Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Travanj 2021. 17:49

Hvala Anchy ❤️❤️ Vidim ti u potpisu da ti je pcos otkriven pretragom hormona? Na ultrazvuku ne vide? Ja sve nekako vise mislim da bih trebala pregledati hormone i iskljuciti mogucnost pcosa zbog tih blesavih ciklusa.

14. Travanj 2021. 18:06

zuzujalica ma necu ici na uzv, zadnjih par mjeseci sam staalno visila kod ginekologa, radila pretrage hormona, briseve, papu.. sad cu malo odmorit od toga😅 stvarno mi presing stvara, jos ne daj Boze otic kod dva razlicita ginekologa, svaki svoju filozofiju gura😂
    Idemo sad opusteno muz i ja, pa sta bude, nadam se da ce do jeseni🙊
    _
    Anchy daa, ovo je bas zanimljivo vrijeme za zatrudnit, ne znas u kojoj godini ces rodit, zakon😂

14. Travanj 2021. 18:27

Pine dobrodosla i jos prije otisla!
    Ja sam naravno isla na aplikaciju isto..ako sad dobijem kroz par dana kako se aplikacija predomislila,ako bi iduci ciklus bio dobitni,termin bi mi bio na godisnjicu braka 😱😱 sto mislite,da kazem muzu ili ne? 😂😂😂

Anchy_23 🌈 🌸
    14. Travanj 2021. 18:30

Zuzujalice da na uzvu su mi jajnici ok. Jedini simptom pcosa koji imam su anovulatorni ciklusi. Znaci nemam ni O a onda ni ne dode M....koma 😏
    Pine takoder kako sam gore zuzujalici napisala jajnici ok ali nalaz hormona pokazao inverziju lh i fsh kao i kod tebe..s tim da sam ja na svoju ruku vadila i amh kao da vidim zalihu js a on visok do neba. 🙈Onda sam saznala da previsok amh takoder ukazuje na pcos.
    Dobila sam tablete sa inozitolom i praskice koje svasta nesto imaju u sebi b vitamina l carnitina folne i tako...
    Rekla mi je gin a znam i sama da treba neko vrijeme da inozitol napravi svoje. Bar 2 mj piti to sve da bi mi se mozda lh fsh popravili i da bi doslo do prirodne O.
    Evo jos 4 dana i biti ce punih mjesec dana da to pijem. O jos nisam imala... kako ono kazu strpljen spasen 🤭

Anchy_23 🌈 🌸
    14. Travanj 2021. 18:35

Pine kakva je to tocno pretraga kojom ustanove IR? 
    I sok od cikle pijes za zadebljanje endometrija skroz do O a i par dana poslije O. Za ananas znam da ga curr jedu poslije O i to onu srz ananasa.

14. Travanj 2021. 18:41

Anchy_23 🌈

I sok od cikle pijes za zadebljanje endometrija skroz do O a i par dana poslije O. Za ananas znam da ga curr jedu poslije O i to onu srz ananasa.

IR..pijes glukozu nataste ujutro,prije toga vadis krv,kad popijes sve unutar cca 5min 2 sata moras mirovati kad ide drugo mjerenje i po tome ti se gleda ostecenost organizma u mogucnosti razgradnje glukoze u kratkom vremenskom periodu. Isto gao i OGTT,mislim to zapravo i je to 🙈

Tonia♥️
    14. Travanj 2021. 19:02

Anchy_23 🌈

Anchy ja sam ti to radila prije dva tjedna 😁
    Ane dobro nam došla, novi ciklus, nova nada, lijepo ćeš s nama dočekati plusić 🍀🤞
    Zuzuzujalica prije sam i kod vas znala tipkati i pratiti vas al sam od starta uvijek bila Lh ekipa 😁 čini se da imate stalno nove curke ☺️

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Anchy_23 🌈 🌸
    14. Travanj 2021. 19:10

A jesam smotana pa naravno Ogtt...hmmm njega sam u trudnoci prosle god radila i bilo je sve tip top u normali. Mozda nije bilo sa inzulinom...ko ce ga znati. U svakom slucaju sad pijem inozitol i nadam se da ce pomoci.

Anchy_23 🌈 🌸
    14. Travanj 2021. 19:10

Thx curke na odgovorima 😉

14. Travanj 2021. 19:16

Anchy trazit cu i ja vadenje hormona. Nadam se da ce ti terapija pomoci ❤️
    Tonia ja sam bas neaktivna u zadnje vrijeme, malo mi je pocelo utjecati na psihu, trebao mi je predah. Ali skicam obje teme 🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.