Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Veljača 2021. 20:02

SAYURI

Piskim malo kasnije opet kad malac zaspe oko 10h taman da se skupi..

Wuhu taman. Cekam testic 🤭

11. Veljača 2021. 20:02

Hopeforyou

Oooo kako je lijepo sto me se sjecateeee ☺️☺️☺️❤️
    Nego dajte da ja vas nesto pitam…meni M gotova,jucer bio zadnji dan,danas sam gledala oce nece pa da promijenim medutim nista. E,aliiii! Osjecam s lijeve strane kao neke grceve,tipicno ko kada curim,znaci cijeli dan ih osjecam,malo su jaci,malo slabiji,al konstantno su prisutni…e sad…jel bi mozda koja od vas mogla znati sto bi moglo biti? Nismo muz i ja imali odnose jos uvijek,kontam ga veceras malo zaskociti tek toliko,ali brinu me ti bolovi na lijevoj strani 🤷‍♀️☹️🙈

Meni tako bude jos koji dan nakon M. Ovaj ciklus se paratimo 🥳🥳🥳

• anaid
    11. Veljača 2021. 20:04

Sayuri bome se vidi, meni CB uvijek pokazal tocno, a kad bi pisala bezveze ni S od sjene.. drzim fige..
    Hope  meni tak zna prije ovulacije... jel su ti ciklusi kraci ili ? Mozda se vec folikuli razvijaju, neznam kaj bi drugo bilo 🤷‍♀️

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

SAYURI
    11. Veljača 2021. 20:05

Lucky🍀

E pa Sayuri kad se tvoja crtica sad pocne podebljavati iz dana u dan ima da se svi balkoni evrope a i sire tresu iducih tjedana 😂😂

Hej zamisli , ispadne da je tajna u balkonskom seksu..ko nema balkon nek ide u hotelsku sobu sa balkonom..🤣

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

11. Veljača 2021. 20:09

🦋Anitram1982🦋

Hopeforyou

Nego dajte da ja vas nesto pitam…meni M gotova,jucer bio zadnji dan,danas sam gledala oce nece pa da promijenim medutim nista. E,aliiii! Osjecam s lijeve strane kao neke grceve,tipicno ko kada curim,znaci cijeli dan ih osjecam,malo su jaci,malo slabiji,al konstantno su prisutni…e sad…jel bi mozda koja od vas mogla znati sto bi moglo biti? Nismo muz i ja imali odnose jos uvijek,kontam ga veceras malo zaskociti tek toliko,ali brinu me ti bolovi na lijevoj strani 🤷‍♀️☹️🙈

Moze! Znaci opet pisamo zajedno ako Bog da 🤭☺️🥳🥳🥳

11. Veljača 2021. 20:10

anaid

Sayuribome se vidi, meni CB uvijek pokazal tocno, a kad bi pisala bezveze ni S od sjene.. drzim fige..
    Hopemeni tak zna prije ovulacije… jel su ti ciklusi kraci ili ? Mozda se vec folikuli razvijaju, neznam kaj bi drugo bilo 🤷‍♀️

Eh tocno ne znam sto bi mislila,nakon ciklusa od 70 dana je uslijedio ovaj od 29 dana a 10DC je bio tek folikul velicine nekih 13mm,makar nikad se ne zna,ako ovako nastavi ubrzat cu ja pisanje trakica izgleda 😂

11. Veljača 2021. 20:11

SAYURI

Lucky🍀

E pa Sayuri kad se tvoja crtica sad pocne podebljavati iz dana u dan ima da se svi balkoni evrope a i sire tresu iducih tjedana 😂😂

Hej zamisli , ispadne da je tajna u balkonskom seksu..ko nema balkon nek ide u hotelsku sobu sa balkonom..🤣

Tocno mi dode da ti katapultiram ovaj mullerov jedan test sto imam da smo pametnije od tog CB-a...definitivno se nazire,daj Boze da je prava crtica ☺️☺️☺️

11. Veljača 2021. 20:11

Hopeforyou

🦋Anitram1982🦋

Hopeforyou

Daaa 🥳🥳🥳🥳

11. Veljača 2021. 20:13

🦋Anitram1982🦋

Hopeforyou

🦋Anitram1982🦋

Hopeforyou

Daaa 🥳🥳🥳🥳

Barem cemo brze prikratiti ciklus ako nista! Jel ima jos koja da tapka za nama da nas je vise? Ne znam kako izgleda lista,a ne ide mi se u rikverc pratit 🤣🤣🤣

11. Veljača 2021. 20:31

Eh,zeko reko,zeko poreko i pokleko pred svojim carstvom trakica. Neka sam ja rekla da cu krenut iduci tjedan,bas mi je dobro krenulo hahaha 😂😂😂

Napravila sam HCG cisto da se uvjerim da ne baca neke lazne crte,sjene,evaporacijske i tako dalje,eno stoji ovako vec 10min,mislim da mu mogu vjerovat za sada 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.