Jagooda dobrodošla
Cure hvala na preporukama, Tonia i ja volim kad su trakice malo deblje zato su mi easy@home super bile, ali pisalo mi je da ne radi shipping za Hrvatsku, tako da Lucky hvala na korisnoj info, provjerim još jednom
ma da, bitno da je djelovao, slažem se nema misla mijenjati... Ma ja oduvijek znala kad je O, naravno u doba kad nisam bila niti udana nit planirala trudnoću jer su me jajnici ubijali i pila tablete za bolove.. Naravno, kreneš planirati T i stres na poslu = nema O dvije godine. Plan je bio piti ga 6mj, svaki drugi ciklus, od 4.dc ja mislim do 8dc tak nekak, ne sjećam se više točno. I upalilo mi iz 5.ciklusa, jer da nisam ostala trudna kroz tih 6mj išla bi na operaciju mioma... Desila se trudnoća taj predzanji ciklus kad sam već sve otpisala i pomirila se da idem na operaciju... Nakon te trudnoće i spontanog imam osjećaj ko da se sve odštopalo i nakon toga sam svaku O lijepo osjetila i ovulirala, zato su i ove druge dvije T došle doslovno od jednog sexa na pik... ali nisu ostale...
Zato 5. mjesec napad
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Luckyjel klomi isto kao i letrozol? ja sam njega prije prve T koristila jer isto nisam imala svoje O, i iz 5.ciklusa je upalilo… ove druge dvije su bile sve prirodno moje O
Da isto je! Ja sam 3 ciklusa pila klomi 10, 11 i 12 mj 2020. i imala sam O ali mi je jako endometrij klomi stanjio i onda sam ja namolila gin da mi da letrozol 1mj 2021 bas zbog endomet. Ali s njim nisam uopce ovulirala a endo mi je bio ajnc A!
---
Eh sad..Kad to sve nije upalilo radili smo briseve pa sam skontala da imam te bestije pa sam hormone vadila i skuzili smo da imam PCOS. I sad sam na terapiji za to. I onda je rekla gin za 2 mj ako ne dode do prirodne O idemo jos pokusati potaknuti O sa klomif. Sad se ja dvoumim bi li klomi ili letrozol...Jer mozda nisam na letrozol reagirala dobro zbog pcosa. Citala sam puno o PCOS-u i svugdje pise da uz klomi ili letrozol treba i taj inozitol uzimati zbog pcosa pa da su onda bolji rezultati...
Anchy najbolje se posavjetovati sa gin, možda čak i letrozol da ponoviš sad kad dovedeš pcos u red pa bude i endo i jajce super
Da svakako cu se ja s njom jos posavjetovati. A potajno se nadati da ce priroda svoje odraditi i da necu do toga ni doci...
Anchy vidiš nisam pametna, meni je desni blago PCOS pa mi je bilo sve ok.... Dal ima veze kaj se ove dvije nisu održale zato jer nije bilo Letrozola, ne znam... znam da je na uzv-u kad sam prokrvarila endometrij bio ok zadebljan... ma ko će ga znati više... Možda čisto da imaš dva mišljenja pa onda odlučiš
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
+ 28.10.
Lucky huhuhu mila naša jajčeka :)))) obavezno javi kaj kažu, ja mislim da budu jajca bolja od muževih
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
+ 28.10.
Dobro jutro drage moje zenice🥰Nova sam na portalu i jedna ovisnica o trakicama😍 Vjerujem da cu sljedeci tjedan ugledat dvije crtice,tj znam da ocu samo da opet nebude biokemiska trudnoca jer ih nazalost brojim vec tri🙁
Bokic! Koji si dpo danas? Drzim ti fige za plusic
Anchy_23😘😘 Ocu li ispast glupa ako neznam na sta mislis ovo dpo? 🙈🙈 Dugo sam vec u Njemackoj i neznam Nase skracenice 🙊
Jagoda dobrodošla i držim 🤞 da što prije odeš na zimske.
Cure jučer vas jednostavno nisam stigla popratiti, a na poslu mi je ludnica kroz jutro, pa ne stignem tipkati.
Hvala puno🥰🥰
Tonia hvala ti na dobrodoslici😘😘 Samo dok se snadjem kako i di sta moram da pisem. Uglavnom iza sebe imam tri zdrave trudnoce. 10 god nakon zadnje trudnoce imam zelju za jos jednom bebicom.(Meni je sada 37 god). Trudna ostanem iz prve ali gubim plod uvijek u 6.tjednu trudnoce. Prosle god 28.4 prva biohemijska, takodjer prosle godine u 6 mjesecu opet biokemiska i prosli mjesec opet. Moj ginekolog kaze da je sve u redu i da nema potrebe za pretragama uzimajuci u obzir 3 zdrave trudnoce. Kaze da biokemiske trudnoce nisu zdrastveni Problem i da pokusavam dalje jednom ce upali🙄Trazila sam i drugo misljene Koje je isto kao sta mi je moj ginekolog reka. Inace zivim u Njemackoj
Zao mi je zbog biokemijskih…ne znam sto bi ti rekla. I ovdje tako doktori ako si rodila ili vec bila trudna a dogodi ti se par spontanih/biokemijskih ne pridaju tome neku preveliku paznju. Tj ne salju na testove jer kao rodila si pa eto..
Mi si ovdje u opis stavimo podatke ove o godinama i koliko pokusavamo jer nam je lakse za pratitit jedna drugu. Odes na svoj profil na forumu i u ops napises kratke crte o sebi ako zelis naravno
Nesto sam napisala,neznam jel dovoljno. Sta se tice biokemiskih trudnoca nazalost i nemam sta da napisem jer doktori kazu da je sve u redu i da samo pokusavam dalje,jednom ce se primit. Kaze u najboljim ste godinama za trudnocu pa sad...u Bozije ruke😶
Jagoda
Ma neces ispast glupa hehe nisam ni ja znala te neke skracenice dok nisam dosla tu medu ove divne zene.
DC - dan ciklusa
DPO- dani poslije ovulacije
M- menga
O- ovulacija
Vidis kako meni na traci dolje pise da sam danas 9 dpo (devet dana iza ovulacije) e to je to!
Sortiraj odgovore
Najstariji