Nemojte stavljat trakice 😂😂 tek sam 4DC ja bi vec pisala po njima hhahahahahha
Joj zene hvalaa vam puno, sad bih vas sve izgrlila i izljubila🥺😭😭😭 toliko sam se isplakala da mi nije dobro…😂
Evo jednu anegdotu da vam ispricam, uradila Betu i pitam zenu tamo sto radi jel imate mejl da mi posaljete, kazu imamo.
Posle dva sata, zove me SVEKRVA i pita me kakav si ovo test radil😂😂😂 ja sam umrla!! Uglavnom, prije par mjeseci nesto smo zajedno radili i tamo je upisan njen mejl i njoj posalju idioti!!!
Cekam sad da me zovne svekrva da joj ispricam, koja je saznala prije mene hahahahahah kakav blam.
Naravno nazvala sam i lab da im kazem da li je moguce da nisu obratili paznju da test salju na razlicito IME I PREZIME..😂😂😂
Htjela sam vam rec izgleda jedini simptom koji sam imala pored grudi za koje sam mislila da mi je normalno jer mi je tako bilo i prosli mjesec.. znaci ljudi, meni je srce preskakalo 5 dana konstantno, tj ubrzano mi je radilo, zadnji put kad sam mjerila je bio 117 puls, toliko sam se bila uplasila, da sam mislila da ce srce da me ocisti.. nisam mogla ni da spavam ni da jedem ni nista.. eto da znate, izgleda da je zbog bebiiice 🥰
Čestitam jos jednom 😃😃 🥰🥰
Negoo jesi li ono napisala proceduru 🤣🤣🙈🤔 da nam udjelis koji savjet kako sta 🤣🤣 mozda mi nesto krivo radimo 🤣🤣😃😃🤪🤪
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Sad se uz vas veselim pisanji trakica :) mada danas sam tek 9 Dpo, di sam ja jos do pisanja trakica 😂😂
Doduse na 12 dan ciklisa sam bila na fokikulumetriji, folikul 21.7. Uzme doktorica kalkulator, nesto racuna i veli, odnos u srijedu ujutro, i u cettak i petak. Kao ovulacija bu u srijedu kad ono corak, roknul meni folikul odma u utorak prijepodne tak da mislim da smo prekasno pokrili... 🤔
Cure jel pije koja ASPIRIN PROTECT ?
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Zene, ja nisam mogla da izdrzim i uradila sam betu iz krvi, rezultat je 44.7 🥺🥺🥺🥰🥰🥰🥰😭😭😭 smirit se ne mogu
Ocekivano za taj dan....bit ce sve ok 👍👍👍
Sad se uz vas veselim pisanji trakica :) mada danas sam tek 9 Dpo, di sam ja jos do pisanja trakica 😂😂
Doduse na 12 dan ciklisa sam bila na fokikulumetriji, folikul 21.7. Uzme doktorica kalkulator, nesto racuna i veli, odnos u srijedu ujutro, i u cettak i petak. Kao ovulacija bu u srijedu kad ono corak, roknul meni folikul odma u utorak prijepodne tak da mislim da smo prekasno pokrili… 🤔
Hej...ja te se sjecam 😎👊
Doduse na 12 dan ciklisa sam bila na fokikulumetriji, folikul 21.7. Uzme doktorica kalkulator, nesto racuna i veli, odnos u srijedu ujutro, i u cettak i petak. Kao ovulacija bu u srijedu kad ono corak, roknul meni folikul odma u utorak prijepodne tak da mislim da smo prekasno pokrili… 🤔
Ne pijem ga vise. Pila sam ga al mi je izazivo krvarenja pa su mi ga maknuli. Pila sam od Ovulacije do pocetka M.
Hej Martina :) ti si definitivno "mama" ovog foruma :) em si dugo tu i puno nas znas 😍😍 nego, samo od ovulacije ? Ja pijem skroz sam nekih 2 tj, sad budem vidjela kakva bude M dok dode... ja ga pijem kao preventivno jer mi potvrdena trombofilija.. pa valda nebude odmoglo🤨
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Hej Martina :) ti si definitivno "mama" ovog foruma :) em si dugo tu i puno nas znas 😍😍 nego, samo od ovulacije ? Ja pijem skroz sam nekih 2 tj, sad budem vidjela kakva bude M dok dode… ja ga pijem kao preventivno jer mi potvrdena trombofilija.. pa valda nebude odmoglo🤨
Hahaha 😀. Da i M mi je bila obilnija ali bez ugrusaka. No nekontrolirano sam curila tako da sam zavrsila na hitnoj. I onda su mi ga nakon nekog vremena vratili al se desilo isto pa su mi ga ukinuli. Pa mi je rekla ginica da svaka zena drugacije djeluje na njega. Znam da je dobar za implantaciju i prokrvljenost. Samo nemoj ga piti ako dobis M. Bar tih par dana.
Ufff, e vis vis, dobro velis, bome pod M ga nebum pila... jel sam dobro skuzila prema potpisu da si imala + u 11 mj ?
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Sortiraj odgovore
Najstariji