Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Travanj 2021. 09:29

Dobro jutro drage moje zenice🥰Nova sam na portalu i jedna ovisnica o trakicama😍 Vjerujem da cu sljedeci tjedan ugledat dvije crtice,tj znam da ocu samo da opet nebude biokemiska trudnoca jer ih nazalost brojim vec tri🙁

Tonia♥️
    15. Travanj 2021. 09:40

Jutro jagooda dobro nam došla i još se brze prebacila na Zimske bebe :) Jeste radili kakve pretrage nakon biokemijskih?
    Možeš slobodno u potpisu napisati nešto o sebi da te lakše i brže upoznamo, ukoliko želiš naravno  Mi smo sve tu velike piškilice, tako da ćeš se bez problema uklopiti 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Anchy_23 🌈 🌸
    15. Travanj 2021. 09:52

jagooda

Dobro jutro drage moje zenice🥰Nova sam na portalu i jedna ovisnica o trakicama😍 Vjerujem da cu sljedeci tjedan ugledat dvije crtice,tj znam da ocu samo da opet nebude biokemiska trudnoca jer ih nazalost brojim vec tri🙁

Bokic! Koji si dpo danas? Drzim ti fige za plusic 

Joli 🌟
    15. Travanj 2021. 09:53

Zoe svi kažu da su od Betty s njuškala roze dobre. Ja sam naručila od nje samo plave i prvi ciklus su mi bile dobre, a drugi su me malo zezale. Ovdje je netko i pisao da su ga i plave zezale.

Ovaj li je link lucky poslala pa ću sljedeći put njih naručiti s Amazona
    https://www.amazon.co.uk/dp/B010FVO766/ref=cm_sw_r_wa_apa_glc_fabc_TR5W8FV2G7SGDTPS1FJP?_encoding=UTF8&psc=1

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Joli 🌟
    15. Travanj 2021. 09:55

Jagoda dobrodošla i držim 🤞 da što prije odeš na zimske.
    Cure jučer vas jednostavno nisam stigla popratiti, a na poslu mi je ludnica kroz jutro, pa ne stignem tipkati.

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

15. Travanj 2021. 09:56

Jutro, cure 🙂
    Zoe ja sam s amazona uzela Z1 pharma, mogu reci da sam jako zadovoljna. Dosta su osjetljive, pa bas fino mozes pratiti svaki pomak na njima. https://www.amazon.de/50x-Z1-Pharma®-Ovulationstest-Empfindlichkeit/dp/B07T57RPT9/ref=mp_s_a_1_4?dchild=1&keywords=ovulationstest&qid=1614872008&sr=8-4

15. Travanj 2021. 09:58

Tonia hvala ti na dobrodoslici😘😘 Samo dok se snadjem kako i di sta moram da pisem. Uglavnom iza sebe imam tri zdrave trudnoce. 10 god nakon zadnje trudnoce imam zelju za jos jednom bebicom.(Meni je sada 37 god). Trudna ostanem iz prve ali gubim plod uvijek u 6.tjednu trudnoce. Prosle god 28.4 prva biohemijska, takodjer prosle godine u 6 mjesecu opet biokemiska i prosli mjesec opet. Moj ginekolog kaze da je sve u redu i da nema potrebe za pretragama uzimajuci u obzir 3 zdrave trudnoce. Kaze da biokemiske trudnoce nisu zdrastveni Problem i da pokusavam dalje jednom ce upali🙄Trazila sam i drugo misljene Koje je isto kao sta mi je moj ginekolog reka. Inace zivim u Njemackoj 

Anchy_23 🌈 🌸
    15. Travanj 2021. 10:04

jagooda

Tonia hvala ti na dobrodoslici😘😘 Samo dok se snadjem kako i di sta moram da pisem. Uglavnom iza sebe imam tri zdrave trudnoce. 10 god nakon zadnje trudnoce imam zelju za jos jednom bebicom.(Meni je sada 37 god). Trudna ostanem iz prve ali gubim plod uvijek u 6.tjednu trudnoce. Prosle god 28.4 prva biohemijska, takodjer prosle godine u 6 mjesecu opet biokemiska i prosli mjesec opet. Moj ginekolog kaze da je sve u redu i da nema potrebe za pretragama uzimajuci u obzir 3 zdrave trudnoce. Kaze da biokemiske trudnoce nisu zdrastveni Problem i da pokusavam dalje jednom ce upali🙄Trazila sam i drugo misljene Koje je isto kao sta mi je moj ginekolog reka. Inace zivim u Njemackoj

Zao mi je zbog biokemijskih...ne znam sto bi ti rekla. I ovdje tako doktori ako si rodila ili vec bila trudna a dogodi ti se par spontanih/biokemijskih ne pridaju tome neku preveliku paznju. Tj ne salju na testove jer kao rodila si pa eto..
    Mi si ovdje u opis stavimo podatke ove o godinama i koliko pokusavamo jer nam je lakse za pratitit jedna drugu. Odes na svoj profil na forumu i u ops napises kratke crte o sebi ako zelis naravno 

Anchy_23 🌈 🌸
    15. Travanj 2021. 10:05

Joli 🌼

Jagoda dobrodošla i držim 🤞 da što prije odeš na zimske.
    Cure jučer vas jednostavno nisam stigla popratiti, a na poslu mi je ludnica kroz jutro, pa ne stignem tipkati.

Ne brini imam i ja takvih dana a bome i dana kad stignem raditi i tipkati heheh

Tonia♥️
    15. Travanj 2021. 10:27

Lucky jel klomi isto kao i letrozol? ja sam njega prije prve T koristila jer isto nisam imala svoje O, i iz 5.ciklusa je upalilo... ove druge dvije su bile sve prirodno moje O

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.