Kaća pa baš mi je čudno da su ti rekli da moraš noćiti tamo... kako i LHBaby kaže, nije to nikakav strašan pregled, doduše možda ako su jajovodi baš jako zaštopani pa možda onda boli ali evo nisam čula da netko mora ostati u bolnici... držim fige da ti to prođe što bezbolnije 🤞 i sa super rezultatima!
05/2022 💙 T
Kaća iskreno ti zelim svu srecu ❤️ Smislit ces ti kako da ti prode vrijeme tu ces nama lijepo sve tipkat 🤞👌
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro, tj sad vec dobar dan curice 😁
Danas bas krasan dan, ja na frizuri, prvi put u životu farbanje 😳 valjda bu na nekaj licilo 🤞
Maki nemoj se sekirati, mozda je kasnija impl. Dok 🧙 ne dode sve je moguće, držim fige 🤞
Ispisale ste se i nemrem sve pohvatati, a nisam na kompu da li lijepo dupliciram stranicu i svakoj odgovorim kak se spada...
Tina meni su ti femisan kapi pomogle za sluz 😊
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Hvala vam cure. Evo ne znam šta bi vam rekla to za noćenje. Nije me strah stvarno, nego ne razumijem taj ostanak u bolnici 🤷
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Ja inace cistim sa sodom pa me nikako ne privlaci to ugurati dolje heheh al opet, znam da ljudi to piju kad imaju probavne poteskoce i svi zivi ostanu hehe….
hahahaha Joja baš si me nasmijala sa ovim :) ja isto čistim sa sodom, mislim da bi muž bio sav u čudu kud sad s tim hahahah
05/2022 💙 T
Anchy nemaš pojma koliko mi je drago da je razgovor s m urodio plodom i da ste sad na istoj valnoj duljini ❤️🥰
Maki miša mu rano je, probaj za dva dana opet
Oprostite nisam uspila sve pohvatati malo sam pod šokom, danas sam dobila menstruaciju i zovem bolnicu za termin za HSG znači četvrtak 25.2. mi je termin i moram OSTAT SPAVAT do vizitke petka jutro i tek onda mogu kući. Treba mi neg covid test. Nisam očekivala da ću noći u bolnici. Nisam vidila da je neka ovdje to spomenula. Još sam pod šokom, a o mužu da ne govorim. Mene nije strah samo nisam to očekivala. A on od kako je pročitao kako se izvodi postupak nikako nije normalan 😂 strah ga je da me ne boli. Reko ljubavi to nije ništa naspram poroda, a porod jedva čekam
Super su mi ti muški kad su tak zastitnički nastrojeni, sto sve jadne moramo prolaziti. Bas tako,tipkat ces s nama, muziku u uho, mozda koji filmić preko moba i proći će 😊 taman jos tjedan dana, i bolje da je cim prije da se rijesis ne razmišljaš puno, samo imaj na umu krajnji cilj i sve Ce se lakše prebroditi ♥️
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Kaća ❤️ A sto se hshga i nocenja u bolnici tice mislim da to nocenje ima veze sa trenutnom situacijom i koronom. Inace bas sam pricala sa svojom gin o hsg-u i rekla je da je to kratki postupak bas kako LHBaby kaze. Nadam se da ce ti biti bezbolan i da ce jajovodi biti prohodni, a dok si tamo fino ces tipkati sa nama
Maki jos nije gotovo, nadamo se jos koji dan za ovaj ciklus. Drzim fige💕🤞🏻
_
Kaćo bit ce to sve dobro, nikad nije ugodno ostajat u bolnici ali bar ces bit sigurna da je sve okej proslo i odmorit ces se nakon toga. Tu smo da ubijemo dosadu✌🏻💛
_
Joja nek su se spermici odmorili da budu spremniji za vikend😘
_
Tina drzimo fige, stvarno nikada ne znas, nema pravila💪🏻
Maki jos nije gotovo, nadamo se jos koji dan za ovaj ciklus. Drzim fige💕🤞🏻
_
Kaćo bit ce to sve dobro, nikad nije ugodno ostajat u bolnici ali bar ces bit sigurna da je sve okej proslo i odmorit ces se nakon toga. Tu smo da ubijemo dosadu✌🏻💛
_
Joja nek su se spermici odmorili da budu spremniji za vikend😘
_
Tina drzimo fige, stvarno nikada ne znas, nema pravila💪🏻
Mackoo sta ti kazes na sodu u pipici? Ahahah
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Joja evo citam i razmisljam🤣🤣 mislim da malo sode ne moze nista lose napravit, ali ja da to muzu kazem u ludnicu bi me poslao. 🤭 on meni uvijek govori da ne vjerujem svemu sto procitam, da je pola toga marketing, bla bla bla😅 da se samo treba seksat i to je to😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji