Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tina25
    14. Ožujak 2021. 19:20

tratincica2309

Hvala tiii malala,

Evo slikee
    https://ibb.co/xsmWyhY

Sta mislite? 🤨

Sve ovisi, meni nekad dan nakon takve trakice bude pik nekad par dana nakon..svaka od nas je drugačija..najbolje možda da testiras dva puta dnevno da ne fulaš pik

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

• tratincica2309
    14. Ožujak 2021. 19:30

tina25

tratincica2309

Hvala tiii malala,

Evo slikee
    https://ibb.co/xsmWyhY

Sta mislite? 🤨

Sve ovisi, meni nekad dan nakon takve trakice bude pik nekad par dana nakon..svaka od nas je drugačija..najbolje možda da testiras dva puta dnevno da ne fulaš pik

Hvala na odgovoru, a do sada sam jednom dnevno jer su bile dosta svijetle ova danas je bas tamnija dosta od jucerasnje...al da sutra bi mogla dva puta u danu, valjda ce bit srece 🤣🤞

• BruNa
    14. Ožujak 2021. 19:41

Sara i Danchy tako je. Prije godinu dana smo tjesile jedna drugu. I dragi mi je da sam sve prosla uz vas!
    Sara,nisam citala oa mi promaklo. Slusaj me i spremi torbu,mene je uznenadilo sa 37+4 u noci.
    Danchy, doci ce i tvoje vrijeme!!!
    Kao i od svih cura ovdje

Sanjarka cestitam!

Anchy_23 🌈 🌸
    14. Ožujak 2021. 19:48

Tratincice rekle su ti cure sve . Najbolje testiraj 2x dnevno dok ne ulovis pikic 😊😉🍀
    Malala i ja jedva cekam da piskis. Ali ne bi voljela da te zezaju te lazne sjenice. Ali sjena ce svakako biti jer ja mislim da si ti T😉
    ----
    Curke moje bila sam zaokupirana stalno ovaj vik. Bilo je lijepo ne misliti malo na svoje probleme i T. Iako je bilo pitanja ali ne direktnih od obitelji.
    Sogorica me 3 x pitala kako sam, kako smo ja i M, Jel sve ok..kao da predosjeca nesto 😅
    Malo sam psihicki umorna. Cijeli vikend sam muza gledala kako se igra sa necakom godinu i pol mali ima. Da smo mi imali bebu bili bi bratici 11 mj razlike.
    Tesko je kad gledas kako ga baca u zrak, igra s njim nogomet  nosi ga i pokazuje mu domace zivotinje...a meni ono...tako je trebao sina svog...ahhh
    Biti ce jednog dana. 
    Proslo je i to, sad sam ponovo u svojoj rutini 😊 idemo dalje.💪
    Sutra zadnji duphaston pa cekam M i onda vaditi napokon hormone!!! Aleluja 🙈🙃🙂

Joja 🙏
    14. Ožujak 2021. 20:44

Anchy_23 🌈

Tratincice rekle su ti cure sve . Najbolje testiraj 2x dnevno dok ne ulovis pikic 😊😉🍀
    Malala i ja jedva cekam da piskis. Ali ne bi voljela da te zezaju te lazne sjenice. Ali sjena ce svakako biti jer ja mislim da si ti T😉
    —-
    Curke moje bila sam zaokupirana stalno ovaj vik. Bilo je lijepo ne misliti malo na svoje probleme i T. Iako je bilo pitanja ali ne direktnih od obitelji.
    Sogorica me 3 x pitala kako sam, kako smo ja i M, Jel sve ok..kao da predosjeca nesto 😅
    Malo sam psihicki umorna. Cijeli vikend sam muza gledala kako se igra sa necakom godinu i pol mali ima. Da smo mi imali bebu bili bi bratici 11 mj razlike.
    Tesko je kad gledas kako ga baca u zrak, igra s njim nogomet nosi ga i pokazuje mu domace zivotinje…a meni ono…tako je trebao sina svog…ahhh
    Biti ce jednog dana.
    Proslo je i to, sad sam ponovo u svojoj rutini 😊 idemo dalje.💪
    Sutra zadnji duphaston pa cekam M i onda vaditi napokon hormone!!! Aleluja 🙈🙃🙂

Bit ce draga, nemoj klonut duhom 😓 sad ce menga, hormoni itd itd..... Docekat ces svoju srecu 🌹

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    14. Ožujak 2021. 20:45

Malala ja jedva cekam da ti pisnes i nema sanse da te odgovaram od toga hehehe

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Sara 🌸
    14. Ožujak 2021. 21:07

BruNa

Sara i Danchy tako je. Prije godinu dana smo tjesile jedna drugu. I dragi mi je da sam sve prosla uz vas!
    Sara,nisam citala oa mi promaklo. Slusaj me i spremi torbu,mene je uznenadilo sa 37+4 u noci.
    Kao i od svih cura ovdje

Sanjarka cestitam!

Haha, hoću hoću, imam skoro pa sve kupljeno, samo trebam potrpat. Iako se nadam da beban neće još bar koji tjedan. Danas smo 35+2. 🤞🏻🥰
    Baš san danas saznala da mi za njegovu prijavu internacionalni rodni listovi koji se mogu samo u nasoj opcini izvadit, pa eto, bar dok to ne dode, nadan se da će ostat u meni. 🤣
    Kad i ako ti se bude dalo, napisi iskustvo poroda. Baš me zanima.
    -
    Sanjarka, izdržat ćeš ti sve! 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sanjarka88
    14. Ožujak 2021. 21:23

Sara🌻

BruNa

Kao i od svih cura ovdje

Sanjarka cestitam!

Haha, hoću hoću, imam skoro pa sve kupljeno, samo trebam potrpat. Iako se nadam da beban neće još bar koji tjedan. Danas smo 35+2. 🤞🏻🥰
    Baš san danas saznala da mi za njegovu prijavu internacionalni rodni listovi koji se mogu samo u nasoj opcini izvadit, pa eto, bar dok to ne dode, nadan se da će ostat u meni. 🤣
    Kad i ako ti se bude dalo, napisi iskustvo poroda. Baš me zanima.
    -
    Sanjarka, izdržat ćeš ti sve!

Naravno da hocu, Kontam jos 3tjedna i na konju sam 😁
    Samo nek mrva bude dobro, lako za drugo 🥰

Bruna cestitam! ❤️❤️❤️

Lucky prezivljavam nekako sto bi se reklo 😅 Al neka, neka vam svima bude uskoro tako ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Joja 🙏
    14. Ožujak 2021. 21:53

Zasto nitko nista ne piski 😶😲

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

SAYURI
    14. Ožujak 2021. 23:46

Joja 🙏

Zasto nitko nista ne piski 😶😲

Piskim ja ujutru 🤭🤭 Ultru na 8dpo...😛

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.