Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kaća
    08. Siječanj 2021. 11:22

Tonkica čim ti pokažu život trakice skoči na mm i ne skidaj se s njega dok ne izblijede opet. Uživaj kako kaže moja kolegica dok se ne budeš morala sakrivati za odnose po WC-u zbog djece 😂 
    Mi smo jedino uhvatili neku naviku jutarnjeg hopsanja, dok se vojnici odmore i budu u punoj snazi. 
    Što se tiče testiranja najbolje je tokom dana, između 10 i 20h ako se ne varam. I min 4 sata "skupljanja" urina uz minimalan unos tekućine. Pa ti sebi onda vrijeme testiranja rasporedi kako tebi paše 
    Tina najbolje je odma vidit na čemu ste i onda možeš i reagirati 
    Joja tako sam i ja računala pa prošli mjesec malo prikočila da ih mogu duže koristit.

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    08. Siječanj 2021. 11:44

Lucky🍀

Tanja79

Mart21ina🌈
    Našla sam premom, ovaj drugi je isto ok ali zakucava i koči. Thnx
    Inace, juce objasnjavam muzu trakice, i kazem, vidis ove jake 2 crte, to znaci da trebamo udarnicki da se potrudimo danas…. A on će… Meni sve te crtice iste, ajd ujutro cemo, sad sam koma, ne mogu bas tako na dugme. Ja 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯
    I cure, kad pocinjete sa hcg testovima… Koliko dana posle pika?

Naucit ce dragi (kao i nasi) da kad trakica kaze akcija da mora bit akcija 😂😂 kad se ja sjetim prvog ciklusa s trakicama, jos smo se i posvadali, jer oni ne shvacaju i ne znaju kako funkcionira nase tijelo, da nismo stalno plodne nego sam tih nekoliko dana, onda sam nam napunila kadu, i uz tu opustajucu atmosferu mu polako objasnila kako to kod nas ide i da su kljucna ta 2, 3 dana…onda mu je sve bilo jasnije. Istina, bolje je spontano, ali kad se trudis mjesecima nekad jednostavno moras stisnut zube i u akciju 🤷🏻‍♀️
    Sto se hcg testova tice, nije ih dobro radit prerano, ali mi ovdje nismo normalne pa nekad pisnemo i 8dpo 😂😂😂 ali realno prije 12dpo nista ionako nije sigurno, osim ako imas dobre simptome, onda cemo te sve nagovarat da pisnes 🤭🤭

Joj isto, 🤣🤣 preksinoć se posvadjali, spavaće on na kauču, ja razmišljam kako da se oplodim sama 🙈🙈da mi ne prodje pik. Sutradan sam mu objasnila al vidim da  opet ne shvata da je svaki sat bitan.
    Testove sam narucila od kineza 50kom tako da, pocecu i ja onda 8,9 dan ako stignu do tad.😁

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Sanjarka88
    08. Siječanj 2021. 12:10

Kaća

Sviđa mi se lista ovaj mjesec. Baš smo se lipo poredale. Svaki dan će bit hcg i nadam se kiša pluseva.

🙏🙏🙏🙏🙏

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Kaća
    08. Siječanj 2021. 12:10

Ancioo najbolja taktika za ciljane odnose. Osim ako nije mrtva umoran, al ono "spavam na nogama umoran" dovoljno je da prođem gola kraj njega. A prošli mjesec ja mu govorim "uhvatila sam peak" a on će meni "uuuuu nemoj me toliko napaljivat" onako sarkastično 😂 naravno ja ga otkačim. A ovaj mjesec je već sama pitao i to tokom odnosa "kolike su nam danas šanse za bebu" Reko samo navali hahahhahahahhaha

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    08. Siječanj 2021. 12:15

anci000 🔜🤰🏼

Tanja79

Lucky🍀

Tanja79

Mart21ina🌈
    Našla sam premom, ovaj drugi je isto ok ali zakucava i koči. Thnx
    Inace, juce objasnjavam muzu trakice, i kazem, vidis ove jake 2 crte, to znaci da trebamo udarnicki da se potrudimo danas…. A on će… Meni sve te crtice iste, ajd ujutro cemo, sad sam koma, ne mogu bas tako na dugme. Ja 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯
    I cure, kad pocinjete sa hcg testovima… Koliko dana posle pika?

Naucit ce dragi (kao i nasi) da kad trakica kaze akcija da mora bit akcija 😂😂 kad se ja sjetim prvog ciklusa s trakicama, jos smo se i posvadali, jer oni ne shvacaju i ne znaju kako funkcionira nase tijelo, da nismo stalno plodne nego sam tih nekoliko dana, onda sam nam napunila kadu, i uz tu opustajucu atmosferu mu polako objasnila kako to kod nas ide i da su kljucna ta 2, 3 dana…onda mu je sve bilo jasnije. Istina, bolje je spontano, ali kad se trudis mjesecima nekad jednostavno moras stisnut zube i u akciju 🤷🏻‍♀️
    Sto se hcg testova tice, nije ih dobro radit prerano, ali mi ovdje nismo normalne pa nekad pisnemo i 8dpo 😂😂😂 ali realno prije 12dpo nista ionako nije sigurno, osim ako imas dobre simptome, onda cemo te sve nagovarat da pisnes 🤭🤭

Joj isto, 🤣🤣 preksinoć se posvadjali, spavaće on na kauču, ja razmišljam kako da se oplodim sama 🙈🙈da mi ne prodje pik. Sutradan sam mu objasnila al vidim da opet ne shvata da je svaki sat bitan.
    Testove sam narucila od kineza 50kom tako da, pocecu i ja onda 8,9 dan ako stignu do tad.😁

nemoj mu ni govorit, neko se bacis u akciju zavodenja- zavedi me razvedi me, mi prvi ciklus: ja isto tako navalila ajde ajde ajde i ajde on nekako, drugi ciklus nisam mu nista govorila i opa plusic

kazem zavedi me razvedi me : poslije O odmaranje 🤣🤣
    Par dana nakon pitam ja njega jesi skuzio kad je bio pik, on gleda blijedo u mene kaze zavela si me nisam nista primjetio, zavrsilo je kako je i bas je jucer rekao, ajmo opet tako ti zavodi da ja ne primjetim, meni kad kazes moramo meni je odmah pritisak, pao je dogovor i nema on pojma da sam ja pocela vec trakice piskiti 🤣

Hahhahahah,  bravo. Ni ne zna šta ga je snaslo. Psihologija, ko sa decom...
    Ja sam koristila zadnjih god.dana mini mikroskop Maybe baby, al uopste nisam zadovoljna a u apoteci mi zena bas nahvalila

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Kaća
    08. Siječanj 2021. 12:17

Tako ni mom nije bilo čudno šta sam se probudila prije njega u 5 u jutro, da ga "probudim" 
    Zadnje na pameti mu bila ovulacija, totalno se uživio. Večer prije je zaspao od umora na kauču. Reko neću ga forsirati jadan ne zna kako se zove, al u jutro mu ne gine. 😂

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

enaaa1
    08. Siječanj 2021. 12:26

M i ja se dogovorimo da ovaj mjesec ispratimo ovulaciju i da probamo, dan pred O ga ukoce ledja😂😂 ali nismo odustajali, vidjecemo sta ce bit 😅

08. Siječanj 2021. 12:41

moj M toliko jako želi bebu da me sam pita, kad su plodni dani da si napravim dijete🤣 ne skrivam od njega trakice ni aplikacije koje imam, ali on stvarno tome ne pridaje nikakvu paznju, on mozda misli da sve zene na svijetu tako hahah.😂
    Ali eto on radi cesto u inozemstvu pa nas to koči.🙈
    -
    A kod mene naznaka O još uvijek nema, ja sam ko Anchy, lijeni jajnici. Ne ocekujem ju prije 18dc, morat cu se pomaknuti na listi odbrojavanja🙄

Pokloncic13
    08. Siječanj 2021. 12:44

Dobar dan curke,sin me počastio dužim spavanjem pa sam i ja sebe 🙊
    Prijavljujem erupciju prištića na licu! Inače mi se pojave jedan dva prije menge,ovo je ne znam kaj 😳🤷‍♀️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Tonkica111
    08. Siječanj 2021. 12:48

zoe_r

moj M toliko jako želi bebu da me sam pita, kad su plodni dani da si napravim dijete🤣 ne skrivam od njega trakice ni aplikacije koje imam, ali on stvarno tome ne pridaje nikakvu paznju, on mozda misli da sve zene na svijetu tako hahah.😂
    Ali eto on radi cesto u inozemstvu pa nas to koči.🙈
    -
    A kod mene naznaka O još uvijek nema, ja sam ko Anchy, lijeni jajnici. Ne ocekujem ju prije 18dc, morat cu se pomaknuti na listi odbrojavanja🙄

Pa evo u mene tek počele trakice tamniti a danas mi 19.dc...koji je tebi dc? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.