Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tina25
    17. Veljača 2021. 20:48

zoe🌸

Tina nas dvije cemo na listu odbrojavanja do povratka muza😅😅 znam kako ti je. Ali evo meni je cak dobro doslo, nakon 6. mjeseci ovo mi je prva lutealna di sam opustena 100%, nis ne odbrojavam, ne pazim nista, treniram, dobro dodje i to s vremena na vrijeme🤩
    _
    Iris hvala na iskustvu i sretno na mpo🙌🏻
    Meni su trakice zakon, lakse mi je kad znam da smo pokrili pik pa se ne sekiram oko toga jesmo propustili ili nismo. A seksali bi se svakako pa mi ne bude mehanicki🤣🤣

Ja sam ovaj mjesec samo temp mjerila ali nije još bila O čini mi se..tako da ni ja ne odbrojavam nista...dok njega nema ja cu sebe malo srediti i kontrole napraviti da vidim sve kako je i sta kod mene, da bar nešto rijesim dok ga nema

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

17. Veljača 2021. 21:09

Kod mene klasika,ocekujem opet nagli pik,jucer visoko,danas nisko..i tako iz mjeseca u mjeseeec 😁

LHBaby1
    17. Veljača 2021. 21:30

T.loza pa lako moguce da se ovulacija desila 20./21.☺️  kod tebe, a tempica tek porasla malo kasnije. Po onome sto vidim iz tvog grafa.. (I da li si unjela taj + na LH u graf ili je to bilo blizu plusa samo..) Cudno je ljudsko tijelo, kad i kad nije crno/bijelo kako bi mi to htjeli 🙈 Tako da ne mozemo znati.. samo osluskivati.. Prati i dalje, a drzimo fige da je tad bila ovulacija 🤞🏽🤗

Ja sam kod sebe to bila skuzila s bazalnom jer sam bila na folikulometriji i folikul je bio pred pucanje, dva dana nakon sam opet bila i folikul je pukao (vidjela je na bas na uzv), a meni je tempica tek 2 dana iza toga porasla. E sad moguce da je on pukao i ranije, tako da 2/3 dana otprilike je kasnila temp.

Drago mi je da ti je to dalo nadu 😍

Hope4you  tvoje trakice su poludile 🤩 Ali nesto se tu sprema 😜

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

17. Veljača 2021. 21:33

Uh Hope jucer su bas dosta tamnije bile naspram danas, ali ajde prati dalje, ocekujemo pik svaki cas🥰🥰

LHBaby1
    17. Veljača 2021. 21:34

Lucky nadam se da budes istrpila to 🙈 Summamed bas tesko pada na zeludac, ali zato ubija sve ‘bestije’. 

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

17. Veljača 2021. 21:36

LHBaby1

T.loza pa lako moguce da se ovulacija desila 20./21.☺️ kod tebe, a tempica tek porasla malo kasnije. Po onome sto vidim iz tvog grafa.. (I da li si unjela taj + na LH u graf ili je to bilo blizu plusa samo..) Cudno je ljudsko tijelo, kad i kad nije crno/bijelo kako bi mi to htjeli 🙈 Tako da ne mozemo znati.. samo osluskivati.. Prati i dalje, a drzimo fige da je tad bila ovulacija 🤞🏽🤗

Ja sam kod sebe to bila skuzila s bazalnom jer sam bila na folikulometriji i folikul je bio pred pucanje, dva dana nakon sam opet bila i folikul je pukao (vidjela je na bas na uzv), a meni je tempica tek 2 dana iza toga porasla. E sad moguce da je on pukao i ranije, tako da 2/3 dana otprilike je kasnila temp.

Drago mi je da ti je to dalo nadu 😍

Hope4you tvoje trakice su poludile 🤩 Ali nesto se tu sprema 😜

Ja sam totalno naviknula na to 😂 imala sam jedan ciklus gdje sam u inat zbog te situacije uzela na posao trakice i napravila oko 11 ujutro,ni blizu pika,nakon toga napravila na pauzi drugu oko 14h pikcina da je testna crtica bila jaca od kontrolne,iii dok sam dosla s posla oko 18:30,znaci doslovno 4 i po sata kasnije,testna mi je jedva bila vidljiva,i imala sam par ciklusa gdje sam doslovno prepoznala po tijelu i napravila trakicu odmah bi bio pik,drugi dan vec jedva vidljiva testna tako da ja definitivno imam nagli porast LH i te pikove doslovno pecam,osjecam se ko oni ovisnici o kockanju na aparatima 😂 ocekujem O tamo u ponedjeljak pa cu vidjeti petak i subotu sto kazu trakice,mozda i nedjelju isto 😁😁😁

Loza 💙😇
    17. Veljača 2021. 21:54

ma znate šta, pretpostavit ću da je o bila na 19dc i hoću na listu čisto zbog adrenalina i navijačkog duha 😁😁😁 lucky kad ti bude bolje, možeš li me staviti za ne dobiti 25.2.? Ne očekujem previše, čisto da bude napeto 😁😁
    Hvala vam cure, baš ste podrška ❤️❤️❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    17. Veljača 2021. 21:56

Btw lhbaby nisam unosila plusić, jer me baš zanima kada će mi app sama prepoznati o ako je prepozna...

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Joja 🙏
    17. Veljača 2021. 22:08

Hope koja si ti kraljica s tim trakicama 🤣 pa koliko ih piskis razčicitih hehehhe svaka cast
    Meni je pretesko pohvatat pik... I s rozastim trakicama, nisam uhvatila bas pik (obicno bude preko noci) jer jako brzo tamne i svijetle.. a ovulacija potvrdjena uzv-om
    Lucky o zenoo uzmi si neki probiotik da ti zeludac ne strada.... I lijepo se odmori, daj si mira malo 🌹
    Zoe ti si bas super.... Stalno nas pratis iako nisi u "rundi".... Svaka cast 💙 anchy i ti takodjer.... Svaka cast na aktivnosti .... Jedva cekam da se vratite u igru s nama 👯👯👯👯

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

SAYURI
    17. Veljača 2021. 22:14

Lucky🍀

Uh zenice natipkale vi svasta… A ja kako sam popila ta 2 sumameda isla jos odradit jedan fus i jedva prezivila, bas mi je lose, legla sam i ne mogu, povraca mi se uzasno, tako da cu sutra pohvatat sta se izdogadalo ovdje

Lucky, nedavno sam pila Doksicilin isto za bestiju, ista grupa kao Sumamed i obavezno mi je ginicka rekla da pijem Lactogyn probiotik za vaginalnu floru..pobiti ces bestije i dobre i lose pa imaj u vidu da moras i dole probiotik kao i za stomak...evo link..
    https://www.jgl.hr/proizvodi/zensko-zdravlje/proizvodi-za-zensko-zdravlje/lactogyn

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.