Cure ja u nedjelju idem na planinarenje.... Jel moze to sta "pokvarit" ako sam kojim slucajem ostala trudna.... Btw u nedjelju sam 10 dpo
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Poklončić kad ti opet piskis?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure ja u nedjelju idem na planinarenje…. Jel moze to sta "pokvarit" ako sam kojim slucajem ostala trudna…. Btw u nedjelju sam 10 dpo
Ma ne Mozeee
Ionako ces radit test odmah ujutro 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tooo zene😝 Senzualne drazi , sredite nokte, kosu, ves...znas ono ko u filmu:
Izbjeglica u Čečeniji koja bježi iz bunkera i zaljubljuje se u vojnika protivničke strane - nema veze što je zmazana i nije jela neko vrijeme, gaće i grudnjak su u kompletu.
Iscijedite muzeve ko krpe, dok ne dodje u stadij malog mlohavog smezuranog visuljka...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Hope u koliko ce to sati bit??? ( Da si ukljucim podsjetnik na mobu ahahah…. )
Hahahahahaha ova je dobra 😂😂🤣 a sta ja znam doma sam oko 18:10 pa dok se meni bude pisalo,dok ja to zadrzim malo i tako 😂😂 mozda 8? Il je to prekasno? 😂🤭
Sanjarko samo kuri vatru,doc ces i ti u moje dane 😂😂😂
Cure ja u nedjelju idem na planinarenje…. Jel moze to sta "pokvarit" ako sam kojim slucajem ostala trudna…. Btw u nedjelju sam 10 dpo
Sta ti je, ja na skijanju jos 10 dana, ako sam trudna a majmunam na skijama i skacem i padam...jos bolje fizicki napor, prokrvljenost, cirkulacija, krene to boommm👹
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Tooo zene😝 Senzualne drazi , sredite nokte, kosu, ves…znas ono ko u filmu:
Izbjeglica u Čečeniji koja bježi iz bunkera i zaljubljuje se u vojnika protivničke strane - nema veze što je zmazana i nije jela neko vrijeme, gaće i grudnjak su u kompletu.
Iscijedite muzeve ko krpe, dok ne dodje u stadij malog mlohavog smezuranog visuljka…
Ahahahaahahahaa ova je dobra 😂😂😂 da probamo iskopirati film u pravom zivotu? 🤭🙈
Sumnjam,jesi vidila moje sjene ovih dana? Mislim da je to zahvaljujuci putovanju busom na posao i pjesacenju ukupno nekih 2-3km dnevno 😂😂🙈 mislim da to moze samo pomoci,odmoci nikako
Tooo zene😝 Senzualne drazi , sredite nokte, kosu, ves…znas ono ko u filmu:
Iscijedite muzeve ko krpe, dok ne dodje u stadij malog mlohavog smezuranog visuljka…
Ahahahaahahahaa ova je dobra 😂😂😂 da probamo iskopirati film u pravom zivotu? 🤭🙈
Stas, sve treba probati...ti ko fol bjezis, on te ganja kroz kucu, fol se opires, on ti dere majicu i grudnjak, on se onako napali ko manijak i ispuca spermice direkt kroz jajovod izbije i folikul i jajnik i sve...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Imate vi pravo macke.... Necu se sekirat ako i ode zametak tako rano to znaci da nije dobar ... Odoh ja u planine :D
Sayuri zenooo blago tebi tako dugo na skijannu... Ja bi dala bubreg za to hehehe
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji