Ann to bi ti mogla znati. Kako duphaston moze utjecati na nalaze hormona? Citam po internetu i trazim ali nigdje nisam nasla nesto strucno na tu temu. Nigdje ne pise da se spolni hormoni ne smiju vaditi nakon terapije duphastona….
Jel neka od vas pila duphaston dobila M i otisla izvaditi hormone?
Anchy tek sad citam pa odgovaram odmah, da ne zaboravim, mozda ti je neko vec u medjuvremenu odgovorio. Buduci da krvarenje izazvano duphastonom nije “prava” menstruacija vec takozvano “withdrawal” krvarenje onda nalaz hormona nije relevantan, tj. 2-4. dan krvarenja ne moraju (hormonski) odgovarati 2-4. danu ciklusa. Zato se preporucuje u prirodnom ciklusu napraviti analize. Ali, ukoliko period bez menstruacije traje predugo, onda bi se mozda mogli uraditi nalazi bilo kada, i prije nego M dodje, da se vidi kakva je situacija sa hormonima, da li je anovulacija udruzena sa hipogonadotropizmom i hipoestrogenizmom, normogonadodropizmom ili hiper... ali to ce svakako tvoja doktorica znati bolje, bavi se usko time i ima iskustva, moje znanje iz oblasti ginekologije je uglavnom “knjisko”.
Nadam se da ce vjestica sto prije doci, da mozes da nastavis sa rjesavanjem prepreka i cim prije stignes do zeljenog cilja 🤗
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Joja uskoro smo i mi back on track, a do tada moramo podrzavati i ispratiti one koje ce do tada otici na druge teme😘💕
Jutro!!
Ann hvala na trudu i lijepom pojasnjenju 😉😊
Lucky i ja sam pila uvijek probiotike uz antibiotik jer da oprostis sracku bi dobila ako ih ne pijem.
Anci super sto ste uspjeli i u noci hopsnuti. Ja kao top spavam ne bi me bomba probudila a kamoli muz za hopsanje 😅 drzim ti fige sad na najjace 😘
Joja ❤ i ja se nadam da smo zoe i ja back in the game soon 😉🍀
----
Bas nam je veselo drustvance cure jedva cekam da se preselimo pa tamo na dr temama tipkamo 😉😊🤞
Jutro ekipa 🥰
Maki pitala si za grudi. Mene krenu bolit od 6dpo, nekad manje nekad rasturaju.
U trudnoci me obvezno krenu bolit prije 6dpo
I bol je drugcija. Bole specifično. Kao dvi žive rane, a na dane rasturaju. Suze mi nekad idu kad ih pustim iz grudnjaka. Teske, bolne, žare, pale....
Zoe poslala sam mail ginekologu za termin prvog pregleda, cekam odgovor
Lucky dobro sam. Lagano me od jucer hvataju mucnine na valove, al blago skroz
I cice bole. I to je to
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro mackice
Mi sinoc ipak nismo hopsali... Ja sam do kasno pisala nekakva izlaganja a muz zaspao ko klada.... Obzirom da sinoc nije bilo ni S od sluzi, mozda ovulacija nece tako rano ko prosli ciklus... Uglavnom, danas pokrivamo svakako.... Mozda i bolje da nismo jucer, sad ce spermici bit taman :)
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ancioo supee ste pokrili ovaj mjesec... Mora se nesto uhvatit hehe 🌹
Sanjarka mucnina uglavnom znaci zdravu trudnocu 🤗 javljaj se :*
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Jutro, lucky pik je bio nekako noćas al sam ja poslušala savjet od hope i u 3 ujutro se akcijalo, nadam se da nije kasno bilo 😅😅 osjetim da će O nekak danas, jajnici imaju party no kako bude bit će, tempicu sam zeznula jer sam ju izmjerila tek nakon hopsanja, ležala sam nakon nekih sat vremena pa izmjerila
Ljubim vas susjede ❤️ Anchy grlim 💞
Tako se to radi! Jos ako stignete popodne,nece odmoci 🤞🏻☺️☺️ i onda polako krecemo sa odbrojavanjeeem ☺️☺️☺️
Sayuri sta je s tvojom mengom? Kako si? Koristis li onaj probiotik i preventivno ili samo uz antibiotike?
Pokloncic gdje si ti zeno? Jesi pocela s trakicama?
Lucky jel ti i danas muka?
Maki kad piskis hcg?
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Dobro jutro mackice
Mi sinoc ipak nismo hopsali… Ja sam do kasno pisala nekakva izlaganja a muz zaspao ko klada…. Obzirom da sinoc nije bilo ni S od sluzi, mozda ovulacija nece tako rano ko prosli ciklus… Uglavnom, danas pokrivamo svakako…. Mozda i bolje da nismo jucer, sad ce spermici bit taman :)
Mene MM jutros opet vrebao kao i jucer jer se dizem oko 7 i jucer je pao ujutro brzinski pa sam stigla na bus i na posao,sinoc me isto vrebao,jutros opet..evo ne znam sto mu je,kao da njusi da ulazim u navodne plodne dane 😂😂 vidjet cemo sto ce se dogadati iducih danaaaa 🤭🙈
Ukratko sta sam popamtila od svega sta sam procitala
Anciooo vidim pikovi se love na veliko 💪🏼🤞🏻
Vjera dobro nam dosla, a i kod tebe pik samo takav 👌🏻👌🏻🤞🏻🤞🏻
Lhbaby ja vec vidim kako se do iduce O praksas inseminirat samu sebe 😂😂
Irisdobro nam dosla, slobodno se prikljuci u rasprave 😁
Tinamogu mislit kako se osjecas, ali dobro kazes, pozabavi se sobom i sve dovedi u red, tako ce vrijeme brze proletit i eto dragog nazad, a imas i nas za razbibrigu 😊
Hopeuh ove tvoje trakice bas zajebavaju 🙂🙃🙂🙃 navijamo za pikcinu uskoro 🤞🏻🤞🏻
Hvala na savjetima za probiotik, stat cu u ljekarnu poslije posla pa uzeti nesto od toga, ajde danas cu jos prezivit jednu tableticu sumameda i jednu vaginaletu onda sam free 🥳🥳 a i kad smo kod tih vaginaleta, ubih se dok sam ju ugurala pogotovo nasuvo 😅 ostri rubovi neki, sta nisu to mogli napravit u obliku malenog pimpeka da lakse ude 😂😂😂
Ma bit ce bit ce,navikla sam ja na nagle pikove,ne gine mi to i ovaj ciklus vidim 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji