Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    💎 💌Doris-S 🌠🐇
    17. Travanj 2021. 09:42

Bella1985

Doris ja dok sam potamnila sliku i stavila sve moguce kontraste kao da vidim nesto.
    Ja sam ti nova u trazenju sjena. Curke budu bolje znale. Da ti ne dajem laznu nadu. Drzim fige da tamni i da sutra ptekosutra mogu vidjeti bez naprezanja🤞🤞🤞🙏🙏

Bella meni ti je ovo prva moja sjenica na hcg tak da me veseli, bila ona prava ili lažna.
    Naravno da ćemo vidjeti kroz par dana dal će biti išta ili ništa ❤️

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    17. Travanj 2021. 09:43

Lucky 🍀

Doris vidi se, vidi 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

🙏🤞💓

Ciklusi 30-36 dana
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +

17. Travanj 2021. 10:26

Bella cesto je i jedan seksic dovoljan😘😘
    _
    Doris nazire se sjenica, ima da nastavi tamnit💪🏻💪🏻🙏🏻

Joli 🌟
    17. Travanj 2021. 10:58

Doris kao da nešto vidim... Baš mi je drago zbog tvoje sjenice... Neka samo tamni... 🤞🤞 I moji su svi testovi uvijek bijeli kao snijeg pa shvaćam tvoju ushićenost... Sigurna sam da će to bit ➕

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

17. Travanj 2021. 11:03

Jutro curke!
    E Luckyyyyy aj me skini s popisa za ovaj mjesec posto je ona krenula u lijepim dobro poznatim slapovima pa nemam nikakvih briga jel nesto valja il ne valja😂 mislim da je bila neka cistica u pitanju jer sam imala probadanja i pikanja oko jajnika dva dana prije nego je dosla i bila je pomijesana krv sa vodom pa 🥳🥳🥳🥳 neka je samo pukla gadura 😂 FF kao predvida iducu M 21.05. A po njoj O treba biti na dan pregleda kod doktora pa cemo vidjeti sto ce biti ako ne zavrsim opet u samoizolaciji 😂

17. Travanj 2021. 11:05

Sto se testica tice,curke ne vidim nista al to je zato sto me glava boli i vid mi je malo zamucen ali ima dovoljno curka ovdje pa ako svaka vidi sjenicu nesto se dogada i zelim vam od srca da to potamni kako treba!
    Anchy vidim da je tempica pala ali mi to jos nije siguran znak da je to M pogotovo ako je slabija nego sto ti inace zna biti 😂 nije nazalost uzorak od porasta temp pri trudnoci 100% a uvijek bude izuzetaka,ja se nadam ds si ti taj izuzetak ali i da nisi,ha Boze moj,ciklusi se reguliraju sto je opet sjajno! 🥳

Anchy_23 🌈 🌸
    17. Travanj 2021. 11:47

Doris vidim nesto sramezljivo. Nadam se da nije evaporacijska 🤞🍀
    Malala ne mogu si ni zamisliti kako je to kad te dijete pita. I ti bi mu podarila bracu ili seku sutra da mozes. Biti ce nadam se uskoro. Samo pozitivno 😘
    Hope a sta da ti kazem s obzirom da nikad nisam imala M bez ovulacije jasno mi je da je ovako oskudna. I ja bi mozda rade da potece kako spada (nikad nisam mislila da cu to izjaviti 😅) ali drago mi je da je uopce i krenula. Znaci da tabletice za pcos djeluju. Ovo je mali korak u pravkm smjeru i ja sam presretna 🥳
    Vidim nas par u prvim dpo danima 😉🙃 hope lucky jolie i ja 💪🤞🍀 neka nam novi ciklus donese srecu cure!
    Pine kako si nam ti danas?

Anchy_23 🌈 🌸
    17. Travanj 2021. 11:49

Krivo sam napisala nas par je na pocetku ciklusa mislila sam Dc a ne dpo 😂🤞

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    17. Travanj 2021. 12:22

malala

Hvala cure. 🤗
    Teško je, jako…..
    Danas me tako bole jajnici kao da je o mada nema šanse. Možda jučer od uzv jer toliko me bolilo dok ga je radila i tražila unutra. 😓 A nije mi rekla ni ima li js uopće i na kojoj strani.
    Doris, držimo 🤞🤞🤞

Malala, a možda i je O, eto znam jednu curu koja je imala O u toku M ili dan, dva odma nakon M i to je bio problem kod zatrudnjivanja... Kod nas je očito sve moguće 🤷‍♀️
    Držim fige da čim prije malac dobi brata ili seku🤞❤️

Ciklusi 30-36 dana
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +

simba
    17. Travanj 2021. 14:12

Lucky 🍀

Malala mogu misliti kako se osjecas, ja sam se jutros istresla na roditelje kad smo se culi, jer stalno spominju trudnocu, a meni se dize kosa na glavi. Nisu oni krivi, niti znaju, a meni je sad zao sto sam tako odreagirala ali nekad si ne mozemo pomoci, kao da ova borba nije dovoljna, jos je sto oitanja sa svih strana, a nitko ne zna kako se mi osjecamo. Glavu gore draga, doci ce bebica, samo se jos neke zvjezdice moraju posloziti 🤞🏻

jednostavno odgovoriš da se redovito SEXATE (da, tim riječima😁) i kad bude, da ćeš javiti.
    Da vidiš, kakva se nelagoda stvori, nećete ništa više pitati.😄 

👩33g
    👨42g
    👦4g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.