Jagoda Nadam se da ces uspjeti ostati T i da se biokemijske nece ponavljati.
Jel pijes kakve suplemente, tipa folna ili neki vitamini ? Mozda nesto za kvalitetnije jajne stanice?
Jagoda
Ma neces ispast glupa hehe nisam ni ja znala te neke skracenice dok nisam dosla tu medu ove divne zene.
DC - dan ciklusa
DPO- dani poslije ovulacije
M- menga
O- ovulacija
Vidis kako meni na traci dolje pise da sam danas 9 dpo (devet dana iza ovulacije) e to je to!
Super si🥰 Divno si mi to objasnila,hvala do neba🥰🥰 Danas mi je 6.dan iza ovulacije🥰
Jagoda
Ma neces ispast glupa hehe nisam ni ja znala te neke skracenice dok nisam dosla tu medu ove divne zene.
DC - dan ciklusa
M- menga
O- ovulacija
Vidis kako meni na traci dolje pise da sam danas 9 dpo (devet dana iza ovulacije) e to je to!
Super si🥰 Divno si mi to objasnila,hvala do neba🥰🥰 Danas mi je 6.dan iza ovulacije🥰
Znači 6dpo…ohoho mogla bi ti uskoro pišnut neki testić
Daaa,narucila sam vec, danas stizu🥰 Sljedeci tjedsn u sridu bi napravila prvi test. Znam kao i do sada da ce bit dvije crtice samo je pitanje ocu li uspit ovaj put
Jagoda super je stvar sto mozes odmah zatrudniti bez problema, a uspjet ce i trudnoca sigurno
Ja mislim kad rodim prvo da krecem odmah po drugo s obzirom na moje ovulacije
Jel pijes kakve suplemente, tipa folna ili neki vitamini ? Mozda nesto za kvalitetnije jajne stanice?
Ne nista. Prije dva dana sam bila kod ginekologa na razgovoru,nista mi nije dala ni preporucila.
Ne nista. Prije dva dana sam bila kod ginekologa na razgovoru,nista mi nije dala ni preporucila.
Preporuke onda svakako da kreneš piti barem folnu kiselinu slobodno si prouči malo o njoj. Npr. uz folnu je vrlo bitan i vitamin D, dobre razine vitamina D u organizmu povećavaju šanse za uspješnom implantacijom 4 puta.
Sigurno neće odmoći u svakom slučaju, pa evo da probaš možda na taj način utjecati na te biokemijske koje se ponavljaju
Dobro pa imas google.... Ako si prosla tri biokemijske valjda si googlala? Kreni sto prije s folnom kiselinom... i sretno
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Jagoda
DC - dan ciklusa
M- menga
O- ovulacija
Znači 6dpo…ohoho mogla bi ti uskoro pišnut neki testić
Daaa,narucila sam vec, danas stizu🥰 Sljedeci tjedsn u sridu bi napravila prvi test. Znam kao i do sada da ce bit dvije crtice samo je pitanje ocu li uspit ovaj put
Ko prvo i osnovno 3 biokemijske u tako kratkom vremenu nisu normalne i ne ne nije normalno da ti doktori na to kazu da je sve ok i da pokusavas i dalje pa ce se jednom primiti takoder nije normalno. To sto ti pises nije normalano i ako vec znas da ces imat 2 crtice na testu ti pises na krivoj temi. A vidim po tome koliko djece imas da i koliko si imala biokemijski da ti ni lh trakice nisu potrebne jer ocito imas ovulacije. Da sam na tvom mjestu prije bi se pobrinula i otisla obaviti pretrage vezano za te tvoje biokemijske nego sto sama dajes viziju buducnosti u svoj pozitivan test. Prvensrveno iz straha a onda iz zdravstvenih razloga. Sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji