Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    28. Prosinac 2020. 12:45

Lucky🍀

Ancy jesam ti reklaaaa 😁😁😁😁 idemo po bebuuu 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Sanjarka isti smo dc, ravnam se po tebi, znaci moram popiskit trakicu da vidim ima li ikakvog pomaka, iako cu sutra ionako sve znat 🤷🏻‍♀️ al nek se piski sta sad 😂

Ma pisaj, zabavno je 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Joja 🙏
    28. Prosinac 2020. 13:03

Evo meni zavrsila vjestica... Pocela mjerit bazalnu jutros....Jedva cekam srijedu da krenem piskat trakice :) bit ce vesel ovaj vikend ijuju :) ..... 
    Ancy idemo sad zajedno u lov na pik :) 
    Preporucujes da vec sad pocnem pit ciklu? Ja inace pijem oko ovulacije

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

WonderWoman
    28. Prosinac 2020. 13:10

Pozdrav svima. Nova sam ovdje, pa sam se odmah priključila na ovaj dio teme o Lh trakicama. Ulijećem vam kao padobranac ali čitajući sve nekako sam pomislila da bih tu mogla imati pomoć i podršku. Neznam nesto previše o tome, iako smo tek nedavno počeli s ovim načinom praćenja ovulacije kako bismo napokon ugledali +. Nemojte se ljutiti ako ću imati hrpu pitanja. Za početak, evo situacija koju sam imala za vikend. Subota ujutro slabo se vidjela druga crtica na trakici, popodne mi vrag nije dao mira pa sam u 14h isla opet piskiti i obje crtice jake boje, jako vidljive, navečer užasni bolovi u lijevom jajniku i opet isla provjeriti jel to to kad ono samo kontrolna crtica. Nedjelja nista, odnosno isto je bila samo kontrolna. Što vi mislite o tome, sto je to?

🙋‍♀️ 34god.,sve u redu (AMH 43,3/2022.)
    🙋‍♂️33god., asthenozoo(1/23)
    🙏🤞🤰 ljeto 2020., aktivnije jesen 2020.I dalje u iščekivanju. 🏨BetaPlus
    4/2023-1.postupak, aspiracija, transfer 19.4.2023 ⛔, 2 ⭐⭐
    5/2023-FET, prirodni⛔, ostala⭐
    11/2023 - FET, stimulirani (Estrofem) 🤞, 10dnt➕, beta1-158,5, beta2-359

Anchy_23 🌈 🌸
    28. Prosinac 2020. 13:10

Joja💙

Evo meni zavrsila vjestica... Pocela mjerit bazalnu jutros….Jedva cekam srijedu da krenem piskat trakice :) bit ce vesel ovaj vikend ijuju :) …..
    Ancy idemo sad zajedno u lov na pik :)
    Preporucujes da vec sad pocnem pit ciklu? Ja inace pijem oko ovulacije

Ja cu je piti i vec sam ju pila ovih dana! Meni je endo stanjen od tih klomifena, vjerujem da je tebi ok. Ali cikla nikad nije na odmet. Takoder i caj od vrkute. Ma sad cu sve samo da uspije 
    I srz ananasa je dobra ali to poslije O za implantaciju. Moram si raspored napraviti sta i kad pijem 

Anchy_23 🌈 🌸
    28. Prosinac 2020. 13:12

WonderWoman

Pozdrav svima. Nova sam ovdje, pa sam se odmah priključila na ovaj dio teme o Lh trakicama. Ulijećem vam kao padobranac ali čitajući sve nekako sam pomislila da bih tu mogla imati pomoć i podršku. Neznam nesto previše o tome, iako smo tek nedavno počeli s ovim načinom praćenja ovulacije kako bismo napokon ugledali +. Nemojte se ljutiti ako ću imati hrpu pitanja. Za početak, evo situacija koju sam imala za vikend. Subota ujutro slabo se vidjela druga crtica na trakici, popodne mi vrag nije dao mira pa sam u 14h isla opet piskiti i obje crtice jake boje, jako vidljive, navečer užasni bolovi u lijevom jajniku i opet isla provjeriti jel to to kad ono samo kontrolna crtica. Nedjelja nista, odnosno isto je bila samo kontrolna. Što vi mislite o tome, sto je to?

Bokic, slobodno nam se pridruzi i tipkaj sa nama. 
    Jesu li ti ciklusi redovni? znas otprilike kad ti je ovulacija?

WonderWoman
    28. Prosinac 2020. 13:30

🌈

WonderWoman

Bokic, slobodno nam se pridruzi i tipkaj sa nama.
    Jesu li ti ciklusi redovni? znas otprilike kad ti je ovulacija?

A ciklusi su cca 27-30 dana. A za ovulaciju neznam, iskreno. Nisam prije pratila. 

WonderWoman
    28. Prosinac 2020. 13:31

Lucky🍀

Joja ja ciklu pijem skroz do O, nekad odmah od 1dc nekad malo zaboravim pa krenem kasnije 😂 ali nije da popijem litru dnevno, nego 2, 3 deci… I evo nikad mi klomi nije stanjio endo, uvijek je bilo ok u kombinaciji s ciklom.
    Moj raspored je cikla od 1dc do O, srz ananasa od 1dpo do 5dpo, aqua femina cijeli ciklus i andol iato cijeli ciklus, pa cemo vidjet sta ce sad bit 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Wonderwoman imas li inace uredne cikluse i pratis li bazalnu?jedino ti bazalna moze 100% potvrdit da si O. Mozda si imala pik ali ti naglo skoci i naglo padne pa se tako desilo.

Heeej... A ne pratim bazalnu jer nebi mogla svaki dan u isto vrijeme mjeriti pa mislim da nebi bili dobri rezultati

danchy1990
    28. Prosinac 2020. 13:50

Ancy navijamo za twinse 🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Anchy_23 🌈 🌸
    28. Prosinac 2020. 13:58

danchy1990

Ancy navijamo za twinse 🤞

Hehehe rijeci ti se pozlatile! Ma neka bude jedno zivo i zdravo i ja sretna

tina25
    28. Prosinac 2020. 14:02

Ja bi da prijavim još jedan 'simptom' one točkice kao pristići sto su inace po bradavicama ne znam kako se zovu haahha...inače su mi bas onako kao pristići i iste boje kao bradavice, i nisu se bas primjećivali nešto...sada su vise onako plosnati ili kako bi rekla nisu bas onako kao kuglice i crvene su boje pa se bas primjete...danas 6dpo

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.