Evo ne znam majke mi ni kada ni koji. Kontam mozda CB na dan kasnjenja ako zakasni? 🤷♀️A mozds first sign sutra,prekosutra? Na mukama sam 😂😂😂
Sanjarkakad ti umaces opet? 😂
Ma sta sutra? Ti moras umocit vec danas ☝️
Ja cu sutra 😁
Ma
Sumnjam da ce nesto pokazati danas,iakooo kontala ic pitat u ljekarnu ako imaju neki od 10miu? Samo ne znam jel bi on pokazao sto na popodnevni/nocni urin 🤣
Pa kad si imala smeđarenje?
Meni su ti od 25ml pokazali bez greske na 10dpo
Tj. Treci dan od implantacije
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Joja moj muz se vraca tek za Uskrs, ja sam planirala njemu na tjedan dana u 3. mjesecu ali s obzirom na ove mjere koje nikako da popuste ne znam hocu moc🥺
Nama je veza od pocetka takva, od 4 zajednicke godine, godinu i pol smo na daljinu. Al nikad mi nije ovako tesko palo kao sad jer smo cijelu karantenu bili zajedno od 0-24, ko dva priljepka. I sad uopce ne znam funkcionirat bez njega🤦🏼♀️
Ali ajde, prezivjet cu💪🏻💪🏻 Kad se vrati vise se necemo razdvajat, selim s njim na jesen opet pa ce bit bezbroj prilika za pravit bebicu🥳🥰
Evo ne znam majke mi ni kada ni koji. Kontam mozda CB na dan kasnjenja ako zakasni? 🤷♀️A mozds first sign sutra,prekosutra? Na mukama sam 😂😂😂
Sanjarkakad ti umaces opet? 😂
Ma sta sutra? Ti moras umocit vec danas ☝️
Ja cu sutra 😁
Ma
Sumnjam da ce nesto pokazati danas,iakooo kontala ic pitat u ljekarnu ako imaju neki od 10miu? Samo ne znam jel bi on pokazao sto na popodnevni/nocni urin 🤣
Pa kad si imala smeđarenje?
Meni su ti od 25ml pokazali bez greske na 10dpo
Tj. Treci dan od implantacije
A imala sam noc prije prvog slaaaabog plusica,onda jucer sam stavila sliku tuuu bio je malo jaci,al to je meni nekako preslabo izgledalo...cekaj cekaaaaj,jel ti to meni hoces rec da nisi vidjela jucer moj test koji sam stavila? Obican i profiltrirani?🤣
Joja moj muz se vraca tek za Uskrs, ja sam planirala njemu na tjedan dana u 3. mjesecu ali s obzirom na ove mjere koje nikako da popuste ne znam hocu moc🥺
Nama je veza od pocetka takva, od 4 zajednicke godine, godinu i pol smo na daljinu. Al nikad mi nije ovako tesko palo kao sad jer smo cijelu karantenu bili zajedno od 0-24, ko dva priljepka. I sad uopce ne znam funkcionirat bez njega🤦🏼♀️
Ali ajde, prezivjet cu💪🏻💪🏻 Kad se vrati vise se necemo razdvajat, selim s njim na jesen opet pa ce bit bezbroj prilika za pravit bebicu🥳🥰
Ajmee ne mogu ni zamislit kako ti je.... Nadam se da ce mjere popustiti da mozes bar malo do njega.... Mi cemo ti pravit društvo dok ti nema dragog 🤗😘
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sayuri kraljice!!! Ja se sljedeci ciklus prebacujem na tvoju taktiku!! Ovaj cicklus je totalni promasaj s jednim hopsanjem u plodnim danima.... Sljedeci ciklus krecemo cim menga prodje.... Ima da svaki dan, sve dok tempica ne skoci, hopsamo dok nam oci ne iskoce!!! Ako nista, onda kviki s nogu!!! Al necu se vise dovest u ovakvu situaciju...
Cini mi se da je i martini ovomjesecna taktika hopsanja urodila plodom, tako da definitivno treba probat seks do besvjesti ahahha
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Joja pa mogu ti reci bas mi puno znaci ovaj forum, uvijek se nasmijem, bas se opustim, i brze mi prodje vrijeme na poslu kad tu i tamo skicnem🤭 💕
Lucky bome cu ja ko Sayuri kad se docepam muza🤣🤣 jedan maraton od 10ak dana😂
Zoe za koji mjesec ces vikat da cunu vise ne zelis vidit 😂😂😂🤗
Hope ma jesam, al cekam jednu pravu crtu da ti Cestitam kako se spada
Krkni slobodno taj iz dm-a 😁
Zoe za koji mjesec ces vikat da cunu vise ne zelis vidit 😂😂😂🤗
Hope ma jesam, al cekam jednu pravu crtu da ti Cestitam kako se spada
Krkni slobodno taj iz dm-a 😁
Ajde budem veceras kad dodem doma tebi za gust i polovici foruma valjda osim ako se ne zakacim s muzem 😂😂😂😂
Hope u koliko ce to sati bit??? ( Da si ukljucim podsjetnik na mobu ahahah.... )
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Hope u koliko ce to sati bit??? ( Da si ukljucim podsjetnik na mobu ahahah…. )
😂😂😂
Hope 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji