Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kaća
    28. Prosinac 2020. 21:11

Mm radi kao životinja po cijeli dan, na poslu jede topli obrok pa na večer ne želi ništa drugo osim suhog. I to na poslu nije neki obrok za pohvalu i onda baš znam da mu fali masu vitamina i svega potrebnog u organizmu. I sad to treba s nečim pojačati. Ne znam ni sama, a da mu mućkam čudesa izbaciti će me kroz prozor 😂😂

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    28. Prosinac 2020. 21:24

Ekstra, samo ću morati prebaciti u drugu bocu da ne vidi to senior. Boli ga jer se bliži 30. rođendan 😂😂😂

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Mallla
    28. Prosinac 2020. 21:42

Ooo curee 4ti dioo...pa moram priznat da sam ponosna 🥰
    Nisam se odavno javljala pa me evo malo do vas! Kod mene bebica raste, sve je u redu, a vrijeme prolazi dosta brzo. Imam još mučnine pa čekam da posustanu. Želim Vam u ovo blagdansko vrijeme što drugo nego mećavu plusića 😍 Nadam se da ste mi sve dobro!

url=https://lilypie.com]

tina25
    28. Prosinac 2020. 21:58

Mallla

Ooo curee 4ti dioo…pa moram priznat da sam ponosna 🥰
    Nisam se odavno javljala pa me evo malo do vas! Kod mene bebica raste, sve je u redu, a vrijeme prolazi dosta brzo. Imam još mučnine pa čekam da posustanu. Želim Vam u ovo blagdansko vrijeme što drugo nego mećavu plusića 😍 Nadam se da ste mi sve dobro!

Drago mi je da bebica dobro napreduje 🥰 cesto te se sjetim, jer ti si bila prva koja mi je odgovorila na moj komentar kad sam se priključila hehe 😊

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Anchy_23 🌈 🌸
    28. Prosinac 2020. 22:08

Lucky koliko sam skuzila cijelo vrijeme te kapi pijes...ali budem provjerila sutra sad sam i ja stala pa razmisljam jesam li dobro to zapamtila 🤔 ocito od uzbudenja sto sam odreagirala na klomi nisam pozorno slusala😆
    Mallla kako mi je drago sto si se javila i sto ste ti i bebica dobro 🙃 neka tako i ostane.
    ---
    Sjetila sam se i nase chian nadam se da je i ona dobro!

3sreca
    28. Prosinac 2020. 22:33

Cure iz ZG i okolice, nadam se da ste sve dobro i zdravo 🙏
    Cuvajte se.
    Ja nemam sto pametno za prijaviti. M je pred kraj, cekam O pa da betoniramo 🎉
    Cure koje su blizu O, sretno!

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

danchy1990
    28. Prosinac 2020. 22:43

Lucky🍀

A i Bajo se vec neko vrijeme nije javila, nema testica da provlaci kroz filtere 😂 Bajo slat cu ti svoje lh pa analiziraj jel tamne da znam ocu li docekat O 😂

Jesi već piskila LH ili čekaš uzv?

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Sanjarka88
    28. Prosinac 2020. 23:29

Samo da pozelim dobrodoslicu novim curama 🥰 nadam se da cemo se sve tipkati na jesenskim bebama 🥰
    Kod mene lh trakice jos miruju unatoč pocetku egg sluzi 
    Danas su na 25% umjesto jucerasnjih 18% 😂
    Piskim i dalje 🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

danchy1990
    28. Prosinac 2020. 23:43

Kod mene danas dosta iscjedka,pa sam radila lh čisto da me O ne iznenadi,naravno ništa. Još je preprerano 😆.
    Sanjarka prati prati,čekamo tvoje trakice. Nekako su mi najljepše za vidjeti onako lijepe par dana 💗
    Lucky ma samo troši, neće trebati za idući mjesec 🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Prosinac 2020. 06:51

Jutro!
    Jutros je ipak mirnije nego jucer neka tako i ostane 😉😊
    Jao lucky i ja se budim i vrtim ovih noci...temp mi je dosta niska...ne znam dal je tako uvijek bila ali bar cu onda skuziti skok kad dode do O 🤷🏼‍♀️
    Ostale nadam se da ste dobro!
    Tina jel ima jos kakvih simptoma?
    Joja zoe kako ste?
    Gdje nam je mattan?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.