Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Ožujak 2021. 21:30

Antonela122🐘🌠

Ja sam stara Tonka122,4dpo sam ko ima pis party hcg slj tjedan samnom?😁

Hope definitivno pisni jos sutra ujutro,meni se ev crtica javila s cb bas oko 10,15min nakon pisanja,bas taj test sta ti imas i zamjerio mi se dao mi laznu nadu,a s onim cb sta ide u plus taj mi nikad nije bacao laznu sjenu,makar ovo na slici kod tebe mi cak i ne izgleda bas ko ev,nesto izmedu,definitivno sutra ujutro utvrdit gradivo ili dns ak imas kakvog kinezica

Jaaaaa...danas sam 5dpo 🤭🤭

• anaid
    03. Ožujak 2021. 21:35

Eto a ja 3 :) jos jedna 3 dan, mislim da lucky ? Ili joja ? Jedna je... bit ce pisnja,bit ce 😂😂 ima da je kisa pluseva, makar ja nemam bas neki osjecaj... tj neznam ali fakat ja ta dva puta, jednoazavno sam znala...sad nis od toga filinga 😏

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Antonela122🐘🌠
    03. Ožujak 2021. 21:50

Znaci ima nas wuhuuu,jos i Doris je tu negdje bit ce zanimljiv slj tjedan bome🤗

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Antonela122🐘🌠
    03. Ožujak 2021. 21:52

Lucky🍀

Lucky ne piski, nije imala dozvolu za hopsanje, ceka M pa ide u nove pobjede 💪🏼 ja navijam za vase 🤞🏻🍀

Ti mozes pisnut iz solidarnosti da probis led,znamo da si naoruzana s testicima do zuba😄

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

03. Ožujak 2021. 21:57

Joja sutra je cetvrtak i ocekujem tvoj testic ujutro😝 rekla si da imas jednog kineza🤭
    Hope ujutro opet🤞🏻🤞🏻 Drzim fige da tamni ta sjenica🥳🥳 bas je zeznut taj CB. Meni nije bacio evap, ali znam da tu dosta cura je pa ga treba uzet s rezervom😁

Anchy_23 🌈 🌸
    03. Ožujak 2021. 22:03

Ispisale smo 1000 stranica bome smo brbljave ☺😊
    Nadam se da ce sutra biti pozitivnih testica ili bar koja sjenica 🍀🤞

Antonela122🐘🌠
    03. Ožujak 2021. 22:24

Lucky🍀

Antonela122🐘🌠

Lucky🍀

Lucky ne piski, nije imala dozvolu za hopsanje, ceka M pa ide u nove pobjede 💪🏼 ja navijam za vase 🤞🏻🍀

Ti mozes pisnut iz solidarnosti da probis led,znamo da si naoruzana s testicima do zuba😄

Pa pisnula sam prekjucer 3 hcg-a i 1 lh 😂 da otvorim sezonu 😂😂 dosta je od mene za ovaj ciklus

Da da ,zab sam, istina ,posteno posteno😊😊😉

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

Kaća
    04. Ožujak 2021. 07:05

Dobro jutro trudilice. Jeste se naspavale?

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Anchy_23 🌈 🌸
    04. Ožujak 2021. 07:28

Jutro!
    I mene su smorili snovi...gledali smo nkakvu mini krim seriju na netflixsu radnja u hotelu cecil i nestanak djevojke u tom hotelu, preporucam ko voli tako nesto po istinitim dogadajima . Samo sam sanjala gluposti zbog toga haha
    Lucky to ponavljas bris jelda?
    Kaća kako si ti ? Jel hopsanje u tijeku? 

04. Ožujak 2021. 07:31

Jutro curke!
    Ne mogu docekat sutra 17h da je vikend 😓 ja isto imala neke divlje snove nekakva trazenja,bjezanja i umorio me san totalno 😂
    Lucky sretno kod ginicaaaa 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.