Ja sam stara Tonka122,4dpo sam ko ima pis party hcg slj tjedan samnom?😁
Hope definitivno pisni jos sutra ujutro,meni se ev crtica javila s cb bas oko 10,15min nakon pisanja,bas taj test sta ti imas i zamjerio mi se dao mi laznu nadu,a s onim cb sta ide u plus taj mi nikad nije bacao laznu sjenu,makar ovo na slici kod tebe mi cak i ne izgleda bas ko ev,nesto izmedu,definitivno sutra ujutro utvrdit gradivo ili dns ak imas kakvog kinezica
Jaaaaa...danas sam 5dpo 🤭🤭
Eto a ja 3 :) jos jedna 3 dan, mislim da lucky ? Ili joja ? Jedna je... bit ce pisnja,bit ce 😂😂 ima da je kisa pluseva, makar ja nemam bas neki osjecaj... tj neznam ali fakat ja ta dva puta, jednoazavno sam znala...sad nis od toga filinga 😏
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Znaci ima nas wuhuuu,jos i Doris je tu negdje bit ce zanimljiv slj tjedan bome🤗
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Lucky ne piski, nije imala dozvolu za hopsanje, ceka M pa ide u nove pobjede 💪🏼 ja navijam za vase 🤞🏻🍀
Ti mozes pisnut iz solidarnosti da probis led,znamo da si naoruzana s testicima do zuba😄
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Joja sutra je cetvrtak i ocekujem tvoj testic ujutro😝 rekla si da imas jednog kineza🤭
Hope ujutro opet🤞🏻🤞🏻 Drzim fige da tamni ta sjenica🥳🥳 bas je zeznut taj CB. Meni nije bacio evap, ali znam da tu dosta cura je pa ga treba uzet s rezervom😁
Ispisale smo 1000 stranica bome smo brbljave ☺😊
Nadam se da ce sutra biti pozitivnih testica ili bar koja sjenica 🍀🤞
Lucky ne piski, nije imala dozvolu za hopsanje, ceka M pa ide u nove pobjede 💪🏼 ja navijam za vase 🤞🏻🍀
Ti mozes pisnut iz solidarnosti da probis led,znamo da si naoruzana s testicima do zuba😄
Pa pisnula sam prekjucer 3 hcg-a i 1 lh 😂 da otvorim sezonu 😂😂 dosta je od mene za ovaj ciklus
Da da ,zab sam, istina ,posteno posteno😊😊😉
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dobro jutro trudilice. Jeste se naspavale?
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Jutro!
I mene su smorili snovi...gledali smo nkakvu mini krim seriju na netflixsu radnja u hotelu cecil i nestanak djevojke u tom hotelu, preporucam ko voli tako nesto po istinitim dogadajima . Samo sam sanjala gluposti zbog toga haha
Lucky to ponavljas bris jelda?
Kaća kako si ti ? Jel hopsanje u tijeku?
Jutro curke!
Ne mogu docekat sutra 17h da je vikend 😓 ja isto imala neke divlje snove nekakva trazenja,bjezanja i umorio me san totalno 😂
Lucky sretno kod ginicaaaa 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji