Pine cekamo slike trakica! I dobro ti Tonia kaze napravis tamo u aplikaciji tu trakicu i onda ides na share data and chart i onda create and share graphical ticker i kopiras u opis ako se ne varam ovaj BBBcode.
Tonia mislim da praskici pomazu i da se nesto dogada, ili pucaju cistice ako je koja bila ili se hormoni vracaju u normalu u svakom slucaju dobro je. Jos mjesec dana strpljenja da popijem jos jednu turu svega toga ...
Dobar dan drage cure, želim svima uspješan tjedandoris sutra opet piškiš ? imaš nešto od simptoma?
hope hvala ti što si me prosvijetlila za antibiotik i alkohol :D znači mogla sam slobodno uzimati ova 3 propuštena dana, tako da ću sad vjerojatno nastaviti još 2-3 dana.
____
cure koje ste aktivnije, skinula sam FF app, dajte objasnite mi kako ću zalijepiti sticker ovdje u potpis
u sljedećem postu vam stavim svoje jučerašnje trakice, šok sam doživila na 12dc.
Pozdrav cure.
Pišala sam i danas, lagana crtica je i dalje prisutna, od simptoma su me počele sise boljeti i postale su teške i bijeli mliječni iscjedak. I neki lagani grčići su počeli na trenutke.
Vidjet ćemo kroz koji dan što će biti.
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Dobar dan drage cure, želim svima uspješan tjedandoris sutra opet piškiš ? imaš nešto od simptoma?
hope hvala ti što si me prosvijetlila za antibiotik i alkohol :D znači mogla sam slobodno uzimati ova 3 propuštena dana, tako da ću sad vjerojatno nastaviti još 2-3 dana.
____
cure koje ste aktivnije, skinula sam FF app, dajte objasnite mi kako ću zalijepiti sticker ovdje u potpis
u sljedećem postu vam stavim svoje jučerašnje trakice, šok sam doživila na 12dc.
Pozdrav cure.
Pišala sam i danas, lagana crtica je i dalje prisutna, od simptoma su me počele sise boljeti i postale su teške i bijeli mliječni iscjedak.I neki lagani grčići su počeli na trenutke.
Super simptomi! drzim fige na rukama i nogama
____
Pozdrav cure.
Pišala sam i danas, lagana crtica je i dalje prisutna, od simptoma su me počele sise boljeti i postale su teške i bijeli mliječni iscjedak.I neki lagani grčići su počeli na trenutke.
Huhuhuuuu super simptomi :))) kuha se kuhaaa
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
____
Pozdrav cure.
Upadam kao padobranac, al pratim vas čitam vas i ako sam u kojoj sličnoj situaciji bila ja, volim javit curama da ne brinu🤗
Mislim da se ne tribaš dalje brinuti, to su dovoljni simptompčići T. 👌❤️
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Jutro curke 😁
u nove pobjede sa lh 😁
Evo je na 11dc cemo da vidimo sta ce da bude 🤪😁🙈
https://ibb.co/F5rrq7q
Leđa me ubiše i jajnici ili sta vec nezz 🙈
Sva sreca pa idem na kratko radit pa cu izdrzati
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Joj cure hvala vam svima na tolikoj pozitivi.❤️
Nekako mi je sve to još nestvarno. Čekam kraj tjedna kad bi sve već trebalo biti jasnije da li je stvarno riječ o T ili ne. Kako god bilo idemo dalje 🤞❤️ Svima nam želim čim prije male mrvice.
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Pine to je dosta tamno pogotovo trea trakica...prati i dalje. Ali ovo je mozda pik ili jako blizu pika!
DajanaT kuha se nesto i kod tebe mozda pik kroz koji dan!
Slažem se s Anchy, Pine mislim da je danas pik, eventualno će možda još mrvu potamnit kroz 3-4 sata, ali mislim da je to to :)))
DajanaT još nije pikić, ali je dosta blizu, prokušaj pratiti dva puta na dan :))
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Sad i ja imam pitanje u vezi FF
Zasto ne pokazuje koji je dc , Pise samo chart not updated a u aplikaciji fino stoji 28dc
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji