Mm radi kao životinja po cijeli dan, na poslu jede topli obrok pa na večer ne želi ništa drugo osim suhog. I to na poslu nije neki obrok za pohvalu i onda baš znam da mu fali masu vitamina i svega potrebnog u organizmu. I sad to treba s nečim pojačati. Ne znam ni sama, a da mu mućkam čudesa izbaciti će me kroz prozor 😂😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Ekstra, samo ću morati prebaciti u drugu bocu da ne vidi to senior. Boli ga jer se bliži 30. rođendan 😂😂😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Ooo curee 4ti dioo...pa moram priznat da sam ponosna 🥰
Nisam se odavno javljala pa me evo malo do vas! Kod mene bebica raste, sve je u redu, a vrijeme prolazi dosta brzo. Imam još mučnine pa čekam da posustanu. Želim Vam u ovo blagdansko vrijeme što drugo nego mećavu plusića 😍 Nadam se da ste mi sve dobro!
url=https://lilypie.com]
Ooo curee 4ti dioo…pa moram priznat da sam ponosna 🥰
Nisam se odavno javljala pa me evo malo do vas! Kod mene bebica raste, sve je u redu, a vrijeme prolazi dosta brzo. Imam još mučnine pa čekam da posustanu. Želim Vam u ovo blagdansko vrijeme što drugo nego mećavu plusića 😍 Nadam se da ste mi sve dobro!
Drago mi je da bebica dobro napreduje 🥰 cesto te se sjetim, jer ti si bila prva koja mi je odgovorila na moj komentar kad sam se priključila hehe 😊
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Lucky koliko sam skuzila cijelo vrijeme te kapi pijes...ali budem provjerila sutra sad sam i ja stala pa razmisljam jesam li dobro to zapamtila 🤔 ocito od uzbudenja sto sam odreagirala na klomi nisam pozorno slusala😆
Mallla kako mi je drago sto si se javila i sto ste ti i bebica dobro 🙃 neka tako i ostane.
---
Sjetila sam se i nase chian nadam se da je i ona dobro!
Cure iz ZG i okolice, nadam se da ste sve dobro i zdravo 🙏
Cuvajte se.
Ja nemam sto pametno za prijaviti. M je pred kraj, cekam O pa da betoniramo 🎉
Cure koje su blizu O, sretno!
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
A i Bajo se vec neko vrijeme nije javila, nema testica da provlaci kroz filtere 😂 Bajo slat cu ti svoje lh pa analiziraj jel tamne da znam ocu li docekat O 😂
Jesi već piskila LH ili čekaš uzv?
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Samo da pozelim dobrodoslicu novim curama 🥰 nadam se da cemo se sve tipkati na jesenskim bebama 🥰
Kod mene lh trakice jos miruju unatoč pocetku egg sluzi
Danas su na 25% umjesto jucerasnjih 18% 😂
Piskim i dalje 🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kod mene danas dosta iscjedka,pa sam radila lh čisto da me O ne iznenadi,naravno ništa. Još je preprerano 😆.
Sanjarka prati prati,čekamo tvoje trakice. Nekako su mi najljepše za vidjeti onako lijepe par dana 💗
Lucky ma samo troši, neće trebati za idući mjesec 🤞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Jutro!
Jutros je ipak mirnije nego jucer neka tako i ostane 😉😊
Jao lucky i ja se budim i vrtim ovih noci...temp mi je dosta niska...ne znam dal je tako uvijek bila ali bar cu onda skuziti skok kad dode do O 🤷🏼♀️
Ostale nadam se da ste dobro!
Tina jel ima jos kakvih simptoma?
Joja zoe kako ste?
Gdje nam je mattan?
Sortiraj odgovore
Najstariji