Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Travanj 2021. 15:48

Lucky 🍀

Tonia i Anchy jako navijam za vaše savršene dugice Anchy a navijam i za tvoj ciklus da se skulira ubrzo nevjerojatno je koliko čak i 4 dana kraći ciklus puno znači

Baš tako, meni ciklus traje najčešće 33-34 dana i to je zapravo normalan ciklus, ali npr u 12-om mjesecu mi je naletio ciklus od 28 dana, imala sam dojam da je proletio za čas. Nekako je tih 28 dana školski primjer i onda sve iznad toga je puno

14. Travanj 2021. 16:07

Hej drage susjedice ❤️ Ja sam na bolovanju, pa konacno imam vremena pratiti obje teme 😂 lijepo vas je citati kako ste drage i pune podrske svima za sve 🥰
    .
    Zoe potpuno te razumijem kako djeluju 28-dnevni ciklusi “kratki”. Meni su totalno zbrckani (nije PCOS) i znaju mi biti izmedu 28 i 38 dana. Ovi kraci su mi najdrazi, nekako se stalno nesto dogada 😂 dok nisam pratila LH, nisam znala kad bi otprilike M mogla doci. Sad barem otprilike znam s obzirom na to da mi je lutealna 13-15 dana.
    .
    Sto se datuma tice, ja svaki mjesec izracunam kad bi mogao biti termin 😂 sad sam vec dosla na 2.1., tko zna, ako se primi mozda bude i prva beba rodena u 2022 😂😂

14. Travanj 2021. 16:19

Hej susjedice zuzujalica u istim smo 💩💩💩 onda🤣🤣
    Bas frustirajuce, taman pomislim, joj super skratio mi se ciklus, iduci odmah bum 35 dana😂 ali lutealna faza mi je tocna pa kad ulovim O uvijek znam kad ce menga doci😄
    Ja krecem sa gynositolom, nadam se da ce mi on malo to srediti😄 moram ga kupit pa krenem kroz koji dan, vidjet cemo iduci ciklus sta ce biti.☺️

14. Travanj 2021. 16:25

Bas to - sranjce 😂 ovako izgledaju moji blesavi ciklusi od 7/2020: https://ibb.co/wCvXwnP
    Ovi uber kratki su bili zbog cisti. Tako da - ako ne piskim LH, nema sanse da znam kd ce gospoda vjestica. 

14. Travanj 2021. 16:28

zuzujalica a sto pijes od suplemenata?
    Npr meni je ginekologica dala duphastone od 17-27 dc pa da mi menga dodje 30. dan svaki mjesec, kao da se tijelo navikne pa da se nastavi taj ritam. Medjutim nakon 3 ciklusa sam ga prestala pit i vratilo se na staro sve. Pila sam vrtuku, pa sam sad uzimala ulje nocurka za sluz, nista nije pomoglo, potrefi jedan uredan ciklus, pa drugi opet ista prica. Uzdam se sad u taj gynositol🙈

14. Travanj 2021. 16:29

Ugl. ovaj mjesec nisam ulovila pik nit sam imala sluzi, e sad Boga pitaj kad se doc M😂😬🙆🏼‍♀️

14. Travanj 2021. 16:49

Zadnja 3 ciklusa (ukljucujuci i ovaj) sam svaki put ulovila pik i preporodila se. Sad znam barem kad ce.. svaki ekstremni (predug ili prekratak) ciklus je bio cista. Pila sam svaki put duphastone s cistom, pomagali su mi. Rekla sam do ljeta opusteno, nakon toga cu vidjeti za dodatne pretrage ili lijekove. 🙂
    Zoe da odes mozda na ultrazvuk da vidi ima li zutog tijela i je li se ovulacija dogodila? A moguc je i anovulatoran ciklus 😞

Anchy_23 🌈 🌸
    14. Travanj 2021. 16:49

Zuzujalice draga ima nas puno sa mukama po ciklusima 🙈🙈 bas smo u banani. Valjda ce se popraviti bem mu misa. 
    A sto se termina poroda tice ovi pocetkom nove godine su fora. Nikad ne znas dal ce ranije pa biti npr 2021 ili 2022 ili mozda "tacnoo u ponoooc kad kazaljke se sklope" hahaha sad sam se te cajke sjetila 🤣🤣

14. Travanj 2021. 17:13

Hehehehe Ancy bas bi mi bilo drago da bude pocetkom godine jer su s muzeve strane svi rodeni od 1. - 3. mjeseca 😄

Anchy_23 🌈 🌸
    14. Travanj 2021. 17:35

zuzuzujalica

Hehehehe Ancybas bi mi bilo drago da bude pocetkom godine jer su s muzeve strane svi rodeni od 1. - 3. mjeseca 😄

Neka ti se zelja i ostvari 🥰❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.