Joja iste smo hahah 😂 meni se temp isto drzi visoko,naravno nakon onog cb sinoc isla sam radit i onda mi se ucinilo ko da sam vidla,pa kasnije opet nisam,ali jutros sam radila od 25 a sinoc od 10..e sad jel to isto igra ulogu i kakvu to ne znam 🤷♀️
Tina podrzavam druge i trk u ljekarnu po test,samo neka ima crvene crte 🤣
malala nadam se da ces uspijet obavit to u ponedjeljak 🙏🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Jutro cure, bila sam odsutna ovih dana pocela sam raditi ponovo puno radno vrijeme pa sam smorena totalno. Danas u 13h imam termin za HSG pa drzite mi fige 🤞 Javljam vam utiske kad prodje. Curkama koje love plusice zelim puno srece 🙏
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Mogu otići tek popodne, sada nikako...valjda ču izdržati hehe
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Joja iste smo hahah 😂 meni se temp isto drzi visoko,naravno nakon onog cb sinoc isla sam radit i onda mi se ucinilo ko da sam vidla,pa kasnije opet nisam,ali jutros sam radila od 25 a sinoc od 10..e sad jel to isto igra ulogu i kakvu to ne znam 🤷♀️
Tinapodrzavam druge i trk u ljekarnu po test,samo neka ima crvene crte 🤣
malalanadam se da ces uspijet obavit to u ponedjeljak 🙏🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Igra. Najbolje ti je sada navecer testirat buduci si tako krenula jer ces tada najbolje vidit progresiju testa. Kod nekih zena se pokaze da navecer imaju vecu koncentraciju od jutra. Bar je tako kod mene 😄. Drzim ti 🤞🤞🤞🤞da bude prava pluscina
Jutro cure, bila sam odsutna ovih dana pocela sam raditi ponovo puno radno vrijeme pa sam smorena totalno. Danas u 13h imam termin za HSG pa drzite mi fige 🤞 Javljam vam utiske kad prodje. Curkama koje love plusice zelim puno srece 🙏
Sretno i 🤞
Luck je si sigurna da se nije jedan od 6 dana prije O nije probio😜😘
Hope stavi tes( poucena Martininim cb ne komentiram ih)
Jojadok ne dođe gospođa nista nije gotovo.
Zoe🥰🥰🥰🥰🥰
Eh zelim vam da sto prije sve odete na drugu temu 🤰
A ja sam još uvijek u komadu 😘😘🥰
Maki sretno i svakako nam javi za hsg kako je prosao, drzim fige da su prohodni
Bajo jos si nam u komadu hehe sitno sitno brojis, to ce sad svaki cas Zelim ti expresan porod
Bajo 💐🌹
Hope ja sjene ne racunam uopce jer na svakom vidim sjenu. Al svakom ahahhaha.... Super ti je tempica. Drzim ti najvece fige na svijetu 🤞
Maki sretno i javljaj sve 😘
Anitram jel ima kakvih simptoma ?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Dobro jutro zenice🥰
_
Hope i Joja 🤞🏻🤞🏻 Nista nije gotovo💪🏻
Pokloncic jesi danas piskila??
Maki sretno🍀 javi nam dojmove😘
_
Bajo za cas ce ta curica stic🥰🥰 javi nam i sretno na porodu🍀
Cure... Imam opet pitanjce.... Jel mogu velike kolicine tekucine navecer razrijedit jutarnju pisku hehee... Popila sam tri gemista pa poslje bar litru tekucine prije spavanja i onda sam se jos usred noci budila i popila dvije case na eks lool zedna sam ko graba.... Usta suha uzas... Ko da nista ne pijem.... Boli me i grlo, curi nos. Izgleda da sam se prehladila.
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji