Makar da naglasim,opet ti blazi simptomi PMS-a u zadnja dva ciklusa moze takoder biti od caja vrkute koji sam krenula isto koristiti za reguliranje ciklusa i cisto za manje bolne M jer prvo djeluje protuupalno pa opusta misice,makar normabel mi je tu Bog i batina i dalje iako ne nastojim to pit nikako,al dan danas posegnem da odma otpusti misice i sve iscuri van kako treba 😂eto ako bude jos kakvih pitanja slobodno pitaj,ima nas koje ce pojasniti ili dati svoje vlastito iskustvo! Odbrojavamo 2 tjedna skupa s tobom 🥳🥳🥳
Dobro jutro curice.
Bella vidim trakica svijetli, to bi trebalo biti to 🙂
Malala napad na ciklu 😊i bit će dobar endić. ❤️
Hope neka si nam se ti vratila u normalu, sad kreće dobitan ciklus ❤️
A eto i moje jutarnje trakice.
https://ibb.co/52zgV3j
Stavila sam odmah mali filterčić pošto mi je M doma i ne mogu po kući tražit svjetlost 🙉🤣
Blaga crtica se odmah pojavila, a pošto nemam baš iskustva s tim testovima, neznam dal se zeza ili ne. Uglavnom dat ću si dva dana slobodna, pa pišam opet u srijedu. 😊
Ugodnu nedjelju vam želim.
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Dobro jutro curice.
Stavila sam odmah mali filterčić pošto mi je M doma i ne mogu po kući tražit svjetlost 🙉🤣
Blaga crtica se odmah pojavila, a pošto nemam baš iskustva s tim testovima, neznam dal se zeza ili ne. Uglavnom dat ću si dva dana slobodna, pa pišam opet u srijedu. 😊
Da,na proslim slikicama nazalost nista nisam vidjela,al tu vidim. Jel to one step ili koji? Jel znas mozda osjetljivost testa? Kad ti je ono bila O otprilike,koji nam je danas DPO. Stvarno oprosti ne mogu vas sve odmah pohvatati,sto ovdje sto u grupi,bas mi se mijesa,a zadnjih tjedana nisam bila aktivnija zbog konacnog uredenja kuce da imam mira pa cu sad imat malo vise vremena na raspolaganju 🙈 ja bi volila da bude dobitni ciklus al vidjet cemo sto ce muz reci na sve,priopcila sam mu da bi termin bio na godisnjicu,samo je izrogacio oci,nekako se cudno nasmijao i to je bila cijela reakcija 🤷♀️🤣 kako bude bit ce,ne zelim tempirati odnose i stvarati pritisak cak ni 2 godine nakon,jos nek se ispuse dok ga doktorica ne primi na red,onda ce shvatit ozbiljno 🙊🙈
Bok cure ❤️
Doris ja vidim sjenicu , nadam se da ce to tamnit 🥰
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Martina ja neznam od kuda toliko mrznje u tebi. Razumijem cura nije bas pogodila temu ali nema veze pa valjda imamo jos malo ljudskosti u sebi da zena zeni na lijepi nacin odgovori i uputi ju kamo treba. Ja mislim da tebi bas treba da se skines s foruma jer vidim da nemas bas zivaca za nas 🙈 sretno ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Martina ja neznam od kuda toliko mrznje u tebi. Razumijem cura nije bas pogodila temu ali nema veze pa valjda imamo jos malo ljudskosti u sebi da zena zeni na lijepi nacin odgovori i uputi ju kamo treba. Ja mislim da tebi bas treba da se skines s foruma jer vidim da nemas bas zivaca za nas 🙈 sretno ❤️
Imala sam zivaca 3 godine pune za takve glupe komentare i pitanja. Vise nemam niti cu sutit kao i svi do sada jer svak hoce bito fer i posten. Ja vise necu i stavljat cu komentare na takve glupe postove. Moras bit glup da na temi LH trakice pitas jel test pozitivan. Kakve veze ima lh trakica sa hcg testom? Hvala❤❤❤
Dobro jutro curice.
Da,na proslim slikicama nazalost nista nisam vidjela,al tu vidim. Jel to one step ili koji? Jel znas mozda osjetljivost testa? Kad ti je ono bila O otprilike,koji nam je danas DPO. Stvarno oprosti ne mogu vas sve odmah pohvatati,sto ovdje sto u grupi,bas mi se mijesa,a zadnjih tjedana nisam bila aktivnija zbog konacnog uredenja kuce da imam mira pa cu sad imat malo vise vremena na raspolaganju 🙈 ja bi volila da bude dobitni ciklus al vidjet cemo sto ce muz reci na sve,priopcila sam mu da bi termin bio na godisnjicu,samo je izrogacio oci,nekako se cudno nasmijao i to je bila cijela reakcija 🤷♀️🤣 kako bude bit ce,ne zelim tempirati odnose i stvarati pritisak cak ni 2 godine nakon,jos nek se ispuse dok ga doktorica ne primi na red,onda ce shvatit ozbiljno 🙊🙈
To to je kinez, osjetljivost 10.
Po mojem bi danas tek bio 8 dpo, al možda i koji dan više. Pošto su me trakice cijeli mjesec zezale ako se sjećaš ne bi točno znala. Ali ako se ravnam po bolovima i onoj zadnjoj trakici tu smo negde 8, 9 dpo. 🤷♀️
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Martina samo jos ovi da te pitam... ti nisi nikad u temu lh trakice zaljepila hcg test? Doris nam ga upravo zaljepila, znamo da sam ga ja 3000 puta zaljepila zasto na temi lh trakice ja i doris nesmijemo zaljepit hcg test? Jer si ti tako rekla?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Martina samo jos ovi da te pitam… ti nisi nikad u temu lh trakice zaljepila hcg test? Doris nam ga upravo zaljepila, znamo da sam ga ja 3000 puta zaljepila zasto na temi lh trakice ja i doris nesmijemo zaljepit hcg test? Jer si ti tako rekla?
Mašo draga, nisam dugo na forumu ali čitam većinom iz prikrajka. Mislim da se ne bi trebala zamarat s takvim komentarima ovdje, to je jednostavno zavist i zloba.Odguglaj jedno no na to, koda nisi pročitala haha. Neznam drugačije kako to nazvat. Nadam se da ćete se što prije pridruzit nama na zimskim bebama💞
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Romale ma iskreno se ne zamaram, ali mi je jako jadno gledat kako neprestano napada jadne cure bez ikakvog razloga kao sta je napala i tebe radi toga jer si imala pozitivan test nakon kratkog vremena, cestitam jos jednom usput ❤️❤️ Iskreno mi je drago zbog tvoj pozitivnog testa, uzivaj i mazi trbuscic ❤️❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji