Prvo sto vidim kad sam uzela mobitel potres... Užas, nadam se da je sve dobro, i da nema nekih većih steta..ja sam daleko od Zg pa se kod mene ne osjeti
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Ajme cure, zao mi je, koja sasrana godina! 😔
Drzite se ❤️
Ancy_23 sretno na pregledu 🙏🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro drage ženice❤️
Kakvo buđenje, užas😭 taman komentiram s mužem prije dva dana kako sam se baš oporavila od traume koju smo doživjeli u 3. mjesecu, jer tada nisam mogla ostati sama u stanu i nisam mogla spavati neko vrijeme.
I jutros opet, i to prakticki u isto vrijeme, baš jezivo. Ja se stvarno nadam da ovo sve ostaje u 2020. i da će iduća godina stvarno biti ljepša i podnošljivija😭
Malala bitno da ste vi svi dobro i da steta nije prevelika. Koji sok mogu misliti!
kako kaze Zoe nadam se da sve lose ostaje u ovoj godini jer ovo je sve ludilo!
Sanjarka hvala! Ja sam uzbudena zbog pregleda...nadam se da ce biti nesto folikula. Prosli put sam naivno dosla sva sretna spremna za akcije kad ono corak nema nista! Sad ako ova jaca doza klomija nije profunkcionirala onda ne znam sta cu...
Ancy ma bit ce, ja se nadam da ces nam danas javiti sretne vijesti❤️ Jedva cekamo🍀😘
malala drzi nam se, uzas, znam kako ti je jer smo imali slicnu situaciju u 3. mjesecu i veliku stetu, jadni djecak🥺 nadam se da je stvarno gotovo s glupim potresima, kazu da takakv jak potres bude jednom u 150 godina, a evo nama u pola godine dva🤦🏼♀️
Malala drzte se... Nadam se da se nece vise tresti..
Ja sam osjetila potres a udaljena sam stotinjak km od epicentra.. ludnica...
Nadam se da ce 2021. Bit bolja.... Ne daj bože da se opet negdje ponovi ovakvo zlo...
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Evo me sa pregleda! I imam ne samo jedan vec 2 folikulica. Na svakom jajniku po jedan 🥳🥳 priblizno iste vel. pa sad ne znam koji ce se prije razviti a mozda budu i dva 😍😍😍 zamisli twinsici 🙈
Presretna sam, i jos mi gin nije naplatila kaze to je bozicni poklon 😊😊😊
Ancy 🤞 za bar jedan
Ne ponovila se ova godina,korona,potresi,baš je loša od početka
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Bas ne ponovila se ova godina. ...🙈🙈
Valjda ce biti jedan dobar🍀🤞...samo mi je endom stanjen od klomija al to je klasika...sad napadam ciklu caj od vrkute i sve zivo da ga zadebljam.
Sortiraj odgovore
Najstariji