Curke napisala sam roman ko idiot,mora se hitno otvarat nova tema jer mi je krenio radit sranja,sam od sebe refresha kad neka od vas posalje poruku i onda moram ispocetka pisat 🤣🤣 uglavnoooom
Anitram to bi bio velik preokret u zadnjim danima da je tako a ne bi ee zalila uopce..sto se tvog grafa tice ti si mi bas sumnjiva s tom tempicom jer je bio nagli skok,a pred M je obicaj da pada 🤔doduse ne znam kako se ponasa u slucaju ciste,al jesi mozda imala kakav pritisak il nekakve bolove tokom ciklusa pa da bi mogli biti blize tome da je mozda cista,iako se nadaaam da se skriva plusic iza ovoga 🤞🏻☺️☺️☺️
malala isto,isto istoooo,ti isto donesi neku pluscinu tu za tjedan i pol ☺️☺️☺️🤞🏻🤞🏻🤞🏻
ODBROJAVANJE 3/2021
Pokloncic13 - 06.03.2021. - ➕❤️
Hopeforyou - 11.03.2021. - danas ❤️
DajanaT2106 - 11.03.2021. - danas ❤️
Anitram1982 - 12. 03.2021. - 1 dan ❤️
DorisS - 13.03.2021. - 2 dana ❤️
Antonela122 - 13.03.2021. - 2 dana ❤️
Sorgi - 16.03.2021. - 5 dana ❤️
Kaća - 18.03.2021. - 7 dana ❤️
Danchy1990 - 19.03.2021. - 8 dana❤️
Sayuri - 20.03.2021. - 9 dana❤️
Malala - 23.03.2021. - 12 dana❤️
T.loza - 25.03.2021. - 14 dana ❤️
Annboleyn - 31.03. 2021. - 21 dan ❤️
*napomena ➡️ T. Loza zeli biti u odbrojavanju iako se seksa s kondomom 😎
ODBROJAVANJE 4/2021
Joja - ❤️
Dame koje nisu prijavile datum/imaju neredovite cikluse
Silver - ❤️
Anchy_23 - ❤️
Maki994 - ❤️
Zoe - ❤️
Lucky7ŽMN - ❤️
Bilo bi cudno da mi kasni menga jel 🤯🤯🤯🤯🤯
Tocna vjestica nema sta 🤯🤯
Danas, danas, danas 🤯
Rastura me stomak 😒😒😒
Msm da poslije ovog cirkusa hh necu vise piskiti lh
Cekam vaginalete i da to krenem koristiti i nadam se da ce nesto biti 🙈
A misa mu! Al gledaj to s pozitivne strane,bar znas kad si imala O i znas kad trebas ocekivati i ne kasni ti,kao nekima tu 🙄 skupit snage,dic glavu i hrabro dalje u novi ciklus 💪🏻💪🏻💪🏻
Isla sam kopat po mobu testice od prije koji dan..nasla sam od ponedjeljka gdje nisam nista vidjela:
I ovo veceras:
Sad jel moguce da je tolik razlika u 3 dana,ako ovo mozemo smatrati pozitivnim testom i AKO je danas ipak 12DPO.. bolje da nisam nista umakala 😂😂😂
Hope nadam se od srca da je ovulacija bila kasnije i da ce crtica lijepo potamniti❤️
Hope pa vidi seww.. def ti je ovulacija bila kasnije.... Aj sutra pisni cim prije tim bolje 🤞🙏
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
https://ibb.co/wRqbFM0
Cure, jel kome first sign iz bipe bacao lazne sjene ???
Vec sat vremena buljim i ne vjerujem... molim eksperte za provlacenje filtera da mi ovo provjere. Hvala
Hope ma ko to meni ima crticu, sam ja tebi rekla da ti piskis 🤩🤩🤩🤩🤩 oces ponovit sad ujutro?
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
https://ibb.co/wRqbFM0
Cure, jel kome first sign iz bipe bacao lazne sjene ???
Vec sat vremena buljim i ne vjerujem… molim eksperte za provlacenje filtera da mi ovo provjere. Hvala
Hopema ko to meni ima crticu, sam ja tebi rekla da ti piskis 🤩🤩🤩🤩🤩 oces ponovit sad ujutro?
Meni je ovo pozitivan test.... Previše se vidi crtica 🥰
Ja si racunam da sam 11 dpo.
Inace nije siva, nemam test sa sobom ali uzivo je bas izgledala roza ... a taj test sam uvijek radila kad nisam vjerovala kinezu 😂 nis budem kupila jos neki za sutra... nema druge
Hope si ustala ????
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Jutro cure!!
Vidim puno sjenica aaaa
anaid kod tebe bas lijepo vidim!
hope di je testic ovog jutra
Bas kako Lucky kaze prepoloviti ce nam se lista ! Neka curke samo punite te zimske bebice
Jutro curke!
Nisam ponovila test,muz..ide zamnom,pa se sprema za policiju pa simo pa tamo,a da mu pokazem i ovo sinoc rekao bi ne vidim nista jer on ima pojam da je pozitivan test samo ako su jednake crtice ili tamnija kao za O 😂 kod biokemijskih on isto nista nije vidio a doktor je pa onako,nisam si htjela stvarat stres,a i u zurbi nisam pisala jer sam se malo uspavala,sinoc se dugo vrtila i razmisljala o tome,bas mi nije trebao taj test sinoc 🤣 temp sam izmjerila,zetvovala sam jedno za drugo,zanimala me vise tempica koja se drzi evo ne znam 🤷♀️
anaid kod tebe se lijepo vidi,meni su nazalost ti davali evaporacijske crtice pa ih ja strajkam gdje god vidim,obilazim ih u sirokom luku,ali opet je to sve od osobe do osobe. Ja se nadam da je to to,mozda da pokusas uzet neki drugi,gravignost recimo,on kosta nekih 15-ak kn? Lijepo se vidi i bas bi bilo uzasno da je to evaporacijska,ali ako se vidi roza boja onda ne moze nikako bit evaporacijska,kao i kod mene iako si sve mislim mozdaaa je evaporacijska iako mi taj test u ponedjeljak nista nije pokazao pa sad ne znam 🤷♀️🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji