20h imali smo odnose, i nismo vise imali, jer sutradan sam ponovo radila test bile su obje svij. lnije) u 23h iz mene izlazi krvava sluz, sutradan nije mi bilo krvi, a danas vec opet na papiru mi bilo… mene sad zanima da li postoji mogucnost da smo potrefilo kad trebamo imati odnose, ili smo zakasnili? I ako smo potrefili dan, da li mi ta krv odmah znaci da od oplodnje nema nista? Sorrry ako smaram, ali me kopka. Vec sam pisala o ovome, ali nisam bila postavila konkretna pitanja.

kakve inače imaš cikluse? može bit da je od O krvav trag, neke to cure imaju, a može biti i od grubljeg sexa. ništa nije izgubljeno! netko ostane trudna par dana prije pika, netko na sam dan, a netko na dan O. To je sve dio prirode i sve je stvar da li se poklopilo!🍀🍀🍀

👩33g
    👨42g
    👦4g

• maslacak92
    19. Travanj 2021. 21:07

Anchy_23 🌈

maslacak92

Koliko ti dugo traju ciklusi? Jesu li redoviti i uredni?
    Na ove kalendare se ne mozes bas osloniti. Najbolje je mjeriti bazalnu temperaturu i piskiti lh trakice.
    Mozda ste pogodili pravi trenutak a mozda i ne.
    Krv moze biti od ovulacije, mozda ti je puknula kapilarica neka, moze biti i od keksica sa M.
    Sad prati simptome pricekaj da M zakasni i napravi testic. A ako bude minus sljedeci ciklus kreni sa bazalnom i trakicama da si sigurna da si 100% ulovila pik 😊

Nisu mi redoviti, ( od 26 do 33) ali sam koristila lh trakicu i pojavilo mi se obje tamne crte, pa zato i kazem. A po kalendaru mi je to bilo kao 14 dan ciklusa. Nisam imala grublji seks, sve normala ;)

• maslacak92
    19. Travanj 2021. 21:12

simba

maslacak92

kakve inače imaš cikluse? može bit da je od O krvav trag, neke to cure imaju, a može biti i od grubljeg sexa. ništa nije izgubljeno! netko ostane trudna par dana prije pika, netko na sam dan, a netko na dan O. To je sve dio prirode i sve je stvar da li se poklopilo!🍀🍀🍀

Meni menstruacija  traje 6 dana:  i to  3 dana ide menstr, cetvrti stane, pa opet 5 krene i malo 6 dan bude...i tako svaki mj, imam cesto i ugruske. Primjetila sam da mi zadnja ova 2 mjeseca pocnju boljeti jajnici od sredine ciklusa pa sve do menstr...tj imam kao menstrualne bolove, a inace su me jainici boljeli 7 dana prije nego sto trebam dobit, ali eto sad  cak 15 dana me pocnie boljeti... pa mi malo cudno, i dosad jisam imala tu krv sredinom ciklusa... potajno se nadam da smo uboli heheheh

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Travanj 2021. 21:13

Maslacak sve je moguce dok ne dode vjestica! Drzim fige javi nam svakako ako bude kakvih simptomcica 😊

• maslacak92
    19. Travanj 2021. 21:16

Anchy_23 🌈

Maslacak sve je moguce dok ne dode vjestica! Drzim fige javi nam svakako ako bude kakvih simptomcica 😊

Hocu, jest lijepo kad imamo jedne druge ♡♡ 

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Travanj 2021. 21:25

Pine jesam. Kaze da pratim dalje i pijem terapiju. Kad popijem ovu drugu turu da joj se javimo za dogovor za dalje.
    Kaze moguce cista neka ili od terapije. Bitno da se nesto dogada 😊 samo da se hormoni srede i dode do O 🤞🍀
    Koliko ti dugo vec pijes svoju terapiju za IR i gynositol?

Kaća
    19. Travanj 2021. 22:31

Lucky 🍀

maslacak92

Bok, kao sto sam ti vec odg na prvi post koji si pisala pod drugim nickom, ponavljam, ako su ti bile obje tamne to znaci da je bio pik, sto znaci da O slijedi. Ako ste se keksnuli taj dan dobro ste pogodili. Ta sukrvica ti je moglo biti ovulacijsko krvarenje. Sto se kalendara tice, ne moze ti kalendar tocno reci kad ti je O, pa ne mjeri ti on hormone, nego po nekom prosjeku izracuna, ili u slucaju da imas cikluse u sat tocne e onda mozes koliko toliko vjerovat kalendaru.

Čitam vas iz prikrajka, nemam stvarno vremena tipkati ovdje oprostite. LUCKY samo da se nadovežem na app i regularne cikluse. Moji su 28 dana u sat. App mi je označavala ovulaciju 14. dan po školski, kako joj algoritam izbaci. Tek kad sam počela koristit trakice sam skužila da mi je O na 16. nekad 17. dan. Znači kalendar je za kuki i kad su uredni ciklusi 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Tonia♥️
    20. Travanj 2021. 06:25

Good morning 😁
    Mislim da je ovo prvi put da su me cice praktički počele boliti odmah iza pika, tipa dva dana nakon, nadam se da mi neće skratiti luteinsku, nego da čisto Gynositol radi posao...
    Nadam se da ste mi sve dobroooo 😘

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.