Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunar
    18. Veljača 2021. 08:13

Dobro jutro drage zenice 👋🏼
    Ancio jaooo u 3 ujutro, svaka vam cast 🙌🏽 drzim 🤞🏽🤞🏽 da je dobitni! 
    LHbaby moj muz jucer kaze, a sta ne postoji nesto da si sama ustrcas moje vojnike pa da probamo i to? 😳 morat cu provjeriti jel skica ovaj forum 🤣🤣🤣
    Od mene nista ni ovaj mjesec, jucer odradjena folikulometrija, nema nicega i sad cekam mengu i krece MPO.. sretna sam jer zivim u doba kad je moguce ostvarit trudnocu cak i ako ne ide prirodnim putem ali me u isto vrijeme i malo strah 😔 zelim vam svima ugodan dan i da cim prije tipkamo na nekim ljepsim temama 😘♥️

05/2022 💙 T

Anchy_23 🌈 🌸
    18. Veljača 2021. 08:32

Lunar Hvala Bogu da ima opcija i da smo u 21 stoljecu! Tko zna mozda i mene cekaju te mpo vode, zahvalna sam sto postoji ivf! Nadam se da ces nas kroz mjesec dva obradovati sa plusicem! Drzim ti fige 

Joja 🙏
    18. Veljača 2021. 08:38

Hopeforyou

Joja💙

Dobro jutro mackice
    Mi sinoc ipak nismo hopsali… Ja sam do kasno pisala nekakva izlaganja a muz zaspao ko klada…. Obzirom da sinoc nije bilo ni S od sluzi, mozda ovulacija nece tako rano ko prosli ciklus… Uglavnom, danas pokrivamo svakako…. Mozda i bolje da nismo jucer, sad ce spermici bit taman :)

Mene MM jutros opet vrebao kao i jucer jer se dizem oko 7 i jucer je pao ujutro brzinski pa sam stigla na bus i na posao,sinoc me isto vrebao,jutros opet..evo ne znam sto mu je,kao da njusi da ulazim u navodne plodne dane 😂😂 vidjet cemo sto ce se dogadati iducih danaaaa 🤭🙈

Ahahaha i mi se nabrijavamo na moje plodne dane i vikend heheh sve me strah... Muz mi je isto sav sretan zbog izleta 🤗 kaze da necemo izlazit iz kreveta i jede one orahe u medu ko lud heheheh dugo mi nisu plodni dani tako lijepo za vikend pali 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    18. Veljača 2021. 08:38

Anchy_23 🌈

Lunar Hvala Bogu da ima opcija i da smo u 21 stoljecu! Tko zna mozda i mene cekaju te mpo vode, zahvalna sam sto postoji ivf!Nadam se da ces nas kroz mjesec dva obradovati sa plusicem! Drzim ti fige

Anchy jel muz promijenio misljenje o mpo? 🌹

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    18. Veljača 2021. 08:40

Dobro jutro.
    Vidim ima hopsanja u svako doba dana. 
    Mi smo jučer prvo odradili jedno opuštanje pacanjem u kadi do kad se ne razmočiš  a nakon toga hops
    Nekak se želim nadati pozitivnom ciklusu ovaj mjesec. Nadam se da će silna cikla, vrkuta i maca napraviti nekakav pomak
    Lako se pogubih u danu kod razmišljanja kad kaj trebam popiti i jesam li sve

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Lunar
    18. Veljača 2021. 08:40

Hoću, javim se svakako a i dalje vas nastavljam redovno čitati i navijati za plusiće 

05/2022 💙 T

Joja 🙏
    18. Veljača 2021. 08:42

DorisS

Dobro jutro.
    Mi smo jučer prvo odradili jedno opuštanje pacanjem u kadi do kad se ne razmočiša nakon toga hops
    Nekak se želim nadati pozitivnom ciklusu ovaj mjesec. Nadam se da će silna cikla, vrkuta i maca napraviti nekakav pomak

Nas dvije smo na istom ovaj ciklus vidim heheh... Vrkuta cikla i maca :) ja bas osjecam kak sam puuuna energije od ove mace.... cudno mi samo sto vrkuta nis ne radi po pitanju sluzi jos uvijek..... 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Maša🤰🏼
    18. Veljača 2021. 08:56

Jutro cure ❤️
    Ancio skidam ti kapu za ovaj seks u 3 ujutro hahahh nebi se digla nema sanse 😂😂😂
    Jao sta mene zivciraju ovi svi moguci simptomi trudnoce na 3DPO 🙈 losee mi za popizdit na trenutke, glava me boli , svako malo osjetim neki party na desnoj strani trbuha skroz dole 😂😂 poludit cuuu i onda dode 6,7 DPO kad molim boga da imam koji simptom i nistaa hahaha 
    Ugl mrzim te simptome jer kod mene ocito nista ne znace a nemogu ih ignorirat 🙈🙈🙈

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    18. Veljača 2021. 09:02

Joja💙

DorisS

Dobro jutro.
    Mi smo jučer prvo odradili jedno opuštanje pacanjem u kadi do kad se ne razmočiša nakon toga hops

Nas dvije smo na istom ovaj ciklus vidim heheh… Vrkuta cikla i maca :) ja bas osjecam kak sam puuuna energije od ove mace…. cudno mi samo sto vrkuta nis ne radi po pitanju sluzi jos uvijek…..

Daaa, ne može nam štetiti, a možda nam pomogne. 
    Ja sam od prošlog mjeseca uzela evine kapi da se ne moram natakati sa čajem, to popijem ujutro 30-40 kapi, pa tokom dana 2 dcl cikle, pa 1 kapsulu mace i uz to inofolic po preporuci ginekologice 2 puta na dan (nemam PCOS, ali je rekla da pomaže kvaliteti jajnih stanica, pa reko da i to probam).

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Anchy_23 🌈 🌸
    18. Veljača 2021. 09:02

Joja💙

Anchy_23 🌈

Lunar Hvala Bogu da ima opcija i da smo u 21 stoljecu! Tko zna mozda i mene cekaju te mpo vode, zahvalna sam sto postoji ivf!Nadam se da ces nas kroz mjesec dva obradovati sa plusicem! Drzim ti fige
    Anchy jel muz promijenio misljenje o mpo? 🌹

Promijenio je misljenje! Trebalo mu je malo vremena da se zagrije za tu ideju mpo-a i da mu objasnim polako natanane. Pristao je i vitaminceke piti iako tvrdi da mu je vojska u tip top stanju. 
    Lijepo sam mu rekla da imam pravo jos 3 mj pokusati sa tabletama za O i ako ne uspije sljed korak je spermio i mpo. Pa da bi bilo dobro da vec sad krene jacati vojsku da bude jos bolja za mpo. 
    Ma treba tim muskima vremena pogotovo ako su tvrdoglavi i pomalo staromodni. Odgajan je konzervativno u maloj sredini. Ali izbila sam ja to sve iz njegove glave, sad je malo vise open minded  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.