Mm radi kao životinja po cijeli dan, na poslu jede topli obrok pa na večer ne želi ništa drugo osim suhog. I to na poslu nije neki obrok za pohvalu i onda baš znam da mu fali masu vitamina i svega potrebnog u organizmu. I sad to treba s nečim pojačati. Ne znam ni sama, a da mu mućkam čudesa izbaciti će me kroz prozor 😂😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Ekstra, samo ću morati prebaciti u drugu bocu da ne vidi to senior. Boli ga jer se bliži 30. rođendan 😂😂😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Ooo curee 4ti dioo...pa moram priznat da sam ponosna 🥰
Nisam se odavno javljala pa me evo malo do vas! Kod mene bebica raste, sve je u redu, a vrijeme prolazi dosta brzo. Imam još mučnine pa čekam da posustanu. Želim Vam u ovo blagdansko vrijeme što drugo nego mećavu plusića 😍 Nadam se da ste mi sve dobro!

url=https://lilypie.com]
Ooo curee 4ti dioo…pa moram priznat da sam ponosna 🥰
Nisam se odavno javljala pa me evo malo do vas! Kod mene bebica raste, sve je u redu, a vrijeme prolazi dosta brzo. Imam još mučnine pa čekam da posustanu. Želim Vam u ovo blagdansko vrijeme što drugo nego mećavu plusića 😍 Nadam se da ste mi sve dobro!
Drago mi je da bebica dobro napreduje 🥰 cesto te se sjetim, jer ti si bila prva koja mi je odgovorila na moj komentar kad sam se priključila hehe 😊

👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Lucky koliko sam skuzila cijelo vrijeme te kapi pijes...ali budem provjerila sutra sad sam i ja stala pa razmisljam jesam li dobro to zapamtila 🤔 ocito od uzbudenja sto sam odreagirala na klomi nisam pozorno slusala😆
Mallla kako mi je drago sto si se javila i sto ste ti i bebica dobro 🙃 neka tako i ostane.
---
Sjetila sam se i nase chian nadam se da je i ona dobro!
Cure iz ZG i okolice, nadam se da ste sve dobro i zdravo 🙏
Cuvajte se.
Ja nemam sto pametno za prijaviti. M je pred kraj, cekam O pa da betoniramo 🎉
Cure koje su blizu O, sretno!
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
A i Bajo se vec neko vrijeme nije javila, nema testica da provlaci kroz filtere 😂 Bajo slat cu ti svoje lh pa analiziraj jel tamne da znam ocu li docekat O 😂
Jesi već piskila LH ili čekaš uzv?

👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Samo da pozelim dobrodoslicu novim curama 🥰 nadam se da cemo se sve tipkati na jesenskim bebama 🥰
Kod mene lh trakice jos miruju unatoč pocetku egg sluzi
Danas su na 25% umjesto jucerasnjih 18% 😂
Piskim i dalje 🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kod mene danas dosta iscjedka,pa sam radila lh čisto da me O ne iznenadi,naravno ništa. Još je preprerano 😆.
Sanjarka prati prati,čekamo tvoje trakice. Nekako su mi najljepše za vidjeti onako lijepe par dana 💗
Lucky ma samo troši, neće trebati za idući mjesec 🤞

👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Jutro!
Jutros je ipak mirnije nego jucer neka tako i ostane 😉😊
Jao lucky i ja se budim i vrtim ovih noci...temp mi je dosta niska...ne znam dal je tako uvijek bila ali bar cu onda skuziti skok kad dode do O 🤷🏼♀️
Ostale nadam se da ste dobro!
Tina jel ima jos kakvih simptoma?
Joja zoe kako ste?
Gdje nam je mattan?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji