Ancy jesam ti reklaaaa 😁😁😁😁 idemo po bebuuu 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Sanjarka isti smo dc, ravnam se po tebi, znaci moram popiskit trakicu da vidim ima li ikakvog pomaka, iako cu sutra ionako sve znat 🤷🏻♀️ al nek se piski sta sad 😂
Ma pisaj, zabavno je 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo meni zavrsila vjestica... Pocela mjerit bazalnu jutros....Jedva cekam srijedu da krenem piskat trakice :) bit ce vesel ovaj vikend ijuju :) .....
Ancy idemo sad zajedno u lov na pik :)
Preporucujes da vec sad pocnem pit ciklu? Ja inace pijem oko ovulacije
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Pozdrav svima. Nova sam ovdje, pa sam se odmah priključila na ovaj dio teme o Lh trakicama. Ulijećem vam kao padobranac ali čitajući sve nekako sam pomislila da bih tu mogla imati pomoć i podršku. Neznam nesto previše o tome, iako smo tek nedavno počeli s ovim načinom praćenja ovulacije kako bismo napokon ugledali +. Nemojte se ljutiti ako ću imati hrpu pitanja
. Za početak, evo situacija koju sam imala za vikend. Subota ujutro slabo se vidjela druga crtica na trakici, popodne mi vrag nije dao mira pa sam u 14h isla opet piskiti i obje crtice jake boje, jako vidljive, navečer užasni bolovi u lijevom jajniku i opet isla provjeriti jel to to kad ono samo kontrolna crtica.
Nedjelja nista, odnosno isto je bila samo kontrolna. Što vi mislite o tome, sto je to?
🙋♀️ 34god.,sve u redu (AMH 43,3/2022.)
🙋♂️33god., asthenozoo(1/23)
🙏🤞🤰 ljeto 2020., aktivnije jesen 2020.I dalje u iščekivanju. 🏨BetaPlus
4/2023-1.postupak, aspiracija, transfer 19.4.2023 ⛔, 2 ⭐⭐
5/2023-FET, prirodni⛔, ostala⭐
11/2023 - FET, stimulirani (Estrofem) 🤞, 10dnt➕, beta1-158,5, beta2-359
Evo meni zavrsila vjestica... Pocela mjerit bazalnu jutros….Jedva cekam srijedu da krenem piskat trakice :) bit ce vesel ovaj vikend ijuju :) …..
Ancy idemo sad zajedno u lov na pik :)
Preporucujes da vec sad pocnem pit ciklu? Ja inace pijem oko ovulacije
Ja cu je piti i vec sam ju pila ovih dana! Meni je endo stanjen od tih klomifena, vjerujem da je tebi ok. Ali cikla nikad nije na odmet. Takoder i caj od vrkute. Ma sad cu sve samo da uspije
I srz ananasa je dobra ali to poslije O za implantaciju. Moram si raspored napraviti sta i kad pijem
Pozdrav svima.Nova sam ovdje, pa sam se odmah priključila na ovaj dio teme o Lh trakicama. Ulijećem vam kao padobranac ali čitajući sve nekako sam pomislila da bih tu mogla imati pomoć i podršku. Neznam nesto previše o tome, iako smo tek nedavno počeli s ovim načinom praćenja ovulacije kako bismo napokon ugledali +. Nemojte se ljutiti ako ću imati hrpu pitanja
. Za početak, evo situacija koju sam imala za vikend. Subota ujutro slabo se vidjela druga crtica na trakici, popodne mi vrag nije dao mira pa sam u 14h isla opet piskiti i obje crtice jake boje, jako vidljive, navečer užasni bolovi u lijevom jajniku i opet isla provjeriti jel to to kad ono samo kontrolna crtica.
Nedjelja nista, odnosno isto je bila samo kontrolna. Što vi mislite o tome, sto je to?
Bokic, slobodno nam se pridruzi i tipkaj sa nama.
Jesu li ti ciklusi redovni? znas otprilike kad ti je ovulacija?
Pozdrav svima.Nova sam ovdje, pa sam se odmah priključila na ovaj dio teme o Lh trakicama. Ulijećem vam kao padobranac ali čitajući sve nekako sam pomislila da bih tu mogla imati pomoć i podršku. Neznam nesto previše o tome, iako smo tek nedavno počeli s ovim načinom praćenja ovulacije kako bismo napokon ugledali +. Nemojte se ljutiti ako ću imati hrpu pitanja
Bokic, slobodno nam se pridruzi i tipkaj sa nama.
Jesu li ti ciklusi redovni? znas otprilike kad ti je ovulacija?
A ciklusi su cca 27-30 dana. A za ovulaciju neznam, iskreno. Nisam prije pratila.
Joja ja ciklu pijem skroz do O, nekad odmah od 1dc nekad malo zaboravim pa krenem kasnije 😂 ali nije da popijem litru dnevno, nego 2, 3 deci… I evo nikad mi klomi nije stanjio endo, uvijek je bilo ok u kombinaciji s ciklom.
Moj raspored je cikla od 1dc do O, srz ananasa od 1dpo do 5dpo, aqua femina cijeli ciklus i andol iato cijeli ciklus, pa cemo vidjet sta ce sad bit 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Wonderwoman imas li inace uredne cikluse i pratis li bazalnu?jedino ti bazalna moze 100% potvrdit da si O. Mozda si imala pik ali ti naglo skoci i naglo padne pa se tako desilo.
Heeej... A ne pratim bazalnu jer nebi mogla svaki dan u isto vrijeme mjeriti pa mislim da nebi bili dobri rezultati
Ancy navijamo za twinse 🤞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Ancy navijamo za twinse 🤞
Hehehe rijeci ti se pozlatile! Ma neka bude jedno zivo i zdravo i ja sretna
Ja bi da prijavim još jedan 'simptom' one točkice kao pristići sto su inace po bradavicama ne znam kako se zovu haahha...inače su mi bas onako kao pristići i iste boje kao bradavice, i nisu se bas primjećivali nešto...sada su vise onako plosnati ili kako bi rekla nisu bas onako kao kuglice i crvene su boje pa se bas primjete...danas 6dpo
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Sortiraj odgovore
Najstariji