Wonder koliko si rekla da pokusavate? Mozes dolje u opis dodati neke tako podatke godine koliko pokusavate sto pijes od pripavaka pa da se lake pratimo
Wonder koliko si rekla da pokusavate? Mozes dolje u opis dodati neke tako podatke godine koliko pokusavate sto pijes od pripavaka pa da se lake pratimo
Gdje to ide u opis?
Evo ovako... Počeli smo jos na ljeto, ali bas aktivno i ciljano od 9mj. Tad sam samo krenula piti folnu i nisam nista pratila, mjerila... Mislila sam da će se dogoditi samo od sebe, hahaha. Jer, već imamo dijete, i tad kad sam ostala trudna nismo ni planirali ni nista slično, samo smo se ugodno iznenadili 🥰🥰❤️ i nekako sam sad, naivno, mislila da se to može ponoviti. Ali ne ide., bar ne jos.. Znači, aktivni smo doslovno već od drugog dana nakon sto prođe menstruacija, ali nikako nista. I zato sam sad odlučila da bi mogla nesto vise poduzeti, saznati, krenut koristiti. Doduše, nisam jos ni na pregled isla, to imam u planu sad ako (ne)dobijem naručiti se.
🙋♀️ 34god.,sve u redu (AMH 43,3/2022.)
🙋♂️33god., asthenozoo(1/23)
🙏🤞🤰 ljeto 2020., aktivnije jesen 2020.I dalje u iščekivanju. 🏨BetaPlus
4/2023-1.postupak, aspiracija, transfer 19.4.2023 ⛔, 2 ⭐⭐
5/2023-FET, prirodni⛔, ostala⭐
11/2023 - FET, stimulirani (Estrofem) 🤞, 10dnt➕, beta1-158,5, beta2-359
WonderWoman dobro nam došla. Lucky ti je lijepo opisala kako piskit trakice... Meni brzo potamne i jos brze posvjetle i onda do kraja ciklusa skoro nista nema.... 🤗
Curke, kako planirate rasporedit hopsanje? Imate li posebne taktike ovaj ciklus ? Ne znam vise sta da probamo... Mislila sam svaki drugi dan do pika i onda par dana svaki dan. Polažem svaku nadu u ovaj mjesec pa kako bude 🙏💗
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Gdje to ide u opis?
Evo ovako… Počeli smo jos na ljeto, ali bas aktivno i ciljano od 9mj. Tad sam samo krenula piti folnu i nisam nista pratila, mjerila… Mislila sam da će se dogoditi samo od sebe, hahaha. Jer, već imamo dijete, i tad kad sam ostala trudna nismo ni planirali ni nista slično, samo smo se ugodno iznenadili 🥰🥰❤️ i nekako sam sad, naivno, mislila da se to može ponoviti. Ali ne ide., bar ne jos.. Znači, aktivni smo doslovno već od drugog dana nakon sto prođe menstruacija, ali nikako nista. I zato sam sad odlučila da bi mogla nesto vise poduzeti, saznati, krenut koristiti. Doduše, nisam jos ni na pregled isla, to imam u planu sad ako (ne)dobijem naručiti se.
Odes na svoj profil tu na forumu i tamo nades kucicu pise OPIS i unutra napises u kratkim crticama..lakse nama za pratiti kad procitamo ko sta kako gdje da ne ponavljamo i pisemo isto
I ja sam prvi put ostala T a nismo pratili nista, na zalost nije lijepo zavrsilo. A posto imam neredovite M i nemam O na tabletama sam da to sve pokrenem. Ne ide tako lako kao prvi put...
WonderWoman dobro nam došla. Lucky ti je lijepo opisala kako piskit trakice… Meni brzo potamne i jos brze posvjetle i onda do kraja ciklusa skoro nista nema…. 🤗
Curke, kako planirate rasporedit hopsanje? Imate li posebne taktike ovaj ciklus ? Ne znam vise sta da probamo… Mislila sam svaki drugi dan do pika i onda par dana svaki dan. Polažem svaku nadu u ovaj mjesec pa kako bude 🙏💗
Pitala danas gin. kaze kreni sa hopsanjem od 11 dc pa svaki drugi dan i nemoj previse razmisljati...eto...haha sigurno necu razmisljati to sam joj i rekla pa se nasmijala !
A kak da to hopsanje sad namjestim ne znam.. htjela bi i dan prije i na sam dan O hopsati... A ne znam kad ce O pa ne znam kako da rasporedim to da i vojnici malo odmore
Odes na svoj profil tu na forumu i tamo nades kucicu pise OPIS i unutra napises u kratkim crticama..lakse nama za pratiti kad procitamo ko sta kako gdje da ne ponavljamo i pisemo isto
I ja sam prvi put ostala T a nismo pratili nista, na zalost nije lijepo zavrsilo. A posto imam neredovite M i nemam O na tabletama sam da to sve pokrenem. Ne ide tako lako kao prvi put…
cuj mene krivo sam napisala ne OPIS nego POTPIS e tamo to upises ako zelis
Joja , Ancy i mene zanima taktika😂 mi smo probali svaki drugi dan - nista, pa kad sam isla na pracenje folikula cuvali smo se do 3 dana prije ovulacije pa onda svaki dan, prvi mjesec pokusavanja smo isli s taktikom, u plodne dane svaki dan dva puta 🤣, prosli ciklus samo na dan O, nista nije upalilo hahah. Eh kad bi me netko prosvijetlio, ovaj mjesec cemo probat svaki drugi dan, i oko ovulacije svaki dan🤞🏻
Zoe mislim da cu i ja sad lagano svaki dr dan pa oko O probati svaki. Da mi je znat kakvo je to cudo bilo 1 put kad sam ostala T od jednog hopsanja
Ancy a sad kvantna fizika🙈 koliko pripravaka, racunica hahah, jaao. Ma sigurno ima nesto u tome, da se treba opustiti i ne razmisljati ali sta ces, kad je nama to nemoguce🙆🏼♀️
Zoe mislim da cu i ja sad lagano svaki dr dan pa oko O probati svaki. Da mi je znat kakvo je to cudo bilo 1 put kad sam ostala T od jednog hopsanja
Očito je bilo hopsanje u pravo vrijeme 😆. I ja sam ostala trudna drugi put od jednog hopsanja, a prvi put od 2 hopsanja. Tad nisam pratila plodne dane ali sam poslije skuzila kad se to čudo dogodilo 🤷♀️
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji