Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Prosinac 2020. 15:19

Pokloncic  kaze da je ostala T zadnji put, i da je drzala noge u zraku nakon odnosa dugo, e to moram probat ovaj mjesec, to mi je jos preostalo😂

28. Prosinac 2020. 15:22

Reci cu muzu da me primi za noge i protrese😂😂😂😂

Anchy_23 🌈 🌸
    28. Prosinac 2020. 15:25

zoe_r

Pokloncic kaze da je ostala T zadnji put, i da je drzala noge u zraku nakon odnosa dugo, e to moram probat ovaj mjesec, to mi je jos preostalo😂

E a sto se tog tice noga u zraku...Kad sam 1 put ostala T kad smo zavrsili ustala sam se istog momenta i otisla na wc i tamo jos sjedila malo i onda se otusirala...jer ne volim kad mi poslije izade taj visak vojnika. Znaci..ni to nije potrebno 
    Eto mislim da se bas bas treba sve poklopiti i mozda stvarno ne treba toliko misliti i kombinirati! Al ajd ti reci mom mozgu 

WonderWoman
    28. Prosinac 2020. 15:31

🌈

zoe_r

Pokloncic kaze da je ostala T zadnji put, i da je drzala noge u zraku nakon odnosa dugo, e to moram probat ovaj mjesec, to mi je jos preostalo😂

E a sto se tog tice noga u zraku…Kad sam 1 put ostala T kad smo zavrsili ustala sam se istog momenta i otisla na wc i tamo jos sjedila malo i onda se otusirala…jer ne volim kad mi poslije izade taj visak vojnika. Znaci..ni to nije potrebno
    Eto mislim da se bas bas treba sve poklopiti i mozda stvarno ne treba toliko misliti i kombinirati! Al ajd ti reci mom mozgu

Tako sam isto i ja prvi put😂😂😂 

🙋‍♀️ 34god.,sve u redu (AMH 43,3/2022.)
    🙋‍♂️33god., asthenozoo(1/23)
    🙏🤞🤰 ljeto 2020., aktivnije jesen 2020.I dalje u iščekivanju. 🏨BetaPlus
    4/2023-1.postupak, aspiracija, transfer 19.4.2023 ⛔, 2 ⭐⭐
    5/2023-FET, prirodni⛔, ostala⭐
    11/2023 - FET, stimulirani (Estrofem) 🤞, 10dnt➕, beta1-158,5, beta2-359

28. Prosinac 2020. 15:33

Lucky dodat cemo i to u rutinu, dolje u potpis: poslije odnosa visim s lustera 30 min😂😂
    -
    Ancy ma nema nikaakvih pravila, to izludjuje, doslovno se sve zvijezde moraju poklopiti. Ja uvijek inace isto tako, odma bjezim u wc, pa reko mozda je to, mozda bi mogla malo noge podici da se ulije di treba🤣

Anchy_23 🌈 🌸
    28. Prosinac 2020. 15:37

zoe_r

Lucky dodat cemo i to u rutinu, dolje u potpis: poslije odnosa visim s lustera 30 min😂😂
    -
    Ancy ma nema nikaakvih pravila, to izludjuje, doslovno se sve zvijezde moraju poklopiti. Ja uvijek inace isto tako, odma bjezim u wc, pa reko mozda je to, mozda bi mogla malo noge podici da se ulije di treba🤣

Sve treba probati slazem se  

Pokloncic13
    28. Prosinac 2020. 16:06

Drage moje,kak ste kaj? Mi smo malo zgibali van županije tako da nismo ništa osjetili,ali moji bome jesu,blizu epicentra 😏
    Put me nije spriječio da nosim trakice sa sobom,8dc al je još mrtva priroda na Plavima,sluz se povećava i to je to 🤷‍♀️
    Tko ono mora pisnuti hcg?

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

• Jana85
    28. Prosinac 2020. 17:43

Bokic svima! 

Jedno pitanje, u subotu su mi bile dvije crtice jednake vidljive na ovulacijskom testu, jucer takodjer, oba dana smo imali odnose, danas reda radi jos jednom idem napraviti ovulacijski test i ponovo su dvije crtice jednako vidljive.

Znaci li to da ovulacija jos nije bila?

IVF 9.mj ako ne uspije do tada.

Anchy_23 🌈 🌸
    28. Prosinac 2020. 17:52

Pokloncic13

Drage moje,kak ste kaj? Mi smo malo zgibali van županije tako da nismo ništa osjetili,ali moji bome jesu,blizu epicentra 😏
    Put me nije spriječio da nosim trakice sa sobom,8dc al je još mrtva priroda na Plavima,sluz se povećava i to je to 🤷‍♀️
    Tko ono mora pisnuti hcg?

Bas smo slabe sa plusicima nadam se da ce nam uskoro pasti kisa plusica. Ja isto krecem od sutra u piskenje lh i hvatanje pika!

Anchy_23 🌈 🌸
    28. Prosinac 2020. 17:56

Jana85

Bokic svima!

Jedno pitanje, u subotu su mi bile dvije crtice jednake vidljive na ovulacijskom testu, jucer takodjer, oba dana smo imali odnose, danas reda radi jos jednom idem napraviti ovulacijski test i ponovo su dvije crtice jednako vidljive.

Znaci li to da ovulacija jos nije bila?

Najbolje nam stavi slicicu pa da vidimo evo link prekk kojeg uploudas sliku https://imgbb.com
    Tvoja crtica mora biti jednako tamna cak i tamnija od testne da bi to bio pik!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.