A sto se tableta i pripravaka tice i ja se znam pogubiti. Skoro da si nabavim onu kutijicu pa si rasporedim tablete po danu
Dobro jutro.
Vidim ima hopsanja u svako doba dana.
Mi smo jučer prvo odradili jedno opuštanje pacanjem u kadi do kad se ne razmočiša nakon toga hops
Nekak se želim nadati pozitivnom ciklusu ovaj mjesec. Nadam se da će silna cikla, vrkuta i maca napraviti nekakav pomak
Lako se pogubih u danu kod razmišljanja kad kaj trebam popiti i jesam li sve
e tako se i ja pogubim do kraja dana, šta sam popila, šta nisam, jesam li duplo
Istina jučer navečer oko 22 h, razmišljam šta još treba, a onak puna sam već svega
i na kraju zaboravim popiti fluimukan za kašalj...
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Jutro cure...sinoć sam osjetila probadanje u lijevom jajniku i evo danas temp otišla gore....tako da je O vjerovatno noćas bila..a mi smo zadnji keks imali u ponedjeljak, tako da ništa neće biti.. Ali dobro nema veze, malo ću glavu odmoriti od svega toga, ali ću temp i dalje nastaviti mjeriti čisto radi sebe da znam jel bila O ili nije. .
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Jutro cure…sinoć sam osjetila probadanje u lijevom jajniku i evo danas temp otišla gore….tako da je O vjerovatno noćas bila..a mi smo zadnji keks imali u ponedjeljak, tako da ništa neće biti.. Ali dobro nema veze, malo ću glavu odmoriti od svega toga, ali ću temp i dalje nastaviti mjeriti čisto radi sebe da znam jel bila O ili nije. .
a miša mu, da si bar znala pa da ubacite vojsku…ali sad šta je tu je, opušteno dalje, pozabavi se sobom i onda friška u nove pobjede kad se dragi vrati
joj ja danas strašno osjećam cijeli donji dio trbuha, ne znam ni kako bi opisala..neugodno nekako, a nije ni probadanje ni neka bol, nadam se da se antibitoik bori s mojom prijateljicom i da ju tjera
Probali smo sinoć ali nije išlo hehe, nervoza kod njega zbog puta kod mene sto ostajem sama...i nije bilo učinka, ali nema veze
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Jutro zene.. evo i mene sa testicom i sa velikim nista.
https://ibb.co/Fbbx0LV
Ni sjene ni sjenice. Nadam se da je jos uvijek rano 😭
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Lucky sjetila sam se bake svoje kako je ona tako spremala svoje tabletice.
---
Razbit cu ovaj ff ide mi na zivce. Sve sam probala kopirala link cekala par dana da se refresha i nista. Mislim da ce biti deaktivacija pa ga ponovo aktiviram kad dode M mozda tad proradi
Jutro zene.. evo i mene sa testicom i sa velikim nista.
https://ibb.co/Fbbx0LV
Ni sjene ni sjenice. Nadam se da je jos uvijek rano 😭
Bemu misa..ali drzim fige nije gotovo jos.
Imas kakvih simptoma?
Jutro curke, na poslu nam ne radi ni telefon ni net, cekamo decke s vipa pa sam si slozila kavicu i proucila sve kaj ste jucer pisale 😁
Vidim svakakvih ludih ideja, stvarno ste spaljene 😂😂
Nove cure, bok, dobro dosle i jos brze osle :)
Ja inace u srijedu idem na briseve ali kako sam nestrpljiva, zvala privat i idem sutra samo da ponovim ureaplasmu a onda u srijedu sve briseve...
Imam osjecaj da se muzu doma ne sirim zadnje vrijeme koliko po ginekoloskim stolicama..😂😂
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Anchy super ideja s tom kutijicom . Jel znas gdje to mogu kupit?
I bas si dobro muza sredila heheh znala sam ja da ce on shvatit.
Maki sutra ujutro ponovi. Imas jos dosta fore... Drzim fige 🤞
Tina pa mozda taj od ponedjelja bude bas dobitan.... Kreces sad u odbrojavanje 🤗
Lucky posalji ti tu prijateljicu u micu macu 🤣😆
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Joja te kutijice prodaju u svim ljekarnama. Moja baka je imala onako za svaki dan u tjednu ujutro, popodne i navecer i tako si je za cijeli tj slagala. Super je to jer si poneses npr kad ides negdje na put i pregledno je vidis kad vise nemas tabl da kupis na vrijeme. A ne kao ja popijem folnu i skuzim da nemam pa trcim u ljekarnu.
Tina meni je jednom gin rekla da moze doci do t i ako si imao odnos 3 do 4 dana prije O tako da ne otpisuj ovaj ciklus.
Sortiraj odgovore
Najstariji