Pokloncic kaze da je ostala T zadnji put, i da je drzala noge u zraku nakon odnosa dugo, e to moram probat ovaj mjesec, to mi je jos preostalo😂
Pokloncic kaze da je ostala T zadnji put, i da je drzala noge u zraku nakon odnosa dugo, e to moram probat ovaj mjesec, to mi je jos preostalo😂
E a sto se tog tice noga u zraku...Kad sam 1 put ostala T kad smo zavrsili ustala sam se istog momenta i otisla na wc i tamo jos sjedila malo i onda se otusirala...jer ne volim kad mi poslije izade taj visak vojnika. Znaci..ni to nije potrebno
Eto mislim da se bas bas treba sve poklopiti i mozda stvarno ne treba toliko misliti i kombinirati! Al ajd ti reci mom mozgu
E a sto se tog tice noga u zraku…Kad sam 1 put ostala T kad smo zavrsili ustala sam se istog momenta i otisla na wc i tamo jos sjedila malo i onda se otusirala…jer ne volim kad mi poslije izade taj visak vojnika. Znaci..ni to nije potrebno
Eto mislim da se bas bas treba sve poklopiti i mozda stvarno ne treba toliko misliti i kombinirati! Al ajd ti reci mom mozgu
Tako sam isto i ja prvi put😂😂😂
🙋♀️ 34god.,sve u redu (AMH 43,3/2022.)
🙋♂️33god., asthenozoo(1/23)
🙏🤞🤰 ljeto 2020., aktivnije jesen 2020.I dalje u iščekivanju. 🏨BetaPlus
4/2023-1.postupak, aspiracija, transfer 19.4.2023 ⛔, 2 ⭐⭐
5/2023-FET, prirodni⛔, ostala⭐
11/2023 - FET, stimulirani (Estrofem) 🤞, 10dnt➕, beta1-158,5, beta2-359
Lucky dodat cemo i to u rutinu, dolje u potpis: poslije odnosa visim s lustera 30 min😂😂
-
Ancy ma nema nikaakvih pravila, to izludjuje, doslovno se sve zvijezde moraju poklopiti. Ja uvijek inace isto tako, odma bjezim u wc, pa reko mozda je to, mozda bi mogla malo noge podici da se ulije di treba🤣
Lucky dodat cemo i to u rutinu, dolje u potpis: poslije odnosa visim s lustera 30 min😂😂
-
Ancy ma nema nikaakvih pravila, to izludjuje, doslovno se sve zvijezde moraju poklopiti. Ja uvijek inace isto tako, odma bjezim u wc, pa reko mozda je to, mozda bi mogla malo noge podici da se ulije di treba🤣
Sve treba probati slazem se
Drage moje,kak ste kaj? Mi smo malo zgibali van županije tako da nismo ništa osjetili,ali moji bome jesu,blizu epicentra 😏
Put me nije spriječio da nosim trakice sa sobom,8dc al je još mrtva priroda na Plavima,sluz se povećava i to je to 🤷♀️
Tko ono mora pisnuti hcg?
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Bokic svima!
Jedno pitanje, u subotu su mi bile dvije crtice jednake vidljive na ovulacijskom testu, jucer takodjer, oba dana smo imali odnose, danas reda radi jos jednom idem napraviti ovulacijski test i ponovo su dvije crtice jednako vidljive.
Znaci li to da ovulacija jos nije bila?
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
Drage moje,kak ste kaj? Mi smo malo zgibali van županije tako da nismo ništa osjetili,ali moji bome jesu,blizu epicentra 😏
Put me nije spriječio da nosim trakice sa sobom,8dc al je još mrtva priroda na Plavima,sluz se povećava i to je to 🤷♀️
Tko ono mora pisnuti hcg?
Bas smo slabe sa plusicima nadam se da ce nam uskoro pasti kisa plusica. Ja isto krecem od sutra u piskenje lh i hvatanje pika!
Bokic svima!
Jedno pitanje, u subotu su mi bile dvije crtice jednake vidljive na ovulacijskom testu, jucer takodjer, oba dana smo imali odnose, danas reda radi jos jednom idem napraviti ovulacijski test i ponovo su dvije crtice jednako vidljive.
Znaci li to da ovulacija jos nije bila?
Najbolje nam stavi slicicu pa da vidimo evo link prekk kojeg uploudas sliku https://imgbb.com
Tvoja crtica mora biti jednako tamna cak i tamnija od testne da bi to bio pik!
Sortiraj odgovore
Najstariji