Dobro jutro drage zenice 👋🏼
Ancio jaooo u 3 ujutro, svaka vam cast 🙌🏽 drzim 🤞🏽🤞🏽 da je dobitni!
LHbaby moj muz jucer kaze, a sta ne postoji nesto da si sama ustrcas moje vojnike pa da probamo i to? 😳 morat cu provjeriti jel skica ovaj forum 🤣🤣🤣
Od mene nista ni ovaj mjesec, jucer odradjena folikulometrija, nema nicega i sad cekam mengu i krece MPO.. sretna sam jer zivim u doba kad je moguce ostvarit trudnocu cak i ako ne ide prirodnim putem ali me u isto vrijeme i malo strah 😔 zelim vam svima ugodan dan i da cim prije tipkamo na nekim ljepsim temama 😘♥️
05/2022 💙 T
Lunar Hvala Bogu da ima opcija i da smo u 21 stoljecu! Tko zna mozda i mene cekaju te mpo vode, zahvalna sam sto postoji ivf! Nadam se da ces nas kroz mjesec dva obradovati sa plusicem! Drzim ti fige
Dobro jutro mackice
Mi sinoc ipak nismo hopsali… Ja sam do kasno pisala nekakva izlaganja a muz zaspao ko klada…. Obzirom da sinoc nije bilo ni S od sluzi, mozda ovulacija nece tako rano ko prosli ciklus… Uglavnom, danas pokrivamo svakako…. Mozda i bolje da nismo jucer, sad ce spermici bit taman :)
Mene MM jutros opet vrebao kao i jucer jer se dizem oko 7 i jucer je pao ujutro brzinski pa sam stigla na bus i na posao,sinoc me isto vrebao,jutros opet..evo ne znam sto mu je,kao da njusi da ulazim u navodne plodne dane 😂😂 vidjet cemo sto ce se dogadati iducih danaaaa 🤭🙈
Ahahaha i mi se nabrijavamo na moje plodne dane i vikend heheh sve me strah... Muz mi je isto sav sretan zbog izleta 🤗 kaze da necemo izlazit iz kreveta i jede one orahe u medu ko lud heheheh dugo mi nisu plodni dani tako lijepo za vikend pali
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Lunar Hvala Bogu da ima opcija i da smo u 21 stoljecu! Tko zna mozda i mene cekaju te mpo vode, zahvalna sam sto postoji ivf!Nadam se da ces nas kroz mjesec dva obradovati sa plusicem! Drzim ti fige
Anchy jel muz promijenio misljenje o mpo? 🌹
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Dobro jutro.
Vidim ima hopsanja u svako doba dana.
Mi smo jučer prvo odradili jedno opuštanje pacanjem u kadi do kad se ne razmočiš a nakon toga hops
Nekak se želim nadati pozitivnom ciklusu ovaj mjesec. Nadam se da će silna cikla, vrkuta i maca napraviti nekakav pomak
Lako se pogubih u danu kod razmišljanja kad kaj trebam popiti i jesam li sve
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Hoću, javim se svakako a i dalje vas nastavljam redovno čitati i navijati za plusiće
05/2022 💙 T
Dobro jutro.
Mi smo jučer prvo odradili jedno opuštanje pacanjem u kadi do kad se ne razmočiša nakon toga hops
Nekak se želim nadati pozitivnom ciklusu ovaj mjesec. Nadam se da će silna cikla, vrkuta i maca napraviti nekakav pomak
Nas dvije smo na istom ovaj ciklus vidim heheh... Vrkuta cikla i maca :) ja bas osjecam kak sam puuuna energije od ove mace.... cudno mi samo sto vrkuta nis ne radi po pitanju sluzi jos uvijek.....
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Jutro cure ❤️
Ancio skidam ti kapu za ovaj seks u 3 ujutro hahahh nebi se digla nema sanse 😂😂😂
Jao sta mene zivciraju ovi svi moguci simptomi trudnoce na 3DPO 🙈 losee mi za popizdit na trenutke, glava me boli , svako malo osjetim neki party na desnoj strani trbuha skroz dole 😂😂 poludit cuuu i onda dode 6,7 DPO kad molim boga da imam koji simptom i nistaa hahaha
Ugl mrzim te simptome jer kod mene ocito nista ne znace a nemogu ih ignorirat 🙈🙈🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Dobro jutro.
Mi smo jučer prvo odradili jedno opuštanje pacanjem u kadi do kad se ne razmočiša nakon toga hops
Nas dvije smo na istom ovaj ciklus vidim heheh… Vrkuta cikla i maca :) ja bas osjecam kak sam puuuna energije od ove mace…. cudno mi samo sto vrkuta nis ne radi po pitanju sluzi jos uvijek…..
Daaa, ne može nam štetiti, a možda nam pomogne.
Ja sam od prošlog mjeseca uzela evine kapi da se ne moram natakati sa čajem, to popijem ujutro 30-40 kapi, pa tokom dana 2 dcl cikle, pa 1 kapsulu mace i uz to inofolic po preporuci ginekologice 2 puta na dan (nemam PCOS, ali je rekla da pomaže kvaliteti jajnih stanica, pa reko da i to probam).
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Lunar Hvala Bogu da ima opcija i da smo u 21 stoljecu! Tko zna mozda i mene cekaju te mpo vode, zahvalna sam sto postoji ivf!Nadam se da ces nas kroz mjesec dva obradovati sa plusicem! Drzim ti figeAnchy jel muz promijenio misljenje o mpo? 🌹
Promijenio je misljenje! Trebalo mu je malo vremena da se zagrije za tu ideju mpo-a i da mu objasnim polako natanane. Pristao je i vitaminceke piti iako tvrdi da mu je vojska u tip top stanju.
Lijepo sam mu rekla da imam pravo jos 3 mj pokusati sa tabletama za O i ako ne uspije sljed korak je spermio i mpo. Pa da bi bilo dobro da vec sad krene jacati vojsku da bude jos bolja za mpo.
Ma treba tim muskima vremena pogotovo ako su tvrdoglavi i pomalo staromodni. Odgajan je konzervativno u maloj sredini. Ali izbila sam ja to sve iz njegove glave, sad je malo vise open minded
Sortiraj odgovore
Najstariji