Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Ožujak 2021. 08:38

Tina snadji seee nekako, nemoj nas drzat u neizvijesnosti🤭🤞🏻🍀

04. Ožujak 2021. 08:40

Hahaha...
    Anitram i Bajo ja sam upravo zato napravila sinoc CB da vidim jel ce i meni pokazat evaporacijsku,pojavilo se nesto unutar 10min,jos sam ga danas pregledala i isto je kao i sinoc pa sad ne znam,ali bas zato sto svi govore da plavi ne valjaju,odlucila sam isprobat jel ce i meni pokazat nesto 😂..skuzila sam da mi je uvijek i LH bolje reagirala pod kraj dana nego popodne 🤷‍♀️ Osim ako nikako ne bi pisala ujutro pa bi popodne oko 13,onda je znalo pokazat nesto,a sad ne znam..uglavnom evo danasnjih testica,profiltriranih i nefiltriranih hahaha🙈
    Uzivajte u bjelini 😄

Lucky ne sekiraj se,ovih mi je jos ostalo i imam i duchesse spreman 🤣

tina25
    04. Ožujak 2021. 08:40

Lucky🍀

Znaci Joja, Hope i Tina ocekujem najkasnije sutra ujutro od svake jos jedan testic i ne zelim cut da nemate niti jedan doma 🤫

Trenutno stvarno nemam hahaha, ali popodne idem kupiti obavezno...pa ne znam jel da ga napravim danas popodne ili ujutro?

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

04. Ožujak 2021. 08:41

Joja,ja sam nocas oko 1 digla se i isla na wc,naiskap popila pola litre vode,znam kako ti je,popila ujutro i na putu do posla usta suha suha 🙈🤷‍♀️ Razumijem teee!

Joja 🙏
    04. Ožujak 2021. 08:43

Evo i mog kineza.
    Hope ne znam jel to od vina al nije bas da sam tako puno popila ahaha osjecam se bas mamurno.... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

04. Ožujak 2021. 08:50

Hope koliko god se trudila bas ne uspjevam nista ulovit🧐🧐 ali ponovi svakako sutra.☺️
    Joja na tvome vidim sjenu, sutra frer svakako🤞🏻 

Joja 🙏
    04. Ožujak 2021. 08:52

zoe🌸

Hope koliko god se trudila bas ne uspjevam nista ulovit🧐🧐 ali ponovi svakako sutra.☺️
    Joja na tvome vidim sjenu, sutra frer svakako🤞🏻

Uzivo se vise vidi (nisam stigla pazljivije slikat) al nije roza uopce... Sutra frer i to je to.. pokusat cu ne gledat vise ovaj cirkus od testa ahhahaha... 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joja 🙏
    04. Ožujak 2021. 08:52

Zoe jesu tebi stigli nalazi?

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

04. Ožujak 2021. 08:55

Joja zvala sam labos, kaze najranije sutra, pa se nadam sutra popodne da ce bit🤞🏻 Cim stigne nalaz stavim tu na analizu😁

Kaća
    04. Ožujak 2021. 08:56

Je je hopsanje je u tijeku. Poslat ću ga u bolnicu, sinoć je morao uzet predah sat vremena. Kaže koljenima sam ga izudarala u rebra nije mogao disati hahhahahaha ubit ću ga prije nego mi bebu napravi 😂😂 
    Tina piški!!! 
    Maki sretno, javljaj se 
    Malala baš mi je drago vidit pozitivnu promjenu emocija. Vjerojatno će ti dat štopericu, da tempiranju za u ponediljak. Sretno 🥰🥰

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.