Hvala Anchy ❤️❤️ Vidim ti u potpisu da ti je pcos otkriven pretragom hormona? Na ultrazvuku ne vide? Ja sve nekako vise mislim da bih trebala pregledati hormone i iskljuciti mogucnost pcosa zbog tih blesavih ciklusa.
zuzujalica ma necu ici na uzv, zadnjih par mjeseci sam staalno visila kod ginekologa, radila pretrage hormona, briseve, papu.. sad cu malo odmorit od toga😅 stvarno mi presing stvara, jos ne daj Boze otic kod dva razlicita ginekologa, svaki svoju filozofiju gura😂
Idemo sad opusteno muz i ja, pa sta bude, nadam se da ce do jeseni🙊
_
Anchy daa, ovo je bas zanimljivo vrijeme za zatrudnit, ne znas u kojoj godini ces rodit, zakon😂
Pine dobrodosla i jos prije otisla!
Ja sam naravno isla na aplikaciju isto..ako sad dobijem kroz par dana kako se aplikacija predomislila,ako bi iduci ciklus bio dobitni,termin bi mi bio na godisnjicu braka 😱😱 sto mislite,da kazem muzu ili ne? 😂😂😂
Zuzujalice da na uzvu su mi jajnici ok. Jedini simptom pcosa koji imam su anovulatorni ciklusi. Znaci nemam ni O a onda ni ne dode M....koma 😏
Pine takoder kako sam gore zuzujalici napisala jajnici ok ali nalaz hormona pokazao inverziju lh i fsh kao i kod tebe..s tim da sam ja na svoju ruku vadila i amh kao da vidim zalihu js a on visok do neba. 🙈Onda sam saznala da previsok amh takoder ukazuje na pcos.
Dobila sam tablete sa inozitolom i praskice koje svasta nesto imaju u sebi b vitamina l carnitina folne i tako...
Rekla mi je gin a znam i sama da treba neko vrijeme da inozitol napravi svoje. Bar 2 mj piti to sve da bi mi se mozda lh fsh popravili i da bi doslo do prirodne O.
Evo jos 4 dana i biti ce punih mjesec dana da to pijem. O jos nisam imala... kako ono kazu strpljen spasen 🤭
Pine kakva je to tocno pretraga kojom ustanove IR?
I sok od cikle pijes za zadebljanje endometrija skroz do O a i par dana poslije O. Za ananas znam da ga curr jedu poslije O i to onu srz ananasa.
I sok od cikle pijes za zadebljanje endometrija skroz do O a i par dana poslije O. Za ananas znam da ga curr jedu poslije O i to onu srz ananasa.
IR..pijes glukozu nataste ujutro,prije toga vadis krv,kad popijes sve unutar cca 5min 2 sata moras mirovati kad ide drugo mjerenje i po tome ti se gleda ostecenost organizma u mogucnosti razgradnje glukoze u kratkom vremenskom periodu. Isto gao i OGTT,mislim to zapravo i je to 🙈
Anchy ja sam ti to radila prije dva tjedna 😁
Ane dobro nam došla, novi ciklus, nova nada, lijepo ćeš s nama dočekati plusić 🍀🤞
Zuzuzujalica prije sam i kod vas znala tipkati i pratiti vas al sam od starta uvijek bila Lh ekipa 😁 čini se da imate stalno nove curke ☺️
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
A jesam smotana pa naravno Ogtt...hmmm njega sam u trudnoci prosle god radila i bilo je sve tip top u normali. Mozda nije bilo sa inzulinom...ko ce ga znati. U svakom slucaju sad pijem inozitol i nadam se da ce pomoci.
Anchy trazit cu i ja vadenje hormona. Nadam se da ce ti terapija pomoci ❤️
Tonia ja sam bas neaktivna u zadnje vrijeme, malo mi je pocelo utjecati na psihu, trebao mi je predah. Ali skicam obje teme 🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji