Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LHBaby1
    20. Veljača 2021. 13:02

Lucky trk u ljekarnu po spricu i kutijicu i iskoristi pik 🤣🙈

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

Anchy_23 🌈 🌸
    20. Veljača 2021. 13:50

Lucky🍀

Anchy 9.2. Sam bila na uzvu, skoro pa ista stvar kao i prosli put, ovaj out je jos malo ranije pik, 3 il 4 dana
    Lhbaby imam od jadrankine otipine onu kapaljku, jel moze s tim 😂😂😂

Pa da to je taman to. Tad se nista nije moglo vidjeti. Folikuli rastu cca 2 mm po danu tad je krenuo rasti i evo na 23 dc O 💪

20. Veljača 2021. 13:50

Evo Lucky samo pikcine kako ih ne moze iskoristiti,dok kod mene placi majko moja🤣

Dakle obje vrste testova su poredane odozgo na dolje redoslijedom sinoc/danas oko 12:15...mislim da plasticni bolje reagira na urin u rano podne,a trakica predvecer..i osjecam desni jajnik...po plasticnom mi izgleda kao da se uskladio sa simptomima jajnika,al trakica mi u aplikaciji kaze razina “Low 4%” 🙄🙄 vidjet cemo veceras 😁

20. Veljača 2021. 16:40

https://ibb.co/zfRTDzv nenadano sam našla još jednu lh trakicu i živo me zanimalo šta kaže sad na 7 DPO 😂 nadam se ➕ kaoo i sve vii aal simptomaa nemam, ne boli me ništa, tu i tamo osjetim jajnike  al niš spešl.  🤷

Joja 🙏
    20. Veljača 2021. 17:25

SweetDream

https://ibb.co/zfRTDzv nenadano sam našla još jednu lh trakicu i živo me zanimalo šta kaže sad na 7 DPO 😂 nadam se ➕ kaoo i sve vii aal simptomaa nemam, ne boli me ništa, tu i tamo osjetim jajnike al niš spešl. 🤷

Super izgleda za 7dpo. Kad planiras piskit hcg?

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

20. Veljača 2021. 17:33

Joja💙

SweetDream

https://ibb.co/zfRTDzv nenadano sam našla još jednu lh trakicu i živo me zanimalo šta kaže sad na 7 DPO 😂 nadam se ➕ kaoo i sve vii aal simptomaa nemam, ne boli me ništa, tu i tamo osjetim jajnike al niš spešl. 🤷

Super izgleda za 7dpo. Kad planiras piskit hcg?

Planiram ga pisnit na 10 DPO. 

20. Veljača 2021. 18:31

Sto bi nas Zera rekao “ona dolazi,jednostavno osjetim” 😄 najavljujem polako dolazak zeljno ocekivaneeee 🙃

Prognoziram sutra pik, a u utorak najkasnije O...nastavljamo s testiranjem 😁 e i da,ove su napravljene sad oko 18 🙋🏼‍♀️☺️🥳🥳🥳🥳

20. Veljača 2021. 18:34

SweetDream

Ja bi rekla da ti je O bila 14.2. I danas si onda 6DPO 🙈 cisto da se nade dan vise za plusic ☺️☺️☺️ Odbrojavamoooo zajedno,neki do plusica a neki do ovulacije,bitno da se nesto odbrojava,cekamo,nadajmo se,pozitivan testic 🤞🏻🤞🏻🤞🏻☺️

Loza 💙😇
    20. Veljača 2021. 18:51

Hope imam teoriju da bi se trebala baciti u akciju večeras 😁😁

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

20. Veljača 2021. 18:55

Luckyyyy pa ti si tu ovulaciju ozbiljno shvatila,cak si postala i vlazna kako trebaaaa! Neka neka,a cuj..mozda da jedan brzinski bacite onako,3-4 puta unutra van,sumnjam bas da bi to bilo pogubno zanikoga od vas,a dok se to lijepo implantira vec je bestija ubijena? Samo jedna od teorija illitiga prijedloga? Steta za tu pikcinu da se propusti 😱 a moje tamne lijepo polako kako treba,ajde bar da jednom nije nagli pik 😅
    t.loza dobra teorija aliiii ne jos,malo je ranooo,rade bi ujutro kad su vojnici odmorni,brzi i na super temperaturi u pogonu najvece snage,ali vidjet cemoooo ☺️☺️☺️☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.